Bells Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Odesláno 6. června 2016 V 6. 6. 2016 v 11:32, Liqid napsal: Jakou jsi z toho dostal cremu a kolik g kávy jsi dal do kapsle? Crema lepší než z origo, ale asi bude taky záležet na kávě, já jsem zatím vyzkoušel 3 různé a vše naprosto OK. Nevážil jsem to, to už je příliš velká alchymie a přece jen Nespresso je o jednoduchosti, takže jsem akorát namlel, napěchoval do kapsle a hotovo, ale ty kapsle by měly mít stejný objem, jako origo, takže pokud se nepletu, tak by to mělo být cca 7-8 g. Dá se tam samozřejmě nacpat asi i víc, stejně tak jako míň, podle toho, jak se to napěchuje, já jsem se to snažil udělat dle návodu a bylo to OK a za mě tedy spokojenost.Doufám, že to nebude brané jako nějaká reklama, ale aby jste věděli, o čem píšu, tak jsou to Capsul´in v balení po 100ks.
Liqid Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Konečně i přes pochybení Mall.cz mám Nespresso doma a jsem nadšenej. Pixie je krásnej kousek do kuchyně. Aktivně testuju kapsle z dodané 16-ti kusové sady. Mým favoritem je prozatím Roma, ale budu pokračovat v testování Rád bych si do zásoby objednal kapsle a uplatnil tak voucher. Můžete mi dát tip, na vaše oblíbence? A nějaké upozornění, čemu se vyhnout? A jak skladujete kapsle? Uvažuji o pořízení Cube v rámci welcome packu. Je to použitelný, nebo je nějaký lepší zásobník?
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 V 13. 6. 2016 v 7:46, Liqid napsal: Rád bych si do zásoby objednal kapsle a uplatnil tak voucher. Můžete mi dát tip, na vaše oblíbence? A nějaké upozornění, čemu se vyhnout? Záleží, jaký kafata máš rád. Já už objednávám výhradně jen Arpeggio a Ristretto. Z Pure Origin je ještě fajn Indriya. Přijdou mi chuťově nejvyváženější, žádná vodička a Arpeggio se dá dobře použít i na cappuccino, macchiato, latte,... Řada Espresso a Lungo mi nejede vůbec, ochucený taky fuj. Občas se hodí Decaffeinato Intenso.
efreeti Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Vesměs chutná každému něco jiného, ale co sem vypozoroval, tak konsensus tady na foru je myslím u Indriya, Ristretto, Arpeggio
Bells Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Super, tak ať ti to nadšení vydrží a i káva chutná. Přesně Pixie mám taky doma a na to jaký je to prcek, tak maká slušně a právě díky malým rozměrům je super, že si ho člověk může vozit i kamkoliv s sebou. Co se týče kapslí, tak já momentálně stále jedu v těch plnitelných, respektive to tak různě střídám podle lenosti, jestli se mi chce plni, nebo ne Ovšem z origo mám své favority Arpeggio, Dulsao, Capriccio, Volluto, ale ono každý má jiné chuťě, takže je těžké doporučovat. Co jsem tak vypozoroval, ze svého okolí, tak Arpeggio chutnalo skoro každému, naopak asi nejhorší kapsle je Cosi, to jsem já rovnou vylil hned po ochutnání a nebyl jsem jediný Dále bych se vyhnul těm ochuceným, to byl taky děs a pak už je to jen o chuťových preferencích. Co se týče skladování, tak jsem chtěl ten box ve tvaru velké kapsle, ale za ty prachy jsem se na to vykašlal a koupil nějakou skleněnou dózu v ikee a je klid, vypadá to dobře, nacpu tam cca 50ks a vyřešeno bylo za pár korun. Edit: Jak koukám, tak na Arpeggiu se shodne opravdu dost lidí, takže určitě dobrá volba. Upraveno 13. června 2016 uživatelem Bells
sashator Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 V 13. 6. 2016 v 7:46, Liqid napsal: A jak skladujete kapsle? Uvažuji o pořízení Cube v rámci welcome packu. Je to použitelný, nebo je nějaký lepší zásobník?Cube z welcome packu mam a je fajn, ale pocitej s tim, ze pokud budes chtit mit v pixle hodne druhu, tak je to potom takovy neprehledny a blbe se pak konkretni kapsle lovi. Ja mam ctyri oblibeny a to neni problem.
