Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ARMAN:

Śkoda, že se mi tvoje fotky skoro nikdy nezobrazují  :(

Jednou jsem je viděl a safra dobře se na to koukalo.

Asi si budu muset koupit novej počítač nebo co...

Opravdu? :huh: me se stalo jen jednou ze se nezobrazovali asi zrovna meli vypadek. Kdyztak  vsechna fota  mam tady https://www.instagram.com/armandeburbon/

Ma nekdo jeste problem se zobrazovanim mych fotek?

ARMAN: Safra! Konecne hodinky bez "cigaretoveho" loga na cifru!

Fajne!

Me tam to logo chybi :P

Odesláno

.......

Me tam to logo chybi :P

Pro mne je to jedina prekazka, proc sem si zatim zadne Orienty nekoupil....

Ja tam proste vidim tohle...

post-39943-0-81984100-1471888253_thumb.png

Odesláno (upraveno)

ARMAN ty Orienty jsou fajn. Fotky vidím :lol2: .  Mě to logo nepříjde tak špatné,to mě víc sejří to X na new Seiko.

edit: Xenomorfe děláš chybu :eek:

post-8590-0-37343100-1471888491_thumb.jpg

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Pro mne je to jedina prekazka, proc sem si zatim zadne Orienty nekoupil....

Ja tam proste vidim tohle...

kdyz jsem Orienty neznal tak mi pripominalo neco podobneho, ted je to pro me soucast znacky a kdyz tam neni tak to neni ono :)

Odesláno

Kdybyste mi radeji rekli, kde se najdou takove krasne "necigaretove" Orienty...:-).

Mi to logo prekazi uz roky a tak zatim nepredpokladam, ze by to najednou prekazet prestalo.

Odesláno

Tak ty Orienty z ebaye vypadaji slusne, mam takove mirne cukani, ale asi to kaslu. Kdyz uz bych chtel nejaky klon "subu", asi bych sel za ty penize do Steinhartu...

Odesláno

Zdar,

Trsoku OT: nevim kam to strcit, ale vlakno zakládat nechci.

Ma někdo z vas Mako na kozenem reminku (kdzytak hodte sem fotku)? Videl jsem fotky blue maka s hnedym reminkem a vazne o tom premejslim, ze je prezuju na zimu... :)

Dik, k.

Odesláno

Páč téma zní "Jaké hodinky Orient nosíte", dovolím si vložit příspěveček. Od předevčíra mám Orient Mako Blue I (svý první automaty). Fotit to nemá cenu, každej to zná, ale furt na ně čučím a skoro jsem je nedal z ruky. Už se vyráchaly v bazénu a teď napjatě čekám, jak se bude překlápět datum (resp. den)... Musím potvrdit, že přechod z quartz na automat je zvláštní. Prostě musíte myslet na to, že jakmile pohnete rukou, natahujete ten ozubený "organismus" ("mechanismus" mi přijde takové... odtažité). Přišly poštou od původního majitele, šly, ale blbje. Pošteloval jsem čas, datum a den - a manželka naštěstí potřebovala nastrouhat brambory na bramborák! Jako levák, co nosí hodinky klasicky, jsem je při srouhání asi natáhl na maximum :-) A musím potrvrdit, že v poměru k ceně je to fakt krásný zpracování! Lumi jsem zběžně kontroloval pod peřinou - a i v 5 ráno bylo poznat, kolik je. Mám z nich radost.

P. S. Napadlo mě koupit do komba Ray Orange. Co o tom soudíte? První či druhou verzi? Nebo rovnou Mako I Orange?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...