Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

cibohachlopi, ale rychlo sa uci dievca.. obchodniku, ty kujóne, ze ty jej to na tajnasa prekladas do cestiny :)

pozeram ze 51 prispevkov, snad uz bude klud. adminovi vopred dakujeme za pripadne premazanie

Tak to bych snad uměl,vo.l.e. :smile_anim:
  • po měsíci...
Odesláno

077 nie su vobec zle. na obrazku to vyzera na cervenu sagu na ciferniku, ale nazivo to take zle urcite nebude. dobre budu vyzerat na remeni / nato. Podla MSRP su lacnejsie ako Landmaster SD (!). Kaliber 9S65. som zvedavy na prve realne foto

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Těma 089 to pro mne trefili.

bez datumky - neobtěžuje

předpokládám manuál - pro kontrolu natažení a intimnější kontakt :D - a jako bonus o řádek kratší literatura

tím, že literatura je dvoubarevná, vypadá nesouvisle, drobněji a proporčněji a navíc i neotřele

červený GS mi už nepřijde tak teutónský, ale skoro ironický ( což od japonců neočekávám, tedy asi spíš nedorozumnění :))

zlatá vteřinovka a čísla minut/vteřin logicky strukturuje ciferník

přijde mi to jednoduchý logický přímočarý a přitom dóst prďácký,

navíc máte recht, mám za to, že to jde k téměř jakémukoli řemenu a navíc to s různými řemeny bude vypadat různě.

hrany nožkách mi přijdou interesantní, právě proto, že jsou kontroversní

38,8mm je podle mne zlatá ( nikoli ) střední cesta

asi snad mohli jen udělat delší minutovku vteřinovku, miluju, když jdou až ke kraji ciferníku, dělá to takový exaktní dojem vědeckého měřícího přístroje, je to fajnový.

Už dlouho jsme neviděl mně bližší kreaci, nejen od seiko (vlastně snad jen to historický reverso). Kdyže to budu mít nějaký ty kulatiny ???

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Kurňa, tak voni sou to ňáký termokompenzovaný hyperquartz - možná ještě líp, odlišej se od milgaussů ( inspirace je nepopiratelná). Jen to na quartzky bude asi mastný.

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Návštěvník Snow
Odesláno

Mrkněte sem. Nevím, jestli se jedná o nějakou zásadní zprávu. Nedokážu posoudit. KLIK

Odesláno

nemecky hovoriaci zakaznici to iste ocenia.

ale zasadneho vyznamu je Darja.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno

Snad tady ještě nejsou, úplně náhodou mě jeden link hodil na japonský web Seika a ve změti nesrozumitelných znaků mě zaujal malinký obrázek. Když jsem na něj kliknul, vyklubala se z toho quartz limitka k 20. výročí kalibru 9f. Ciferník a modrá vteřinovka spolu s modrým GS znakem...na chvíli se mi zastavil dech, nevím kdy naposledy jsem viděl tak krásný hodinky.

Obrázky bohužel dost malý...

GS SBGX103

Odesláno

Pěkné. Škoda jen, že je tenhle stroj pouze u GS. Kdyby ho dali do nějakých pěkných potápek...

... a dali tam poriadnu baterku (ktora by sa do potapok v pohode vosla) tak by som mozno aj prasiatko rozbil.

Odesláno

... a dali tam poriadnu baterku (ktora by sa do potapok v pohode vosla) tak by som mozno aj prasiatko rozbil.

+1, přesně dle mého gusta s výše uvedenými výhradami. Pouzdro by sneslo i větší průměr...

Odesláno

ja myslim ze by mohli stat zhruba ako MM300, tie nestoja 3000 a ludia si ich normalne kupuju

Kupují. Nemají totiž quartz :)

Ale ale, tuňáky jsou za 20 tisíc, proč by nemohli stát s tímhle kalibrem 30, popřípadě black verze s keramikou třeba 40.

Nebo by to nemuseli být ani potápky. Hezké tůlvoče s echt quartzem za 35.

Protože když už by takový kalibr cpali jinam, tak by si to nechali zaplatit. Ale jak píšeš jsou tu tuňáci a další, takže tu především není potřeba takový hodinky dělat.
Odesláno (upraveno)

kaliber 7c bol specialne vyvinuty pre Seiko Tuna, ma motor s vysokym tocivym momentom a vysoku odolnost proti otrasom, a voci 9f aj neporovnatelne vyssiu spotrebu.

9f je uplne ina kava, je vyrazne drahsi kvoli tomu ze je asemblovany rucne a finisihing je na urovni kalibrov Grand Seiko, presnost je v kategorii HEQ. Davat to do Tunakov podla mna nedava zmysel. Naopak, co by podla mna davalo zmysel je solarne napajanie u kalibru 7c.

edit: tie SBGX103 su vyborne!

Upraveno uživatelem instant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...