milomac Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Vrátil jsem se z Kaufu - malá šiška Picku byla v regále poslední, tak jsem vzal tentokrát i tu levnější variantu, myslím, že se tu o ní psalo, že taky ujde resp. "sežere se to" taky. A sejra nějakej Estonskej k tomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 V 13. 11. 2020 v 9:25, straspol napsal: Páníčku, Ty fakt vidíš tu pikslu tuňáka v oleji jako poloprázdnou? Já ji vidím poloplnou... a mně se neptej, já spal, zeptej se Elsičky, brousila kolem...že smrdím rybinou..? To my kocouři tak máme, taky nevoníš !!! Já jednou dělal králíka . A kocour skočil na linku, shodil ho dolů a pak ho společně se psem žrali... asi aby v tom nebyl sám... No já nadával... Pardón za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Vždycky jim vysvětluju, že když uhradnou něco z pekáče, mohli by na něm skončit sami...koneckonců, kočka je vlastně takový střešní králík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 (upraveno) Taková ideální noční svačinka.. Upraveno 15. listopadu 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 5 minutami, mAra_ napsal: Taková ideální noční svačinka.. To je krása, ale málo koleček na můj vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 15. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 V 14. 11. 2020 v 18:27, milomac napsal: Vrátil jsem se z Kaufu - malá šiška Picku byla v regále poslední, tak jsem vzal tentokrát i tu levnější variantu, myslím, že se tu o ní psalo, že taky ujde resp. "sežere se to" taky. A sejra nějakej Estonskej k tomu... Tím UNGAREM nic nezkazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 14 minutami, mAra_ napsal: Taková ideální noční svačinka.. Moc sýra, neskutečně málo salámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Ty sýry sou tam tři druhy... A salámu už sem si kousek ještě dokrojil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Mára jde na černym trhu kupovat nosorožčí roh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 27 minutami, mAra_ napsal: Ty sýry sou tam tři druhy... A salámu už sem si kousek ještě dokrojil... Tak už to jde správným směrem, ještě jednou dokrojíš a bude to ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 40 minutami, mAra_ napsal: Ty sýry sou tam tři druhy... A salámu už sem si kousek ještě dokrojil... Něco dobrýho bych si k tomu nalil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Třeba mlíko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 K masu, syrum a zelenine jedine https://cs.wikipedia.org/wiki/Ajran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Parádní projímadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Právě teď, dawe009 napsal: Parádní projímadlo Tri az ctyri tydne vypiju a jeste jsem se neposral. Tedy posral, parkrat, ale pevne verim, ze to nebylo po tehle dobrote Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Fakt? Kde se to kupuje? Jogurt s vodou a solí prostě musím vyzkoušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 (upraveno) Po Praze je par bulharskych prodejen, nejradsi jezdim do Holesovic, naproti mekaci u vylezu z metra. 4 roky v BG nas poznamenaly, co dva tydny tam nakupujeme dost jidla a piti. Cervene a ruzove vino, ajrany, banicu, ovci a kozi syry, mlete maso, zeleninu, ljutenici, sem tam rakii, a tak... Cinknu ti, az tam zase pojedu. Brzy... edit: a at nejsem OT, taky tady mam kousek k tematu, nebojte Upraveno 15. listopadu 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Ajran je fakt dobrej. Maj to i v Bille. Buď v menší krabce nebo v kelímku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Asi to možná není ta správná značka, ale výborný nápad to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Tesco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se