ARMAN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 ARMAN:Śkoda, že se mi tvoje fotky skoro nikdy nezobrazují Jednou jsem je viděl a safra dobře se na to koukalo.Asi si budu muset koupit novej počítač nebo co...Opravdu? me se stalo jen jednou ze se nezobrazovali asi zrovna meli vypadek. Kdyztak vsechna fota mam tady https://www.instagram.com/armandeburbon/Ma nekdo jeste problem se zobrazovanim mych fotek? ARMAN: Safra! Konecne hodinky bez "cigaretoveho" loga na cifru!Fajne!Me tam to logo chybi
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 .......Me tam to logo chybi Pro mne je to jedina prekazka, proc sem si zatim zadne Orienty nekoupil....Ja tam proste vidim tohle...
5etter Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Opravdu? me se stalo jen jednou ze se nezobrazovali asi zrovna meli vypadek. Kdyztak vsechna fota mam tady https://www.instagram.com/armandeburbon/Ma nekdo jeste problem se zobrazovanim mych fotek? Jestli to nevkládáš přímo jako JPG, ale jako odkaz na instagram, tak to je možná ten problém.
vraby Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) ARMAN ty Orienty jsou fajn. Fotky vidím . Mě to logo nepříjde tak špatné,to mě víc sejří to X na new Seiko. edit: Xenomorfe děláš chybu Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem vraby
Dantechno Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Jo na tyhle fotce je to logo v pohode..
vraby Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Jo na tyhle fotce je to logo v pohode..já vím Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem vraby
ARMAN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Jestli to nevkládáš přímo jako JPG, ale jako odkaz na instagram, tak to je možná ten problém.davam vse na https://postimage.org/
ARMAN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Pro mne je to jedina prekazka, proc sem si zatim zadne Orienty nekoupil....Ja tam proste vidim tohle...kdyz jsem Orienty neznal tak mi pripominalo neco podobneho, ted je to pro me soucast znacky a kdyz tam neni tak to neni ono
siwi Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Já jsem si na logo Orientu taky zvykl a nijak mi nepřekáží. Fotky vidím. Pěkné "Suby"
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Kdybyste mi radeji rekli, kde se najdou takove krasne "necigaretove" Orienty...:-).Mi to logo prekazi uz roky a tak zatim nepredpokladam, ze by to najednou prekazet prestalo.
ARMAN Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Vyroba skoncila pred cca 6 lety, sehnat se nedaji skoro vůbec ale zrovna jedny jsou teď na ebay http://www.ebay.com/itm/Orient-2ER00001B-Submariner/302033540268
M@chino Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 ... trojite eso ... AAA ... foto starsi, ale na ruce jsou
Xenomorfus Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Tak ty Orienty z ebaye vypadaji slusne, mam takove mirne cukani, ale asi to kaslu. Kdyz uz bych chtel nejaky klon "subu", asi bych sel za ty penize do Steinhartu...
ARMAN Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2016 Přidám svoje "cigaretové" IMG_7646.JPG IMG_7838.JPGto jsou krasavce neveděl jsem že maš faceliftovou verzi
BeeK86 Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Zdar, Trsoku OT: nevim kam to strcit, ale vlakno zakládat nechci. Ma někdo z vas Mako na kozenem reminku (kdzytak hodte sem fotku)? Videl jsem fotky blue maka s hnedym reminkem a vazne o tom premejslim, ze je prezuju na zimu... Dik, k.
Tos Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Páč téma zní "Jaké hodinky Orient nosíte", dovolím si vložit příspěveček. Od předevčíra mám Orient Mako Blue I (svý první automaty). Fotit to nemá cenu, každej to zná, ale furt na ně čučím a skoro jsem je nedal z ruky. Už se vyráchaly v bazénu a teď napjatě čekám, jak se bude překlápět datum (resp. den)... Musím potvrdit, že přechod z quartz na automat je zvláštní. Prostě musíte myslet na to, že jakmile pohnete rukou, natahujete ten ozubený "organismus" ("mechanismus" mi přijde takové... odtažité). Přišly poštou od původního majitele, šly, ale blbje. Pošteloval jsem čas, datum a den - a manželka naštěstí potřebovala nastrouhat brambory na bramborák! Jako levák, co nosí hodinky klasicky, jsem je při srouhání asi natáhl na maximum :-) A musím potrvrdit, že v poměru k ceně je to fakt krásný zpracování! Lumi jsem zběžně kontroloval pod peřinou - a i v 5 ráno bylo poznat, kolik je. Mám z nich radost.P. S. Napadlo mě koupit do komba Ray Orange. Co o tom soudíte? První či druhou verzi? Nebo rovnou Mako I Orange?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se