Geodet Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Vyzkoušel jsem Jacobs a celkem dobrý. Koupeno v Bille na Billakartu za 6,50 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janotero Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Je potřeba takový kávovar také odvápňovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Určitě, viz výše. Vodní kámen, to je prevít i v kapslovém kávovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Zmiňovali jste Illy kapsle...za mě sou napiču...když tim projede jen asi poloviční objem vody, tak si nedokážu udělal tak velké kafe jak sem zvyklý aniž bych nemusel prekalibrovat kávovar...takto si jednoduchou pripravu nepredstavuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 2 hodinami, efreeti napsal: Zmiňovali jste Illy kapsle...za mě sou napiču...když tim projede jen asi poloviční objem vody, tak si nedokážu udělal tak velké kafe jak sem zvyklý aniž bych nemusel prekalibrovat kávovar...takto si jednoduchou pripravu nepredstavuju Mě taky Illy nevyhovuje. Jsem totiž přeučenej kýblař. A jiný kafe než lungo nepiju. Ale tenhle Jakobs je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 (upraveno) Jakobs sem nemel, ale zkusil sem Lidl, Lor, Starbucks a jedine u Illy bylo problem vytlacit dost napoje-chutove ale dobre. Stale povazuju za nejpitelnejsi alternativu origo kapslim ten Lor. Apropo jak s odvapnenim...vim ze kdysi ste tu zminovali levnejsi alternativy k origo descaling kitu...natuknete me prosim? Upraveno 12. prosince 2020 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Kyselina citronová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Jestli můžu k tomu odvápnění, tak asi ideální je kyselina mléčná, dá se koupit litr 80% za cca 100-120,- Kč a dávkuje se 50ml/1l vody. Tenhle roztok se dá použít na cokoliv co je ve styku s potravinami. Výhoda proti kyselině citronové je ta, že je to tekutina a není potřeba ji rozpouštět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Na bázi kyseliny mléčné je i originál čistič od Nespressa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Nespresso má novou řadu Lungo, dle světových metropolí. Zda napořád či limitka, to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Má někdo zkušenost s kovovými plnicími kapslemi na více použití? Zajímá mě jestli to někdo používá a jestli je s tím spokojený. Jen ze zvědavosti díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 před 1 hodinou, Tomashhhhh napsal: Má někdo zkušenost s kovovými plnicími kapslemi na více použití? Zajímá mě jestli to někdo používá a jestli je s tím spokojený. Jen ze zvědavosti díky Už se to zde párkrát řešilo, ale myslím, že to každého časem opustilo, protože origo je origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Už se to zde párkrát řešilo, ale myslím, že to každého časem opustilo, protože origo je origo Presne tak. Já mám 2 typy a mám pocit že jeden mi rozesral ten zarazec na kapsle protože tvrdý kov je pevnější jak hliník (nečekaně). Takže pak vše propadavalo....Sice kafe to pak není špatné, ale neudělá to takový tlak a ani pěnu. No a to srani s tím... To už raději páku než nespresso s plnitelnou kapslí.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomashhhhh Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Díky za informace, no u nás se toho tolik nevypije, takže nákup neplánuji. Jen mě to zajímalo jestli to to dobré nebo ne. Každopádně díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Koupil jsem tohle, protože po kavárenské sezóně mi v práci z kapslí nic nechutnalo. Plnitelná nerezová kapsle Dolce Gusto - Waycap (zemito.cz) Bylo s tím takovýho s odpuštěním sraní, že jsem si nakonec dopřál do práce kávovar na esspreso. Kdyby to někdo chtěl, tak vám to zadara pošlu na zkoušku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Neměli jste někdo už tu novou limitku Galapagos? Nejdřív jsem myslel, že jsem se překouknul, ale opravdu chtějí za jednu kapsli 31,-Kč. To musí být asi vynikající káva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Dnes jsem objednal 20 kapslí, tak jsem zvedavy Ale ta cena je fakt brutalni, takze mam pomerne vysoka ocekavani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Já bych od toho zázraky nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se