Horhe Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Mám od pondělka šišku Picku v lednici a ještě jsem ji nenačal. Normálně bych řekl, že to je sebemrskačstvi, ale dožírám Vysočinu od Kasardů z Koulína, tvrdou jak kámen a víc nic moc ke štěstí nepotrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 před 15 hodinami, Horhe napsal: Mám od pondělka šišku Picku v lednici a ještě jsem ji nenačal. Normálně bych řekl, že to je sebemrskačstvi, ale dožírám Vysočinu od Kasardů z Koulína, tvrdou jak kámen a víc nic moc ke štěstí nepotrebuju Kamaráde, nenenene, uherák v lednici nééééé, úplně zabíjíš proces plísní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 aj v obchode byva v "lednici"v byte moc kde nemas uskladnit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 před 50 minutami, jovani napsal: aj v obchode byva v "lednici" v byte moc kde nemas uskladnit ... Já mám šišky vždy ve špajzu, nebo v ložnici na skříni a je vždy lepší, než z lednice. Ale, to te věc názoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 Tak ho taky zkusím dát do špajzky. Tenhle jsem ještě neměl, ale v lídlu teď byl za 179, tak ho zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 není špatnej, ale klasický Pick je lepší, ale to bude věz názoru a chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Od čtvrtka v Lidlu mangalica, taky dobrej kousek maďarský gastronomie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Jo ten salam se fakt zere sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Na podzim jsem si zakoupil štangli, trvanlivost do 24.12. Říkal jsem si fajn, na Vánoce zakrojím. Pak jsem si nevzpomněl a v lednu jsem držel lehčí dietu a suchej leden, kvůli jaterním testům, abych měl klid od doktorky. Takže jsem zakrojil cca 2 měsíce po trvanlivosti a musím říci, že snad lepší Pick jsem nejedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 mě víc než pick uspokojuje tenhle fuet z lídlu, nemůžu si pomoct. taky na něm někdo ujíždíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 @lub moc ne. Něco mi tam na nich vadí (asi koření a ta navinulá chuť) a je to moc tvrdé. Ale každý dle své chuti. Asi je to i dobré, ale mně to moc nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Zkuste fuet Casademont, mají ho třeba v Globusu. Tenhle lídlovej je bez chuti a vůně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 od stredy v SR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 V 27. 2. 2021 v 21:32, lub napsal: mě víc než pick uspokojuje tenhle fuet z lídlu, nemůžu si pomoct. taky na něm někdo ujíždíte? Víc než Pick asi ne, ale chutná mi a mám naskladněno. Výš zmíněná mangalice taky momentálně v ledničce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 dalsia "kukacka" do lednice alebo spajze ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2021 No musim se přiznat, ze mne juliska opravdu překvapila, velmi chutná a kompaktní Bral jsem v Říši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Tak dobre no neodolal som... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 do "Velikonoc" mam vystarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 v SR od 15.03., LIDL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se