organic Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Kastani uz preslapujou na zastavce, tak jdu do nich. Ja z tebe fakt nemůžu, jdu sežrat tu štangličku, co mám v lednici. Jen tak bez chleba, jako rohlík...
brett Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Uherák se bude prodávat i bez reklamy. Marek Eben jednou řekl:"Rád bych dělal reklamu na piána Steinway,ale ony to nepotřebují". Spíše by mne zajímalo,co na to prizakův žaludek a ostatní orgány a zuby.Na jedné straně tu máme hlídače nanokalorií Františka a na straně druhé takovéhle"zvíře". A taky by mě zajímalo koli prizak váží, než se do těchhle radovánek pustím. Už teď mi chybí na výšku aspoň 30 cm, vzhledem k váze :-(
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Kua Prizaku, podlehl jsem tvé mánii, dneska v Globusu jsem ho hledal jak hňup, dokonce jsem měl v košíku Sibiu, páč ne a ne ho najít, ale... MÁÁÁÁM HO , první známka zavěšena... Kecas, fakt si zavesil unamku, jo? Kam??? :-)))
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Prizak vážil ještě včera 132kg pokud se nepletu, před vojnou rovný metrák, ale dnes..... těžko říct, to ví jen on.
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Kecas, fakt si zavesil unamku, jo? Kam??? :-))) do auta na zrcátko, to je jasné, doufám, že jich budu mít jednou skoro tolik co ty
bandicoot Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Brácha mi jeden přines. Našel ho ve špajzu ještě z léta, co přivezla máma přímo z maďarska.Juchů, vánoce můžou začít
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) :-) Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem prizak
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 mňam Ale, to je krása:gora:
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 A taky by mě zajímalo koli prizak váží, než se do těchhle radovánek pustím. Už teď mi chybí na výšku aspoň 30 cm, vzhledem k váze :-( Těď přes svátky tak 140 kilo, ale jinak se hrdinně držím na 130. Jako polda jsem měl pohyb a tak 115 - 120, ale pak jsem přestal hulit a bylo. :-)))
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) ještě jednou vás, vyznavači kultu Picka zkusím upozornit na vynikající rumunské Sibiu salámy. Možná budu trochu neobjektivní, protože Rumunsko poté, co jsem opakovaně jezdil do tamních Karpat, mám moc rád.Salámy v Sibiu se dělají od roku 1855, kdy je začal vyrábět Ital jménem Filippo Dozzi. Tradice výroby salámů tam trvá dodnes. Město Sibiu leží v Karpatech obklopené pěti pohořími.Jinak malá zajímavost. Filippo Dozzi úspěšně exportoval salámy ze Sibiu do Rakouska-Uherska, dokud mu jako konkurenci uherské ministerstvo zemědělství nevystavilo stopku právě kvůli maďarským výrobcům. Takže ochranářská státní politika není nic nového. že se Rumuni s vepřovým moc nepářou, ukázka tradiční zabijačky http://www.youtube.com/watch?v=x4cB5Ozrvnc&feature=related Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Roman I.
Kat251 Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Tak manželka dnes koupila dvě šišky v Tesku, v akci za prý 299/kg
Mari Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) To je zase vlákno. Vypadá to, že prizak vydělává jen na salámy značky PICK a nic jiného nežere, protože už mu nestačí peníze. Dnes jsem byl v Kauflandu a jak jsem viděl ty plesnívé suché salámy, tak jsem měl co dělat, abych zadržel smích. Musel jsem se tvářit jako debil. Jinak po svátkách taky vyrazím do zlínských supermarketů vyhledat tento salám. To musím ochutnat. Může sem někdo nahodit fotku, jak má vypadat ten správný salám?Prosím moderátora o smazání předchozího příspěvku v tomto vlákně, z mobilu se to nějak divně edituje. Děkuji. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Mari
tombed Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 ten jsem měl v košíku, ale vyměnil za pick, polepším se a na silvestra sežeru sibiu...Jinak Romane, tos mi neměl ukazovat todlencto, takový jatka, takhle porcuju kuře, kromě ohýnku, aby nám neohořel umakart na lince, a teď se na něj nebudu moct ňákej čas ani podívat, díky tobě..
