Jay Doll Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Přihodím jednu loňskou fotku pro příjemnou atmosféru Prizaku, následující text nečti! Ten Pick byl tak hrozně mastný, že jsem měl ještě hodinu potom pocit, jako bych kloktal slunečnicový olej. Letos ho tedy nechám v regálu v supermarketu pro někoho jiného
P_P Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 Zase jsem našel nové fórum a neodolal jsem a koupil. Uvidíme, zda si pochutnám. Nebo ho připravím jako pochoutku návštěvám.
hulk Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 hele je lepsi ten klasicky Pick nebo Pick Rakoczi? oboji je uherak, ale nevim jaky je mezi nimi rozdil
elvin Odesláno 23. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2012 ja jsem zkousel ruzny druhy, ale te pick klasik je stejne nejlepsi. tam neni co zkazit.a nejlepsi krajent na tenko jako na papir a nikdy do lednicky nadlouho, prijde jinac o tu genialni chut.
Jezevcik2 Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 ....a nejlepsi krajent na tenko jako na papir....Možná ano,ale těch papírů by mělo být tak okolo stovky.Bez pořádného zakousnutí nemá smysl.
prizak Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Přihodím jednu loňskou fotku pro příjemnou atmosféru Prizaku, následující text nečti!Jee, byl hodne cerstvy, 14 dnu viset a je to, hele kamarade, nechces poslat mou adresu? Myslim, ze bych ho z posty domu nedones :-) Ten Pick byl tak hrozně mastný, že jsem měl ještě hodinu potom pocit, jako bych kloktal slunečnicový olej. Letos ho tedy nechám v regálu v supermarketu pro někoho jiného
prizak Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Tak letos me Jezisek mirne n....l. Nenasel jsem sisku :-( Hned, jak ho porkam, pohrozim mu strelnou zbrani, to uz se nebude opakovat :-)
Gustaf Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 u nas byl miniuheracek Hungaria :-) tak aspon ze tak
semi001 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 hele je lepsi ten klasicky Pick nebo Pick Rakoczi? oboji je uherak, ale nevim jaky je mezi nimi rozdil Na straně 19 máš odpověď
Zdeneli Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) Tak sem dělal pořádek ve foťáku a našel jeden vánoční testík Samo Pick vyhrál Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem Zdeneli
Zdeneli Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 No já zjistil, že nejvíce mi chutná bez ničeho natenko a s papírem. Jak psal Prizak že to dokáže do sebe natlačit na dvakrát, tak to jde, protože přetížíš chuťové pohárky a dobrou půlhodinku se restartují a ty pouze žvýkáš a nic necítíš.Jdu si taky ještě zaříznout.
Patrik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Treba nekoho zaujme:http://www.zapakatel.cz/cs/praha/detail/id-9467--2-ks-uherskeho-salamu-pick-400g-za-299-kc-puvodni?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=c%3Anewsletter+date%3A27-2+type%3AA+city%3Apraha+link%3Atitle+order%3A1+nid%3A519610+email%3A1ba1a32ffccf7da5289d769ae1680702 2 ks uherského salámu PICK 400g za 299 Kč!
vanderB. Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 já viděl minulej tejden v Dlouhý 800g za 200 Kč! ale jestli to nebyl fejk...
marecek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Nejak nam to tu viazne, tak to trosku ozivime ;-) Moj vztah k uheraku je vesmes kladny, prvykrat som ho ochutnal pred 30 rokmi u tety v prahe (nasi kupovali len nitran). Minule som kupil ten pick 400g a deti mi ho skoro cely zjedli, tak si hovorim ze ked pojdem do metra, kupim stanglicku. Vo stvrtok som kupil v metre ten mangalicovy pick a musim vam povedat, ze je to fakt vynikajuci salamik, zo stanglicky je uz len polovica a nedavam jej uz dlhy zivot :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Při cestách do Maďarska kupuju vždy. Zkoušel jsem různé druhy různých výrobců, PICK je jeden z nejlepších. A ty různé cabajky :-)... Za par korun a vyber neskutečné velký
marecek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Při cestách do Maďarska kupuju vždy. Zkoušel jsem různé druhy různých výrobců, PICK je jeden z nejlepších. A ty různé cabajky :-)... Za par korun a vyber neskutečné velký A kupujes pick klasiku ci ten mangalicovy? Ja som doteraz jedol vzdy klasiku, ale ten mangalicovy je fakt cool a bol len asi o 70 centov na kilo drahsi. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Nevím jestli je mangalicovy, jsou to dva různé druhy, víc mi chutná ten s nazvem začínajícím na T, při příští ceste hodím foto, ted už je obsah i obal pryč :-)
Frostie Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 (upraveno) Nevím jestli je mangalicovy, jsou to dva různé druhy, víc mi chutná ten s nazvem začínajícím na T, při příští ceste hodím foto, ted už je obsah i obal pryč :-)hoši, uherák je jen jeden a to ten mangalicový. Všechno ostatní jsou nepovedené napodobeniny úrovně junioru... http://pick.hu/en Upraveno 5. května 2013 uživatelem Frostie
marecek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Odesláno 5. května 2013 Nevím jestli je mangalicovy, jsou to dva různé druhy, víc mi chutná ten s nazvem začínajícím na T, při příští ceste hodím foto, ted už je obsah i obal pryč :-) hoši, uherák je jen jeden a to ten mangalicový. Všechno ostatní jsou nepovedené napodobeniny úrovně junioru... http://pick.hu/en Frostie tak som tu stranku co si postol teda nastudoval a dosiel som k tomuto zaveru: -Pravy uherak je tzv. Teliszalami, alebo zimna salama a to je ten klasicky uherak ktory sa u nas predaval niekde v tuzexe alebo kde to moja teta pred 30. rokmi kupovala a ten som kupoval odjakziva aj ja domov a toto je imho pravy uherak, z ktoreho si Prizak vesia tie kolieska v autobuse :-) (Prizaku prosim potvrd tuto teoriu) - potom je uz vychytavka z mangalice a to je pick mangalica csemege szalami midi a to si myslim ze je nejaka inovacia, teda nie klasika, ale myslim ze je mozno este lepsia ako klasika. A to je aj tem co mame doma, teda uz je len slaba stvrtina a prave ho davam :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se