spineshank Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 V 13. 6. 2016 v 7:46, Liqid napsal: Konečně i přes pochybení Mall.cz mám Nespresso doma a jsem nadšenej. Pixie je krásnej kousek do kuchyně. Aktivně testuju kapsle z dodané 16-ti kusové sady. Mým favoritem je prozatím Roma, ale budu pokračovat v testování Rád bych si do zásoby objednal kapsle a uplatnil tak voucher. Můžete mi dát tip, na vaše oblíbence? A nějaké upozornění, čemu se vyhnout? A jak skladujete kapsle? Uvažuji o pořízení Cube v rámci welcome packu. Je to použitelný, nebo je nějaký lepší zásobník?Cube mám,ale kapsle jsou v tom dost nepřehledný,radši jsem si objednal tento https://www.nespresso.com/cz/cs/product/versilo-dispenser-limited-editionco se týče kávy tak nejlepší a co nejvíc chutná je řada Intenzo kromě Kazaar,
NIGHTinGALE Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Já si tento týden dávám na hotelu několikrát denně průmyslovou lajnu, ale abych byl upřímný, více mi chutnají klasické kapsle na domácí popíjení.Ať si dám jakoukoliv barvu, tak je to hodně silné. Na internetu jsem četl, že oproti kapslím ten "polštářek" obsahuje více kávy, možná je to tím. Nevím. Ale moc mi to nechutná.
NIGHTinGALE Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 K tomu dotazu na zásobník na kapsle - já mám na zdi toto a spokojenost.
Liqid Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 Všem děkuji za tipy, dnes došla zásilka s mojí spotřebou mi to vystačí tak do podzimu Zásobník nakonec nechám udělat nějaký dřevěný na míru, aby to doma pěkně ladilo. Chtěl jsem vzít welcome pack s cube, ale jeho složení mě moc neoslovilo. Jinak musím říct, že zákaznický servis je opravdu špička. Přes telefon vše hned vyřešeno. Ještě bych si dovolil jeden dotaz, jak je to s recyklací? Pokud nejezdím do butiku, je i nějaká alternativa? A je na to potřeba ten jejich pytel? Bohužel jsem si ho do objednávky zapomněl přiložit.
jebiga Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 ja jezdím do Pařížské ale vím ze pokud objednas nad asi 2t mas dopravu zdarma přiveze kuryr a tam i odevzdas prázdné kapsle
ondra.palas Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Doprava zdarma je od patnácti sad kapslí.
organic Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 V 15. 6. 2016 v 8:08, NIGHTinGALE napsal: Já si tento týden dávám na hotelu několikrát denně průmyslovou lajnu, ale abych byl upřímný, více mi chutnají klasické kapsle na domácí popíjení.Ať si dám jakoukoliv barvu, tak je to hodně silné. Na internetu jsem četl, že oproti kapslím ten "polštářek" obsahuje více kávy, možná je to tím. Nevím. Ale moc mi to nechutná.A to já zase polštářky můžu. Bez čtyř šedých ristrett denně nefunguju ?D
Liqid Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Zkoušel už někdo novinku Envivo Lungo? Já jsem byl příjemně překvapen, na lungo moc nejsem, ale občas si dám a devítka je pro mě ideální síla.
Katz Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 V 25. 7. 2016 v 8:33, Liqid napsal: Zkoušel už někdo novinku Envivo Lungo? Já jsem byl příjemně překvapen, na lungo moc nejsem, ale občas si dám a devítka je pro mě ideální síla.koupil jsem na zkousku. Udelal jsem z toho jak espresso tak i lungo a zbytek kapsli stale mam pro navstevy..Uz delsi dobu pijeme jen dharkan a arpeggio, posledni limitka co mi chutnala bylo Trieste a na ten druhy nazev si nevzpomenu..
efreeti Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 (upraveno) Me Envivo celkem chutna...radim ho mezi ty lepsi modely, je poznat, ze je to silnejci nez Vivalto...jinak to piju hlavne s naslehanym mlikem PS: Ted sem dopil ty limitky co byly pred Vanoci a stve me ze uz nemam dalsi... Upraveno 25. července 2016 uživatelem efreeti
sashator Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Odesláno 25. července 2016 Škoda, mohl jsem ti je poslat, asi před čtrnácti dny jsem poměrně dost kusů vyhazoval. Pro mě už nikdy více tyhle ochucený, je to na mě prostě strašně umělý
Tittus Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak to je docela škoda, já je taky mám a chutnají mi, šetřim si poslední kousky
sibirnaya Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 si je kup na ebay.de, tam jich je plno a neni to o moc drazsi
montemar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 nejak mi zacly chutnat ty dalmajerovic kapsle.. dark roast nema chybu..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se