lucid Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) Denně ne, jednou za čas pro radost Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Orient Flightuž jsem je sem jednou dával, ale nový kožený nato strap jim dodal nový šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Orient Flightuž jsem je sem jednou dával, ale nový kožený nato strap jim dodal nový šmrnc.Ty jsou parádní!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 ORIENT RAY A MAKO XL ASI VUBEC NEJLEPŠÍ AUTOMATIC POTÁPKY NA SVĚT. TRHU ,POMĚR CENA -KVALITA-VÝKON WRJeště bych přidal klasická Maka. Pro mě jedny z nejhezčích potápek. Kamaráde, jeden příspěvek za čtyři roky, to jsi rekordman. Jestli to tak půjde dál, tak tu svůj první obchod uskutečníš v roce 2209 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Orient M-Force Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 ... nové obutí ... KD stále doma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 (upraveno) Tak já sem Mako hodím, když je mám zrovna na ruce. Sorry, je to jen rychlovka z mobilu, takže žádná lahoda pro oko. Upraveno 13. prosince 2013 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 ... nové obutí ... KD stále doma ... Paráda... Pokaždé, když tu vidím nějaké King Divery, tak mě strašně zamrzí, že jsou na mě moc velké... Neexistuje nějaký rychlý způsob, jak si nechat ztloustnout zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Taky sem postnu svoje dva kousky stařičké King Divery na zeleném canvasu a na nové kůži a limitka k šedesátinám firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Plati to aj pre ostatne, ale limitka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Limitku chvalim, ta je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Trochu netypické: Orient Chronoace z r. 1969. Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 (upraveno) Trochu netypické: Orient Chronoace z r. 1969.ovšem, to jsou moc hezké vintážky! Co je v tom za kalibr? 46943? Upraveno 22. prosince 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Je to kalibr 42940, kalibr 46943 je, myslím, až z r. 1973. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodix42 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Musím se pochlubit, jsem tu novej a od včera mam nové hodinky, jsou to moje první automaty a první Orienty. Zatím vládne obrovský nadšení, doufám, že vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Musím se pochlubit, jsem tu novej a od včera mam nové hodinky, jsou to moje první automaty a první Orienty. Zatím vládne obrovský nadšení, doufám, že vydrží Pěkné a zajímavé gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodix42 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Dovolím si přiložit ještě jednu kvalitnější fotku, tamta byla taková rychlovka z mobilu Jakýkoliv názor na tyhle hodinky rád uvítám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Dovolím si přiložit ještě jednu kvalitnější fotku, tamta byla taková rychlovka z mobilu Jakýkoliv názor na tyhle hodinky rád uvítám na hodinkového začátečníka velmi hezká a kvalitní volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 (upraveno) Dovolím si přiložit ještě jednu kvalitnější fotku, tamta byla taková rychlovka z mobilu Jakýkoliv názor na tyhle hodinky rád uvítám Pěkná recenze je zde. Upraveno 28. prosince 2013 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodix42 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Pěkná recenze je zde. Díky, tohle vlákno mi neušlo už mám nainstalovanou i zmiňovanou aplikaci na android, tak jsem zvědavej na výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se