t.p Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jsi mě inspiroval k revizi a zjišťuju, že mi taky jedny chybí. DSCN77571.JPGNo jo, ale za chvilku je budeš mít...Kurva já z tohohle vlákna začnu asi zase hulit, jak jsem nervózní když to tady čtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 No jo, ale za chvilku je budeš mít...Kurva já z tohohle vlákna začnu asi zase hulit, jak jsem nervózní když to tady čtu. není důvod, opatři si Seiko pět za tři a máš po hulení, kvalita ti nedá spát... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jsi mě inspiroval k revizi a zjišťuju, že mi taky jedny chybí. DSCN77571.JPGBudou,jářku budou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 TO SE PROSTĚ NEDÁ ČÍST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Hele dá se zabanovat vlákno? Máte to krásný kluci, ale taky mi to srce drásá, když to vídím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2014 Jsi mě inspiroval k revizi a zjišťuju, že mi taky jedny chybí. DSCN77571.JPG Ty mi taky chybí, ale jsem v očekávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Ty mi taky chybí, ale jsem v očekávání. Jo, to já taky !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 Souhlasim, strašný vlákno, v tom nejlepšim a zároveň nejhoršim slova smyslu. Orlíky, 6105, ale i Igeny se mi točí hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 není důvod, opatři si Seiko pět za tři a máš po hulení, kvalita ti nedá spát... **Koukám, že by si s tím "hulením" měl přestat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2014 co to kecáš autobusový nádraží, dej si Landu s Orlíkem a zhul se do bezvědomí. Ti to prospěje, vo tom žádná. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Drahý elogo, myslím, že bude asi mnohem lepší opět se v tomto vlákně věnovat hodinkám Prim Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Drahý elogo, myslím, že bude asi mnohem lepší opět se v tomto vlákně věnovat hodinkám Prim Orlík. Radši ne, dost mě to drásalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 No já bych byl pro odklon od hulení a autobusových nádraží zpět k orlíkům, stejně jako TP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tak jo. Tak to do mě zase perte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dodatečně chci poděkovat Honzovi.mantovi za příležitost vidět naživo Orlíky. Něco jiného je študovat jejich fotky a něco jiného je možnost oslintat je v reálu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jojo, na těch Mantových už je určitě spousta genetickýho materiálu pravověrných chronomagorů...a s ostatními kusy to bude podobné. Nemůžu je vlastnit, ale příležitostně pomilovat se občas nechají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Drahý elogo, myslím, že bude asi mnohem lepší opět se v tomto vlákně věnovat hodinkám Prim Orlík. ok, to beru, jinak sem si také všim, že už si Seiko prodal, tak sorry. Jinak v klidu, není problém. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Se tu dlouho nic nedělo, tak rozcerim klidne vody. Po dlouhem badani, bezesnych nocich nad fotkami a dokumentaci jsem dosel k zaveru, ze existuji 3 provedeni ciferniku u puvodnich Orliku. Uz to tu kdysi probehlo, ale bylo to zahrano do autu s tim, ze se jedna o varianty remaků.Kdo pozna jednotlive odlisnosti, ma maly bezvyznamny plus, pokud se nekomu podari seskladat kolekci, ma muj hluboky obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Dráždíš chřestýše bosou nohou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2014 Dráždíš chřestýše bosou nohou.To víš ty bezesné noci mu nikdo nezaplatí a tak to musí být napínavé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se