bobi Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 (upraveno) před 40 minutami, AndyAaron napsal: Ta moja je na maso jak diva. Do zapraskaneho Madara se zamilovala. Ted je pul stangle v prdeli a o tu moju hanackou klobasu uz nema zadny zajem. Tak tomu se říká, láska na první pohled a ochutnání . Upraveno 31. října 2020 uživatelem bobi
Moty Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Dobrá zpráva pro nešťastníky bez uherského salámu. Dnešní kombo z Penny. Salám uherský Pick 400 g za 159,-. Chuťově - já ho nerozeznám od zimního, mnohem lepší než ten zelený z Lidlu. Lovu zdarTohle ale není PICK
Frostie Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Dobrá zpráva pro nešťastníky bez uherského salámu. Dnešní kombo z Penny. Salám uherský Pick 400 g za 159,-. Chuťově - já ho nerozeznám od zimního, mnohem lepší než ten zelený z Lidlu. Lovu zdar Co to je za pochybný drůbeží polopárek?
Army11 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Moty: Kdyby to nebyl Pick tak ho neberu. Frostie: polopárek - jestli myslíš tu podkovu, tak je to výrobek z vepřového masa, sušený vzduchem s ušlechtilou plísní na povrchu, na 100 g výrobku použito 171 g vepřového masa. Poměr cena x výkon dobrá. Foto salámu - výrobce PICK Szeged.
Frostie Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Moty: Kdyby to nebyl Pick tak ho neberu. Frostie: polopárek - jestli myslíš tu podkovu, tak je to výrobek z vepřového masa, sušený vzduchem s ušlechtilou plísní na povrchu, na 100 g výrobku použito 171 g vepřového masa. Poměr cena x výkon dobrá. Foto salámu - výrobce PICK Szeged. Dobrá zpráva pro nešťastníky bez uherského salámu. Dnešní kombo z Penny. Salám uherský Pick 400 g za 159,-. Chuťově - já ho nerozeznám od zimního, mnohem lepší než ten zelený z Lidlu. Lovu zdar Co to je za pochybný drůbeží polopárek? To byla samozřejmě nadsázka, kterou jsi nepochopil, ale to nevadí.
Jerryl Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Frostie Tvá poznámka by zvyklala i sebevědomější salám Po průzkumu štítku složení originál Picku a Uheráku z Penny se zdají oba shodné.
Frostie Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Právě teď, Jerryl napsal: Frostie Tvá poznámka by zvyklala i sebevědomější salám Po průzkumu štítku složení originál Picku a Uheráku z Penny se zdají oba shodné. pravda, bylo to lehce expresivnější, ale jak dobře víš, tak i stejné složení nemusí nutně znamenat identický výsledek . Nicméně, toto vypadá ok
Moty Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Výrobce Pick a uherak PICK je ale rozdíl
Jerryl Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 (upraveno) To je jasný, ale za zkoušku to možná stojí. Analýzu DNA tomu salámu asi dělat nebudem A to Penny moc rád nemám, ale výrobky řady Selection od nich nebývají špatné. Upraveno 31. října 2020 uživatelem Jerryl
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Blbost, Pick je Pick Já jsem si dnes naivně myslel, že mi k telce postačí olivy.
dawe009 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Tvl demíčko..ty musíš mít žaludek jak hroch
M3maniac Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Byla to jediná vychlazená věc v lednici
vzduch Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Tak tuto kombinaci jsem ještě nevyzkoušel Inu, proti gustu žádný dišputát!
dawe009 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Hele, někdo to zapíjí mlíkem, někdo bohemkou a někdo si dá rum Není to večeře, je pozdně večerní mlsná. Peace
Návštěvník Oplt Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Kvalitním rumem se dá zapíjet všechno.
Frostie Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Kvalitním rumem se dá zapíjet všechno.Nehledě na to, že je doporučená dezinfekce v době Corony
M3maniac Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Dnes jen tak trošku u telky bez mlíka, rumu i bohemky v kombinaci s domácím chlebem fantazie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se