Návštěvník km.kmk Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Ode dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2013 Dnes orient mako XL. Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Dnes orient mako XL. Paráda Taky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Dnes se sešla rodinka, ale dlouho spolu nepobude...Ty vlevo jdou na léčení k panu hodináři.Ty vpravo nosím poměrně často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Dnes se sešla rodinka, ale dlouho spolu nepobude...Ty vlevo jdou na léčení k panu hodináři.Ty vpravo nosím poměrně často.Ty vpravo ( úplně ty samé, jen horší sklíčko ) jsem od hodináře uvítal včera . Teď šlapou doma a vymýšlím, kdy je vezmu na rukz. Krásné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 15. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 Dneska mi dorazil nový přírůstek do sbírky. Nasadil jsem canvas od Zrna a jen se kochám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Nosíme. Orient Star DJ00001B alias "StarSeeker". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Včera jsem si rozšířil obzory - setrvačka ze Seiko funguje i v Orientech. A tady je výsledek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 To vypadá jak reklamní hodinky jednoho nejmenovaného autobazaru .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Stále dělají radost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Stále dělají radost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Believer Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 No přece Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Já občas vyvětrám tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jason123456 Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Orient big mako blue-pecka hodinky na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Tam jim bylo dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gngngn Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Přidávám svoje Big Maka! Modrá je skvělá!Plus dnešní experiment na modrákovi... Není to zlý Nevím proč, ale Orient žeru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2013 Orient Star Standard Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milbar Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 teda musim říct, že jsem už viděl různě obnošené hodninky, ale tydle snad musel nosit do prace kameník nebo ti spadly pod vlakStaré, dobré, modré?Už toho hodně pamatují, ale pořád mají svoje kouzlo.DSC03380..jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salamandr1 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 jsou krásné, nestojí majland, takže na běžné nošení perferktní a vážně se povedly, i když je to trošku vykrádačka seamasterů a subdiverů, ale ten řemen jim docela slušíPárkrát do týdne Mako. Zatím je to můj nejoblíbenější kousek mako_1.JPGMako_2.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se