Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Pánové, mám takový problém - včera jsem zjistil závadu na mém Nespresso Citiz Krups - folie na kapslích se nepropíchne, tím pádem přes ní neproteče voda a teče všude kolem.

Nějaký nápad jak by to šlo vyřešit?

Pokud jsi kutil tak si nějak poradíš,ono bude možná kumšt to jen otevřít,většinou jsou tam nějaké nestandartní šrouby navíc hluboko.Jinak spíše servis.

Nějaká inspirace   http://maultech.com/chrislott/blog/20100627_nespresso.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, mám takový problém - včera jsem zjistil závadu na mém Nespresso Citiz Krups - folie na kapslích se nepropíchne, tím pádem přes ní neproteče voda a teče všude kolem.

Nějaký nápad jak by to šlo vyřešit?

Propíchnout ručně.

Odkaz ke komentáři

mě se nepropíchne, když je plný zásobník a kapsle nedosedne dobře na správné místo, zásobník máš předpokládám prázdný, tak se spíš podívej, jestli není něco s "sáňkách" na kapsli

Odkaz ke komentáři

Pročetl jsem zahraniční fora a ano, našel jsem podobná doporučení  - jako na každou kapsli límec nebo propíchnout nebo servis.

Píšu to sem z důvodu, jestli se něco podobného zde taky někomu nepřihodilo, případně jak řešil.

Tak teď řeším obdobný problém s modelem U- narozdíl od tebe se mi kapsle propíchne, ale stejně vše vyteče do nádobky na bordel. Projel jsem net a objevil fajn návody- třeba

. U mě je problém v tom, že se mi u steam coveru (nevím jak to popsat česky) ulomily takový dvě pacičky. Růčo si kafe udělám, ale je to vopruz. Tak už jsem z Německa objednal nový díl (radši rovnou tři- v rodině jsou další dva stroje) a až dorazí, tak to zkusím opravit. Ale myslím, že by to mělo jít. Když jsem se díval na to, že servisní poplatek je cca 1500,-, tak u stroje asi za 2500,- mi to přišlo dost. Obzvlášť, když cena tohoto náhradního dílu je i s dopravou asi 150,-Kč
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...