miccalek Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Džentlmeni, poďme zpět k tématu. Potřebuju shodit bachor. Pro tyto účely jsem před rokem zakoupil trekový trenažér a musím říct, že je to špicovní věc. Pohubla mně oteklá huba, podbradek a zátylek. Aj nožky a p...l se mně ztenčily a zepvnily. Ale panděro ne a ne dole. Trošku možná slezlo, semtam zahlédnu břišní sval, ale když si sednu bo zavazuju botek, tak je to cícha jak cip. Myslíte, že když v tom anaerobním či aerobním, či jak se to cvičení jmenuje (zkrátka potit se při menší zátěži a dobrému srdečnímu pulsu) budu pokračovat, že sleze i ten břuch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Zkusil bych na to prave ten beh ;-) Na netu jsem si nasel tabulku jak behat (frekvence a doba behu a chuze) a snazim se to podle toho delat. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 V okolí je teda několik kamarádů, co dělají vrcholově kulturistiku a to je teprve něco, jak shazujou třeba z mimosoutěžní váhy (130kilo) třeba 30kilo, každý si myslí, jak nejsou v pohodě a na pódiu ve formě, přitom jsou úplně vyšťaveni a těší se, až se konečně nají. Nejhorší je, když ještě před závody lehce mají nadváhu, běhají do schodů a nebo si dají 5-6 paralenů a horkou vanu --). A po závodech si koupí mraky žrádla a hlavně dortů, všechno to sežerou a pak blijou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 A po závodech si koupí mraky žrádla a hlavně dortů, všechno to sežerou a pak blijou. Kamos to dela a za vikend pribere 7 kilo. Rikal, ze casto to do sebe láduje rovnou na hajzlu .................aneb sportem ku zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Kamos to dela a za vikend pribere 7 kilo. Rikal, ze casto to do sebe láduje rovnou na hajzlu .................aneb sportem ku zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Todleto jsou všechno nějaký pověry, kdybyste radši žrali pránu! - http://www.novinky.cz/zena/zdravi/254808-henri-monfort-clovek-ktery-uz-devet-let-nejedl.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Také i mne trápí to, že jsem loni neměl čas na sport, nabraný břuch se mi nepodařilo shodit, a navíc jsem si k němu pořídil další letošní, takže dolů musí 10 kg Z minulých 5ti let vím, že nejvíc u mě funguje fítko, a toto vřele doporučuji i Vám. Upozorňuji, že první měsíc doporučuji jen máchat malýma váhama, aby si svaly zase rozpomněly na své zákl. funkce a začaly se prokrvovat. Tuto fázi neuspěchat, protože by jste si mohli přivodit poranění svalů, či kloubů.Po měsíci si můžete začít přidávat zátěž. Nemyslete si, že se tam po Vás budou blbě dívat. Většina pravidelných návštěvníků fítka jsou trochu narcisové, a starají se hlavně o sebe. Na shození břicha doporučuji sed leh na gymnastickém míči, jelikož potom nebolí záda. Postupným zvyšováním opakování, se dostanete na hranici 200 cviků za večer, a tehdy to začne zalézat. Ze své praxe vím, že cyklistikou já neshodím (cca 4000km/rok). Z přípravků na hubnutí nedoporučuji nic, max. nějakou výživu kloubů. Vy co máte nad 100kg-neběhejte, odrovnáte si kolena. Můj bývalý spolužák, co mnoho let žije v USA, drží pár let dietu, která spočívá v tom, že jí jen maso, většinou syrové a ješte to, co si sám uloví. Vážně je štíhlý jako proutek. Ale je to jen pro ty, co jako on bydlí na odlehlém místě, on kdesi v Idaho. Snímek s úlovkem. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 (upraveno) Todleto jsou všechno nějaký pověry, kdybyste radši žrali pránu! - http://www.novinky.c...let-nejedl.html Ten s tou pránou mi trochu připomíná Měsíčňana z knihy Výlet p.Broučka na Měsíc. Nejvíce mě pobavilo: Třeba tahle květina (bere do rukou květinu ze stolu) mě vyživuje svou barvou. Dotykem. A když si k ní přičichnu, tak i svou vůní. Voňavé jídlo mi dává výživu nosem. Zvuk, hudba a zpěv mě také vyživují. Ty jejich mejdany být pro neznalé dost zábavné. Upraveno 3. ledna 2012 uživatelem pavel67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Rovnou ze souteze, kdy ma formu nacasovanou skutecne na 1 hodinu jede do Tesca a nakoupi zradlo za 2 tisice - pochoutkovej salat, párky, klobásky, hermelíny, pečený kuře, atd. a všechno to sežere. Jo a cestou jeste samozrejmě Mekáče a 8 cheesburgerů! Vypadá to nejak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Rovnou ze souteze, kdy ma formu nacasovanou skutecne na 1 hodinu jede do Tesca a nakoupi zradlo za 2 tisice - pochoutkovej salat, párky, klobásky, hermelíny, pečený kuře, atd. a všechno to sežere. Jo a cestou jeste samozrejmě Mekáče a 8 cheesburgerů! Vypadá to nejak takhle Mein Gott! Nepřeju jim ty zdravotní problémy co přijdou později... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Ideální je být nemocný, já mohu jen piškoty a suchary, po všem ostatním mi je špatně. Pak jde váha dolů sama, momentálně si stojím takhle, výška 184cm, váha 66kg. Po operaci mozku jsem vážil hezkých 58kg. To jsem strávil 25 dní na JIPU a živily mě v podstatě jen kapačky a rohlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Ideální je být nemocný, já mohu jen piškoty a suchary, po všem ostatním mi je špatně. Pak jde váha dolů sama, momentálně si stojím takhle, výška 184cm, váha 66kg. Po operaci mozku jsem vážil hezkých 58kg. To jsem strávil 25 dní na JIPU a živily mě v podstatě jen kapačky a rohlíky. Nerouhej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Mein Gott! Nepřeju jim ty zdravotní problémy co přijdou později... I ty davky steroidu jsou obrovsky, ostatne jako v celem vrcholovem sportu a obzvlaste kulturistice. K tomu velke mnozstvi doplnku, ktere eliminuji ucinky tech steroidu - podpora zaludku, traveni, jater, ledvin, srdce, cév, apod. Ja bych to asi nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Já bych potřeboval znát nějaký cviky, abych zhubnul v xichtě. Tlustej si nepřipadám, mám 177cm a 83 kg, ale lalok jak můj fotr co má 130 a tváře se mi po vánocích taky pěkně nafoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 I ty davky steroidu jsou obrovsky Myslíš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Myslíš ? Nerouhej se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Nerouhej se To je holý fakt, bohužel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Nerouhej se Fakt si myslíš, že žerou steroidy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 Fakt si myslíš, že žerou steroidy ? Malinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2012 hubnout je sranda, daleko horsi je pribirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se