martin.951 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak mi konečně došly moje první automaty - modré Orient "ray".Prakticky novejší verze celkem známých Orient MakoObjednáno na orientuhren.de doručení bez problému.Krásná barva i vůbec hodinky jsem z nich celkem nadšenej Tak aspon nějaké fotky (bohužel kompakt a špatné světlo) ale aspon tak
ggrand Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Gratulace a díky, že ses podělil. Jaké máš 2. dny? V jiném jazyce nebo třeba wed3(3wed-nejsem si jistý,kde byla ta číslovka)?
martin.951 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Gratulace a díky, že ses podělil. Jaké máš 2. dny? V jiném jazyce nebo třeba wed3(3wed-nejsem si jistý,kde byla ta číslovka)? Díky V jiném jazyce .. podle netu to je španělština, ale španělsky fakt neumím tak to nepotvrdím
petr_cha Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 ahoj, koukal jsem, že jsi to fotil canon kompaktem.. mám podobný starší canon a taky mám všechny fotky takové jemné a zamlžené.. prostě nic ostrého, což zrovna u fotek hodinek je škoda.. sám jsem se pokoušel ty svoje fotit a bylo to dost podobné.. takže tahle canoní vlastnost furt platí..
martin.951 Odesláno 9. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 ahoj, koukal jsem, že jsi to fotil canon kompaktem.. mám podobný starší canon a taky mám všechny fotky takové jemné a zamlžené.. prostě nic ostrého, což zrovna u fotek hodinek je škoda.. sám jsem se pokoušel ty svoje fotit a bylo to dost podobné.. takže tahle canoní vlastnost furt platí.. No je to PowerShot SX20 IS ... ne zase tak stará věc, ale za světla jaký bylo dnes na víc neměl
ggrand Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Náhodou, co tu někteří dávají, tak tohle naprostý luxus. Neshledávám na fotkách nic špatného,co se tech. kvality týče.
panedge Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Gratuluju,fotky pěkný,jen by to ještě vychytat to kde stojíš,aby si neměl svůj stín v cifru,jinak gratuluju,tohle je rozjezd,končívá to hůř
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Hezký fota, závidím ti i ty rádce ( já jsem z focením na štíru ).
emba Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Moc hezké hodinky. Škoda toho průměru 41mm, asi by mi byly velké. Ale jsou super.
martin.951 Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Moc hezké hodinky. Škoda toho průměru 41mm, asi by mi byly velké. Ale jsou super. sám mám ruku tak 17cm a vypadají na ní myslím akorát, ve skutečnosti mnohem líp než na foto.
miccalek Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Tadyty sumózní maka se mně líbí jak sviňa. Dej fotku lumi, to by mě docela zajímalo, páč u Orientu trochu pokulhává.
Kostra Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 (upraveno) Moc hezké, mám pocit, že jim ten cifrlift prospěl:smile_anim:Ať ti dlouho a spolehlivě slouží. Upraveno 10. listopadu 2011 uživatelem Kostra
martin.951 Odesláno 10. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Tadyty sumózní maka se mně líbí jak sviňa. Dej fotku lumi, to by mě docela zajímalo, páč u Orientu trochu pokulhává. Noo tak jsem se pokusil něco vyfpotit ve tmě a nic moc na oko se mi lumi zdá dost dobrá ale na fotkách je bída vidět, je nějaká metodika jak to fotit? Tady teda co udělalo auto po chvilce nasviceni a chvilce pauzy: 1/8s, f2,8, 800iso
kloubik Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 (upraveno) Škoda že tahle menší verze (oproti Mako XL) nemá užší rozteč nožiček 20 mm nebo aspon zužující se pásek. Těch 22 mm je relativně dost vzhledem k 41 mm pouzdru, ale jinak vypadají super a mám sto chutí je jít jen tak ze srandy objednat :-) Dlouho jsem přemýšlel nad Sumo, ale tohle se mi skoro líbí víc :-) Gratulace k hodinkám! Edit: čím víc koukám na ty fotky, tím víc mě ta šírka tahu mrzí, protože s 20 mm by ty hodinky vypadaly na pohled perfektně. Upraveno 10. listopadu 2011 uživatelem kloubik
Jeronimo Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 U Orientek není takový výběr jako třeba u Seiko5, ale tyhle pro mě nemají chybu. Začínám mít v hlavě jasno.
midloch Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Moc hezký hodinky tydlencty Orientky, gratuluji!
Strikerp Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 To vypadá, jako moje příští hodinky:-). Moc hezké a absence čísel oproti Mako je jen ku prospěchu vzhledu.
martin.951 Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Tak za ten týden mi udělali tak cca +15s ... je ale nějakej trik jak je přesně nastavit když se vteřinovka stále pohybuje ať šteluju jak šteluju?
Peta-Biker Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Mohl by jsi, prosím, vyfotit sponu? Je plechová? Tah totiž vypadá dost pěkně, tak neplechově Za ty peníze vypadaj famózně.
martin.951 Odesláno 14. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Mohl by jsi, prosím, vyfotit sponu? Je plechová? Tah totiž vypadá dost pěkně, tak neplechově Za ty peníze vypadaj famózně. Zkusím ještě pofotit, tah i spona je dobře vidět třeba zde:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se