spineshank Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 Kde to prodávají, že bych testnul taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2016 ja kupuju ve free shopu dolni dvoriste. 2.50? nebo tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 tak jsem hledal a našel jsem třebas tady,ale za tuto cenu to nemá smysl zkoušet a je lepší vzít origohttp://www.global-wines.cz/kavove-kapsle-dallmayr?gclid=CKi8wa-Jzc4CFYEW0wodijcKoA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Mě by se líbilo, kdyby dělali čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 cobyne... jak to asi chutna, takovej presovanej caj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Problem vidim v tom, ze kvalitni caj aby byl vysledek dobry a se louhuje pri nizsich teplotach...takze uz z principu z toho dobry caj nepoleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 dnes mi došlo na mail...novej kousekhttps://www.nespresso.com/cz/cs/pages/cafezinho-coffee-limited-edition?cid=EM_B2C_CZcz_INT_Aug16_Cafezinho_Launch_342707801#!/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Už jsem to chutnal o víkendu - příjde mi to velice podobné (pokud ne stejné) jako Envivo Lungo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2016 Taky mi to prislo a chtel bych to zkusit, protoze treba takove Dulsao je u me jedno z nej, tak v tu Brasilii doufam i zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Není zas tak špatný, ale asi mi ty tři balení budou bohatě stačit...líbí se mi ale design kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Mě chutná. Doplňovali jsme zásoby, tak jsme ho vzali taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Pánové, mám takový problém - včera jsem zjistil závadu na mém Nespresso Citiz Krups - folie na kapslích se nepropíchne, tím pádem přes ní neproteče voda a teče všude kolem.Nějaký nápad jak by to šlo vyřešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Pánové, mám takový problém - včera jsem zjistil závadu na mém Nespresso Citiz Krups - folie na kapslích se nepropíchne, tím pádem přes ní neproteče voda a teče všude kolem.Nějaký nápad jak by to šlo vyřešit?Pokud jsi kutil tak si nějak poradíš,ono bude možná kumšt to jen otevřít,většinou jsou tam nějaké nestandartní šrouby navíc hluboko.Jinak spíše servis. Nějaká inspirace http://maultech.com/chrislott/blog/20100627_nespresso.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Pánové, mám takový problém - včera jsem zjistil závadu na mém Nespresso Citiz Krups - folie na kapslích se nepropíchne, tím pádem přes ní neproteče voda a teče všude kolem.Nějaký nápad jak by to šlo vyřešit? Propíchnout ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Pročetl jsem zahraniční fora a ano, našel jsem podobná doporučení - jako na každou kapsli límec nebo propíchnout nebo servis. Píšu to sem z důvodu, jestli se něco podobného zde taky někomu nepřihodilo, případně jak řešil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 mě se nepropíchne, když je plný zásobník a kapsle nedosedne dobře na správné místo, zásobník máš předpokládám prázdný, tak se spíš podívej, jestli není něco s "sáňkách" na kapsli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Tak jsem ochutnal tu novou limitku a jsem rád že jsem vzal jen jedno balení, vcelku je dobrá, ale řada Intenso je prostě Best. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Taky jsem dneska vzal ke klasickému nákupu i limitku a nijak odvařený z toho nejsem, to je klasické Dulsao lepší, takže co se týče Brasilie tak zůstanu o prověřené klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Pročetl jsem zahraniční fora a ano, našel jsem podobná doporučení - jako na každou kapsli límec nebo propíchnout nebo servis. Píšu to sem z důvodu, jestli se něco podobného zde taky někomu nepřihodilo, případně jak řešil.Tak teď řeším obdobný problém s modelem U- narozdíl od tebe se mi kapsle propíchne, ale stejně vše vyteče do nádobky na bordel. Projel jsem net a objevil fajn návody- třeba . U mě je problém v tom, že se mi u steam coveru (nevím jak to popsat česky) ulomily takový dvě pacičky. Růčo si kafe udělám, ale je to vopruz. Tak už jsem z Německa objednal nový díl (radši rovnou tři- v rodině jsou další dva stroje) a až dorazí, tak to zkusím opravit. Ale myslím, že by to mělo jít. Když jsem se díval na to, že servisní poplatek je cca 1500,-, tak u stroje asi za 2500,- mi to přišlo dost. Obzvlášť, když cena tohoto náhradního dílu je i s dopravou asi 150,-Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se