Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

To moje je taky ofiko z Nespresso.

Mimochodem, našel jsem tabulku, kde to je prakticky všechno:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A něco pro analytiky :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nevím, jestli je to dobře nebo blbě, ale nic kromě Kazaar už nepiju. Ostatní kávy mi připadají takové nějaké slabé.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tak nevím, jestli je to dobře nebo blbě ......

já si pokaždý když to všechno vypiju, říkám, že už na to prdím a koupím si nějakej granulovanej prefabrikát od nestlé ......už i pro to, že máma kafe nepije vůbec...... a pak stejně zvednu zadek a du zas něco koupit

zrovna sem se vrátil ze šopu .... to kokosový sem tam ochutnal a docela to de .... k laskonce to bude ještě lepší

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Granulovaný jsem pil před Nespressem. Nějak mi nevadilo. Ale teď když ho někde na návštěvě dostanu, tak mi moc nejede.

tak jasně

melta

standard za 8 korun

granule

nespresso

přesně v tomhle pořadí :D

já si ty granule na návštěvách dávám taky .... pořádně to osladím i když nesladím .... naleju do toho deci mlíka a vyrobím si meltu

nespresso mám cca dva roky a trochu mě teda děsí jaká je to rozmařilost versus to, že to úplná pecka teda není (myšleno, že dobrý, ale chuťovej orgasmus se ještě nedostavil ani u jednoho druhu)

včéra sem se jen pro zajímavost podíval na útratu za dvě léta a skoro bych řekl, že jsem rozlobený už i pro to, že tam není všechno

Odkaz ke komentáři

Granulovaný jsem pil před Nespressem. Nějak mi nevadilo. Ale teď když ho někde na návštěvě dostanu, tak mi moc nejede.

Já kvůli rozpustnýmu kafi všude na nášvtěvě po otázce jestli si dám kafe raději poprosím o čaj :-) Nepiju těch kafí 20 denně abych si to musel zhnusit :-) Raději si dám jedno, na kterým si pochutnám.

Odkaz ke komentáři

YPO buď rád za tu útratu co tam máš (mimochodem mělo by jít vyjet vše, když si to rozklikneš), schválně jsem se taky podíval a málem mě kleplo :D Aniž bych si to nějak uvědomoval, tak jsem na více jak 1000 kapslích za rok a to přitom Nespresso střídám ještě s jinou mašinkou. Nejdřív jsem si říkal, že je to blbost, ale když tak počítám denní spotřebu, sedí to.

Odkaz ke komentáři

Tak to potom ano, já jelikož vždy kupuju sám, tak mám zapsáno všechno...bohužel, protože bych to možná raději ani neviděl :) Můžu se utěšit, že zatím jsem stále na nižší částce, než v případě páky + káva, až se toto otočí a že to bude nejspíš brzy, tak už budu mít pravděpodobně s Nespressem problém :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem na nějakých 25kKč za poslední 2 roky.... to se podle mě ještě vyplatí. Když si vezmu, že se k tomu chováme jak kurva k děcku, v životě to nevidělo odvápnění nebo čištění, voda v tom stojí pořád, aeroccino jede skoro furt, tak to podle mě ještě ujde. 

Za 25kKč bych asi nějakou mašinu na kafe s mlejnkem taky koupil, ale musel bych připočítat cenu kafe, údržbu zařízení, mytí, navíc by to zabíralo místo na lince.... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...