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Tak jsem konečně dorazil a cestou jsem se stavoval v Kauflandu a v Bille - co vám budu povídat, naprostý davový šílenství! Ale máááám!!! Madarsky klobasky Pick v Kaufu za 109,- a ta 400g šiška Pick v Bille za 159,-. Tedka se pohodlne usadim k Forestovi a jdu okostovat . Omlouvam se za kvalitu fotky - iPhone; take se omlouvam za psa - dole v rohu Tak to byl dnešní skorooběd v 17,00 hodin. V práci jsem moc času neměl, ale pochutnal jsem si a přibyla další známka na přívěsek Byl jsem si u řezníka vyzvednout krůtu, co ji umučím s nádivkou na hod boží, visel tam Pick, tak jsem ho teda, vy volové, taky vzal A, samozřejmě, hned vokoštoval. I když mám na toto vlákno stále stejný názor jako na začátku, nechápu proč toto "vyznání" nebylo zveřejněno v kulináriu a pojídání uheráku málem i s igelitem mi připadá minimálně úchylné, tak jsem dnes taky neodolal a připojil se do této uherákománie (a pro jistotu jsem koupil i jeden z toho Kauflandu) ....... mňam Přátelé, kamarádi, jak jsem slíbil, tak činím. Dnes jsem si koupil v poledne k obědu šištičku PICKU (jen 400g) a vzhledem k tomu, že mám mimo jíné i policejní školu, tak mě napadl nápaditý nápad. Ihned jsem se pustil do výroby studie prototypu, za který se jako člen forum.chronomag.cz a zakladatel tohoto vlákna nemusím stydět. Vyrobil jsem a dávám k nahlédnutí. Poté jsem ale konstatoval, že takovýto přívěsek v autobusu mít nemoho a to z těchto důvodů: 1) - je zde reálné nebezpečí, že by se nějaký kaštan pokusil ukrást mé CITIZENY 2) - je zde reálné nebezpečí, že by v sobě našel nějaký kaštan tolik hrdinství, že by chtěl kousek ukousnout /v obou případech bych to neunesl a ztrestal bych je právem hrdelním a jak známo, mrtvoly se v autobusu převážet nesmí z hygienických , protože autobus není vybaven chladícím zařízením/ 3) - v první zatáčce bych se rozsekal i s kaštanama, protože bych si chtěl ukousnout sám Jak vidíte, realita nedovoluje tuto studii v praxi použít. Proto zůstávají jen známky, jejihž počet narůstá.
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) To je zase vlákno. Vypadá to, že prizak vydělává jen na salámy značky PICK a nic jiného nežere, protože už mu nestačí peníze. Dnes jsem byl v Kauflandu a jak jsem viděl ty plesnívé suché salámy, tak jsem měl co dělat, abych zadržel smích. Musel jsem se tvářit jako debil. Jinak po svátkách taky vyrazím do zlínských supermarketů vyhledat tento salám. To musím ochutnat. Co by mu nestačily peníze, byl polda tak má výslužku, tudíž může investovat do těchto požitků. Já jsem sloužil jen chvilku za Langra, tak mám kulový a salámek si dám jen na boží hod. Edit:Teď vidím ty fotky.... :to už je moc.. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Jeronimo
Návštěvník Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Přátelé, kamarádi, jak jsem slíbil, tak činím. Dnes jsem si koupil v poledne k obědu šištičku PICKU (jen 400g) a vzhledem k tomu, že mám mimo jíné i policejní školu, tak mě napadl nápaditý nápad. Ihned jsem se pustil do výroby studie prototypu, za který se jako člen forum.chronomag.cz a zakladatel tohoto vlákna nemusím stydět. 1) - je zde reálné nebezpečí, že by se nějaký kaštan pokusil ukrást mé CITIZENY 2) - je zde reálné nebezpečí, že by v sobě našel nějaký kaštan tolik hrdinství, že by chtěl kousek ukousnout /v obou případech bych to neunesl a ztrestal bych je právem hrdelním a jak známo, mrtvoly se v autobusu převážet nesmí z hygienických , protože autobus není vybaven chladícím zařízením/ 3) - v první zatáčce bych se rozsekal i s kaštanama, protože bych si chtěl ukousnout sám ty seš vůl
tmoris Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 na prvnich dvou strankach vlakna byl prizak skoro kamenovan, ale koukam, ze se od te doby vlakno zvrhlo do velmi veseleho az fanouskovsky zamereneho webu
brett Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Těď přes svátky tak 140 kilo, ale jinak se hrdinně držím na 130. Jako polda jsem měl pohyb a tak 115 - 120, ale pak jsem přestal hulit a bylo. :-))) ideální výška 240 cm :-)
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Přátelé, kamarádi, jak jsem slíbil, tak činím. Dnes jsem si koupil v poledne k obědu šištičku PICKU (jen 400g) a vzhledem k tomu, že mám mimo jíné i policejní školu, tak mě napadl nápaditý nápad. Ihned jsem se pustil do výroby studie prototypu, za který se jako člen forum.chronomag.cz a zakladatel tohoto vlákna nemusím stydět. Vyrobil jsem a dávám k nahlédnutí. Poté jsem ale konstatoval, že takovýto přívěsek v autobusu mít nemoho a to z těchto důvodů: 1)- je zde reálné nebezpečí, že by se nějaký kaštan pokusil ukrást mé CITIZENY 2)- je zde reálné nebezpečí, že by v sobě našel nějaký kaštan tolik hrdinství, že by chtěl kousek ukousnout /v obou případech bych to neunesl a ztrestal bych je právem hrdelním a jak známo, mrtvoly se v autobusu převážet nesmí z hygienických , protože autobus není vybaven chladícím zařízením/ 3)- v první zatáčce bych se rozsekal i s kaštanama, protože bych si chtěl ukousnout sám Jak vidíte, realita nedovoluje tuto studii v praxi použít. Proto zůstávají jen známky, jejihž počet narůstá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se