Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mi konečně došly moje první automaty - modré Orient "ray".

Prakticky novejší verze celkem známých Orient Mako

Objednáno na orientuhren.de doručení bez problému.

Krásná barva i vůbec hodinky jsem z nich celkem nadšenej :)

Tak aspon nějaké fotky (bohužel kompakt a špatné světlo) ale aspon tak :)

post-14074-094470900 1320867093.jpg

post-14074-017698500 1320867105.jpg

post-14074-002844700 1320867116.jpg

post-14074-030732300 1320867132.jpg

post-14074-034341800 1320867148.jpg

post-14074-074297100 1320867157.jpg

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace a díky, že ses podělil. Jaké máš 2. dny? V jiném jazyce nebo třeba wed3(3wed-nejsem si jistý,kde byla ta číslovka)?

Odesláno

Gratulace a díky, že ses podělil. Jaké máš 2. dny? V jiném jazyce nebo třeba wed3(3wed-nejsem si jistý,kde byla ta číslovka)?

Díky

V jiném jazyce .. podle netu to je španělština, ale španělsky fakt neumím tak to nepotvrdím :D

Odesláno

ahoj, koukal jsem, že jsi to fotil canon kompaktem.. mám podobný starší canon a taky mám všechny fotky takové jemné a zamlžené.. prostě nic ostrého, což zrovna u fotek hodinek je škoda.. sám jsem se pokoušel ty svoje fotit a bylo to dost podobné.. takže tahle canoní vlastnost furt platí.. :crying_anim:

Odesláno

ahoj, koukal jsem, že jsi to fotil canon kompaktem.. mám podobný starší canon a taky mám všechny fotky takové jemné a zamlžené.. prostě nic ostrého, což zrovna u fotek hodinek je škoda.. sám jsem se pokoušel ty svoje fotit a bylo to dost podobné.. takže tahle canoní vlastnost furt platí.. :crying_anim:

No je to PowerShot SX20 IS ... ne zase tak stará věc, ale za světla jaký bylo dnes na víc neměl :(

Odesláno

Náhodou, co tu někteří dávají, tak tohle naprostý luxus. Neshledávám na fotkách nic špatného,co se tech. kvality týče.

Odesláno

Gratuluju,fotky pěkný,jen by to ještě vychytat to kde stojíš,aby si neměl svůj stín v cifru,jinak gratuluju,tohle je rozjezd,končívá to hůř :D

Odesláno

Moc hezké hodinky. Škoda toho průměru 41mm, asi by mi byly velké. Ale jsou super.

sám mám ruku tak 17cm a vypadají na ní myslím akorát, ve skutečnosti mnohem líp než na foto.

Odesláno (upraveno)

Moc hezké, mám pocit, že jim ten cifrlift prospěl:smile_anim:

Ať ti dlouho a spolehlivě slouží.

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno

Tadyty sumózní maka se mně líbí jak sviňa. Dej fotku lumi, to by mě docela zajímalo, páč u Orientu trochu pokulhává.

Noo tak jsem se pokusil něco vyfpotit ve tmě a nic moc :D na oko se mi lumi zdá dost dobrá ale na fotkách je bída vidět, je nějaká metodika jak to fotit?

Tady teda co udělalo auto po chvilce nasviceni a chvilce pauzy: 1/8s, f2,8, 800iso

post-14074-075895700 1320957650.jpg

Odesláno (upraveno)

Škoda že tahle menší verze (oproti Mako XL) nemá užší rozteč nožiček 20 mm nebo aspon zužující se pásek. Těch 22 mm je relativně dost vzhledem k 41 mm pouzdru, ale jinak vypadají super a mám sto chutí je jít jen tak ze srandy objednat :-) Dlouho jsem přemýšlel nad Sumo, ale tohle se mi skoro líbí víc :-) Gratulace k hodinkám!

Edit: čím víc koukám na ty fotky, tím víc mě ta šírka tahu mrzí, protože s 20 mm by ty hodinky vypadaly na pohled perfektně.

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Mohl by jsi, prosím, vyfotit sponu? Je plechová? Tah totiž vypadá dost pěkně, tak neplechově :) Za ty peníze vypadaj famózně.

Zkusím ještě pofotit, tah i spona je dobře vidět třeba zde:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...