siwi Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Krásný fotky. Mají příjemnou atmosféru. Hodinky nechválím, protože by to bylo jenom nošení dříví do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Diky Siwi, navic hodinky nejsou moje, tak neni co chvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Si je připravuju zejtra do práce k modrý košily , to bude paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Tak hlavne pak nezapomen nahodit fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Ode dneška Orient Star Somez - fotky ve vlákně uzavřené prodeje.První dojem velmi dobrý, detaily budu ještě studovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Přesně tenhle model (ale ve světle hnědé verzi) byly moje první pořádné automaty. Tehdy mě nějak napadlo "chci čistě mechanický hodinky". Ani nevím proč. Mám je dodnes a nikdy se jich nevzdám, mají pro mě cenu těch prvních, navíc tehdy ještě od maminky Modrý jsou super! Si je připravuju zejtra do práce k modrý košily , to bude paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Walter10: moc pekne, nejake postrehy, fota atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tano, díky. Vlastně jsem tyto Orienty už před nějakým rokem tady vložil. Nosím je velmi zřídka. Jde konkrétně o model EA 46F701-90 CS (automat, kalibr 46F, 21 kamenů, rezerva chodu přes 40 hod.), pouzdro z oceli, šroubovací dýnko, základní voděodolnost, průměr pouzdra 36 mm, rozteč nožiček 18 mm. I po 16 letech šlapou bez problémů, odchylka činí cca +10 s / 24 hod. Rezerva chodu má velmi rychlý náběh (funkční a praktická záležitost). Něco málo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Diky, jsou fakt hezke, tu rezervu chodu povazuji za super zalezitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 krásná klasika. hodně podobné mým OS, které taky raději fotím, než nosím, ale "vím, že je nikdy neprodám".tenhle menší, ale díky sklu macatý tvar pouzdra se neskutečně povedl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Rezerva mátahu je velice užitečná fičura. Máte to pěkný, chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Ja vcera videl tohle a zkousel si bile mako usa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 A Tvoje postrehy a dojmy Andy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Modre mi lezi doma a cekaji na expedici do CR a musim rict, ze jsou uzasne. Az se trosku zmatorim, tak pravdepodobne pujdu do bilych, at mam nejakou "pamatku" na USA.Orienty jsou za ty prachy poradny kus hodinek a kvalita je fakt vytecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ty bílé mě taky pěkně leží v hlavě, Jako volnočasovky by byly super. Hodně mě taky navnadilo video, co tu dával Marcus.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Hlasim sa do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Hlasim sa do klubu Tak vítaj, sú super, gratulace a užívaj si ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Na kůýi jim tom sluší, moje krevní skupina :-) Ať ti dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Tak ono mi ine moc ani neostava, original kovovy tah je dost nepohodlny, aftermarket nie je.. Takze zatial kozene remene a na leto "Borealisfrane", pripadne sem tam NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se