Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musim se pripojit k nazorum, ze kdyz clovek vleze na tohle forum a trosku se zacte, tak je uz predem ztracen. Uz jsem v tom az po usi. Sice rozpocet jeste neni, ale casem se to snad zlepsi.

Nejdriv jsem chtel STORMy, pak jsem si to nastesti rozmyslel a nasel hezky Timexy v automatu a vzpomnel si na davno zapomenuty sen. Kvalitni automaty. Uz jsem je chtel objednavat, ale pak narazim na tohle forum. Tady jsem byl odkazan na vyzkouseni Orient Mako nebo Big Mako a Seika. A pres vikend zacalo procitani :)

Dnes jsem prolez hodinarstvi v Praze Na Poříčí (od Palladia po Koscom) a vyzkousel si Maka. Klasika Mako moc malinkaty na potapky a Big Mako na me neuchvatily.

V Koscomu Seika moc nemeli - jen jeden model, co vypadal k svetu, ale za boha si nepamatuju co to bylo zac :( Myslite, ze podle popisu by nekdo dokazal identifikovat, viz. nize? :)

Zpet k tematu...

Padlo tedy rozhodnuti. Zvedam rozpocet na hodinky Posted Image Dejme tomu do max. 500? (11-13k) - kupovat budu urcite mimo predrazenou CR. Pokud v tyhle kategorii nenajdu nic, co me dostane, mam v zaloze Marcello C potapky, ale to bych musel odlozit o dalsich par mesicu :(

Zahlid jsem docela prijemny Candino PlanetSolar C4452/1, ale co jsem pochopil, Candino tu neni moc oblibeny :(

V zakladu mam podminky: automat, ocelovy tah, cifernik nepreplacany (3 rucicky jsou akorat :), normalne velky(41-44mm?), pokud mozno swiss made (jestli je realny v tyhle cene).

Prosim o pripadny navrhy, kde a co hledat. Moc diky :)

Zaverem ty Seika: full steel, automat s pruhlednym dynkem, bez pohyblive lunety, cervena vterinovka, milimetrovy cerveny prouzek na korunce, korunka na 3. pozici, cenove myslim 6k. Dokaze to nekdo identifikovat?

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ještě je tu možnost Seiko SRP 043.Zde máš srovnání :Sumo,Monster a SRP 043.Mě osobně nejvíce oslovují právě SRPy,které nemají díky poloze datumky"neviditelnou"trojku.Rozhodnutí je ale samozřejmě na Tobě.

Posted Image

Odesláno

Zaverem ty Seika: full steel, automat s pruhlednym dynkem, bez pohyblive lunety, cervena vterinovka, milimetrovy cerveny prouzek na korunce, korunka na 3. pozici, cenove myslim 6k. Dokaze to nekdo identifikovat?

seiko SNZH63, nebo tady.

včera jsem tam na ně taky koukal, velmi pěkný. proti všem ostatním pětkám působí o třídu výš.

jo, nedávno tam měli PVD verzi a ta je úplně luxusní. stály kolem 9000..

Odesláno

a čo takto Christopher Ward ... neokukaná značka .. strojček Eta a kvalitné spracovanie .... http://www.christopherward.co.uk/watch-type/type-men/view-auto-s/c60-tri-sks.html

Tohle je kopirka Bremont Supermarine, radeji nebrat.

Omrkni i nabidku chronoshop.cz. Mezi hodinkami znacky Archimede (je to ale made in Germany) si vybrat muzes (Klasik, Pilot, Outdoor). A se Seiko Sumo taky neudelas chybu a dostanes se o level dal.

Odesláno (upraveno)

Co třeba Urwerk 202, automat, swiss made, inhouse, safír, hodně netradiční a originální, prostě nudit nebudou.. A dokonce mají i svoje video TADY. Jen jsou teda o něco větší.. Posted Image Na rozjezd výborny, i Terminátor by záviděl Posted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno (upraveno)

Co třeba Urwerk 202, automat, swiss made, inhouse, safír, hodně netradiční a originální, prostě nudit nebudou.. A dokonce mají i svoje video TADY. Jen jsou teda o něco větší.. Posted Image Na rozjezd výborny, i Terminátor by záviděl Posted ImagePosted Image

Do 500 euro?

edit: $200.000 je přece jen o trochu víc :)

Upraveno uživatelem ensi
Odesláno (upraveno)

Za mě rozhodně Suma, toho opravdu litovat nebudeš ;)

Souhlas nebo Alpinisty SARB059 viz.8 příspěvek. :smile_anim: Kolik je hodin na těch Urwerk? Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

8:17, ne? :)

Ee, má to tři rotující "udělátka", která mění čísla po průchodu skrz magnetické pole, přičemž na každém hranolu (on to není hranol, spíše kvádr, který se směrem k okraji ale zúžuje, no prostě to "hranaté udělátko") má 4 plochy a 3x4 je 12. Den nebo noc by měl určovat ten měsíček v levém dolním rohu ciferníku. který můžeme na fotce právě vidět.. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...