Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Ak mozem prispiet...

Pokial zaujemca o schudnutie nema fyziologicku poruchu, problem v biochemii - metabolizme zivin, pripadne rozhadzany endokrinny system (hlavne hormony stitnej zlazy), otazka chudnutia a naberania je z mojho pohladu jednoducha. A zuzuje sa na to, co chcem dosiahnut a co som ochotny OBETOVAT. Bez toho to nejde.

Ako spravne odznelo, pri chudnuti (za predpokladu, ze chcem cvicit) je dolezitejsia posilka. Anaerobna zataz umoznuje organizmu spalovat tuky este dlhu dobu po navrate z telocvicne (pokial teda po treningu nejdem na dve pivka a troch utopencov). U aerobky je to zlozitejsie. Ale plati, ze idealne je obidva druhy zataze kombinovat. A najidealnejsie (a najtazsie na pevnu volu) a podla moznosti je napr. dat si v sobotu rano o siedmej hodinku na beziacom pase a vecer silovy trening. Pri spravnom prijme stravy si dovolim tvrdit, ze zhodit 10kg za 2-3 mesiace a zaroven nabrat nejaku aktivnu svalovu hmotu nie je problem.

Spominane sacharidove vlny (kto ma zaujem, mozem mailom poslat velmi fajn clanok) su vynikajucim pristupom. Ak niekto ale zacina s chudnutim, na prve tyzdne staci upravit stravu a nezacinat vlnami. Organizmus je dokonaly system, ktory sa dokaze prisposobit takmer vsetkemu. Tak preco si vystrielat vsetky patrony hned na zaciatku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

howno, tezko :D cely zivot jsem jen behal dlouhe trate a ted trpim :) cil je 93-95 kg :D

Ze ty to delas proto, abys mohl nosit vetsi prumery :D?

95kg svalu pri tvoji vejsce bude soildni zastrasovadlo. Osobne bych to tak vysoko asi nehnal, bal bych se, ze si to neudrzim a zacnu to pak transformovat na sadlicko :)

Odkaz ke komentáři

jo jo, ty 7d jsou velky :) 90 mam na dohled, nezatucnuju se, jde to dle planu, mam super trenera, bavi me to, tak bych tech 95 chtel vyzkouset, dobre jim, obcas amina a protein, jinak nic, mam vyhodu, ze i dobre regeneruju a mam dostatek spanku bo howno delam :D jako drina, ale bavi me to :)

Odkaz ke komentáři

Myslíte, že když v tom anaerobním či aerobním, či jak se to cvičení jmenuje (zkrátka potit se při menší zátěži a dobrému srdečnímu pulsu) budu pokračovat, že sleze i ten břuch?

Není to moc košer technika, ale obal si to břicho potravinářskou fólií. Dělají to tak třeba hokejisti. Ale spodní břicho se hubne blbě.

Jednu dobu vycházely cviky v M&F a byl to celý "zásobník cviků". Je to docela fajn pomůcka a je tam vždycky ilustrace jaké svaly jaký cvik zatěžuje. Ty karty bývají na zdi v posilkách kolem příslušných mučících strojů. Koluje to i v elektronické verzi na netu, tak po tom koukněte kdo máte zájem.

Odkaz ke komentáři

teda né že bych zrovna hubnul, ale přes svátky jsem vůbec nepřibral. Dělali jsme dnes v práci kontrolu přírůstků a obzvlášť pro jednoho kolegu to bylo neveselé skóre. Takže závazek že přes svátky nebudu žrát jak dobytek jsem si splnil. Teď ještě kdyby se zadařilo pár kil dolů tak by to vůbec nebylo špatný.

Odkaz ke komentáři

Lokalne chudnutie neexistuje. To je mytus. Ako mnohe, ktore sa tykaju chvicenia.

Obalit si brucho na hodinu aerobky foliou moze mat urcite efekt, ktory minimalne povedie na kozne :)

Zkoušel jsi to? Já jo a poměrně to fungovalo. Jsou i sofistikovanější techniky na stejném principu, kdy párou povolí lokální oblast a potom masáž. Výsledky to má a i u nás se tím zabývají už nějaké spec. kliniky.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

azeppelin:

Prepac za moj negativny nazor - je to ako z bulvaru pre zeny, ktory kazdy tyzden ponuka novu dietu, ktora vylucuje tu predchadzajucu.

Ja aktivne cvicim asi 12 rokov s jednou prestavkou...kedysi za mladi 4 roky sutazne (bodybuilding). V tom, ze sauna a masaz je super relaxacia - o tom ziadna debata. Ale zeby toto malo zasadny vplyv na chudnutie...to by mi niekto musel vysvetlit, kde sa pri pare a masazi strati 9kcal energie z 1 gramu tuku. Lokalne sa da chudnut jedinou metodou, a to na klinike plastickej chirurgie. Peace. Posted Image

Odkaz ke komentáři

azeppelin:

Prepac za moj negativny nazor - je to ako z bulvaru pre zeny

Já těm "osvědčeným" metodám taky moc nevěřím, ale viděl jsem výsledky takové té tlakovo-napařovací kůry a taky jsem se divil. Něco podobného používají v Rusku v lidovém léčitelství a podobné metody používají i dnešní ruští borci z MMA a K1. Součinnost vlhka, tepla a masáže.

Odkaz ke komentáři

Na shození břicha doporučuji sed leh na gymnastickém míči, jelikož potom nebolí záda.

Jak prosimtě takovej cvik vypadá? Nějak si na tom kulatým nesmyslu nedokážu lehy-sedy představit, osobně bych se určitě zmrzačil :D Právě kvůli zádům bych ale břicho potřeboval posilnit, zlobí mě plotýnky, díky tomu ale žádná posilovna nebo nadměrná zátěž nepřipadá v úvahu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...