JR_2010 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Díky za tip, byla by i nějaká bližší fotka přímo toho řemínku?Zítra je mohu vyfotit, tak sem potom šoupnu moje originál fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2013 Díky za tip, byla by i nějaká bližší fotka přímo toho řemínku? Taky by mě zajímalo bližší foto těchto hodinek s netradičním řemínkem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Díky za tip, byla by i nějaká bližší fotka přímo toho řemínku? Taky by mě zajímalo bližší foto těchto hodinek s netradičním řemínkem ... Tak tady jsou čerstvé, aktuální, MOJE fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Myslivecké hodinky - pěkné, ale co paní Myslivcová? Na tu Prim "hodil bobek" a tak si asi jedna musela vypomoci alespoň speciálním řemínkem s prasátkem a houbičkou aby měla svoje "stavovské" dámské Myslivecké hodinky - průměr 30 mm bez korunky pro informaci. Foto přikládám. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 A teď menší dotaz......už někdo viděl prim myslivecké s datumovkou a silnějšími lumi body? Má je někdo z vás ve sbírce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Dělaly se dva druhy ciferníku - první měl lumi body a smrkovou větvičku a druhý měl už jen bílé body a neměl smrkovou větvičku. Jiné indexy se nedělaly. A jestli s datumkou, tak je to bastl / nebo slušněji lidová tvořivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 takže bohužel se všichni pletete, mám originál prototyp s velkými lumi body a okénko na ciferníku je origo z výroby, je to poznat na na hranách okénka, ty nahoře jsou skutečný bastl to co mám já je origo prototyp, teď se mi to potvrdilo, počkejte si založím nové vlákno s fotkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Dělaly se dva druhy ciferníku - první měl lumi body a smrkovou větvičku a druhý měl už jen bílé body a neměl smrkovou větvičku. Jiné indexy se nedělaly. 2 x myslivec.jpg P1010876.jpgPromiň, náčelníku, ale nemohu s Tebou souhlasit ...ale datumovku jsem na nich taky ještě neviděl.. Upraveno 4. března 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Promiň, náčelníku, ale nemohu s Tebou souhlasit ...ale datumovku jsem na nich taky ještě neviděl.. Zdvořilý dotaz - v čem nesouhlasíš? Dělalo se jich víc a něco mi uniklo a nebo nesouhlasíš s tím bez smrku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 No nekecej, další varianta:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Hoši, nes*te mě.... já nemám zatím ani jedny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Po parozích nemá smysl se moc shánět...přijdou obvykle samy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Hoši, nes*te mě.... já nemám zatím ani jedny! Já taky ne a žiju. Však jednou se štěstí unaví a sedne i na mě. Zatím se uklidňuju tím, že jsou pěkně hnusný až krutěhnusný a takový škaredý nemají u mě v krabici místo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Jestli je tu nějaký nimrod, potvrdí mi, že to na cifrech je čtrnácterák korunový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Zítra dodám foto pro všechny spekulanty, co tvrdí, že se model s datumovkou nedělal:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Jak jsem slíbil zde to máte, prim myslivecké s datumovkou, origo z výroby eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 @Bert: naprosto přesně @anthony.rex: tohle je lumi z výroby? Vteřinovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 To, že to vzniklo v Eltonu zpochybňovat nebudu, ale to, že to není originál z výroby Eltonu, o tom jsem skoro přesvědčený, jinak zajímavý kousek, škoda, že si tvůrce nedal trochu víc práce s těmi lumi body. Jinak za mne tedy v podstatě bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anthony.rex Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Jak jsem to dostal pod ruku, tak to tu je, je možné že ciferník se s datumovkou nikdy nedostal do výroby, tak si ho nějaký zaměstnanec upravil většími lumi body a nechal pro sebe, v každém případě je vyvrácena teorie, že neexistoval ciferník s datumovkou u tohoto modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se