Přejít na obsah

Grand Seiko - nové modely

Chumpus

Doporučené příspěvky

no pre mna by to nemuselo byt ani do tunakov, mne by stacil trochu akcnejsi variant tych vyssie uvedenych GS.... vyssia vodotesnost hrubsie sklo a mozno nejaka ta ochrana korunky alebo len vacsia korunka.... celkom sa mi napar paci SBGF021 ale este to nie je uplne ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Snad tady ještě nejsou, úplně náhodou mě jeden link hodil na japonský web Seika a ve změti nesrozumitelných znaků mě zaujal malinký obrázek. Když jsem na něj kliknul, vyklubala se z toho quartz limitka k 20. výročí kalibru 9f. Ciferník a modrá vteřinovka spolu s modrým GS znakem...na chvíli se mi zastavil dech, nevím kdy naposledy jsem viděl tak krásný hodinky.

Už několik dnů mi vrtají hlavou  :frusty:   naprosto úžasné!

fotka z webu Seiko

post-3210-0-08361900-1367433076_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kurňa, tak voni sou to ňáký termokompenzovaný hyperquartz - možná ještě líp, odlišej se od milgaussů ( inspirace je nepopiratelná). Jen to na quartzky bude asi mastný.

tak som sa zase raz zalaskoval..milgaussy su proti tomu siditko, a mozno su aj lacnejsie :(

nebyt tej mimozemskej cenovky tak ich hned kupim. Kazdopadne su prdacke, a to mam z quartzu vyrazku:

post-4112-0-43180100-1368606339_thumb.jpg

post-4112-0-09442000-1368606362_thumb.jpg

post-4112-0-58903400-1368606412_thumb.jpg

post-4112-0-19009300-1368606434_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak mě zas dostali. Po nádherných antimagnetic quartz teď tohle, já už to nevydržím !!! Chci všechny 4 - to je na kazajku, tohle forum !

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

No jo, no, porád kdo se má z těch furt stejnejch modelů furt stejně podělávat už padesát let ??

Krásný, přesný, precizní, neortodoxní bimetal ....... pánbu zaplať za ten ohyzdnej náramek a levnej nápis AUTOMATIC, dalších pár desetiletí je co zlepšovat :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...