madmaxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 S ´´Clooneym´´ na cestách Na služebce bez kafe ani ránu...Mám jinak dobrou zkušenost s alternativou jako Cafe Royal (swiss) nebo belgické Belmio, pokud není nespresso v dosahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 To je docela šikovnej krabic na Pixinu, kde se to dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 To by mě taky zajímalo, vypadá suprově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Je to vykuchanej samsonite původně na šminky ;-) akurát velikost na nespresso s příslušenstvím .. narazil jsem na něj náhodou v bazoši za 10 CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Dobry kufrik prvni pomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 A nevyhrabal bys konkrétní typ z tý aukce? Asi bude starší, páč na stránkách Samsonite ho nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 To bude Samsonite Beaty Case Cabin Black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 E-e, vypadá to spíš na nějakej train case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2017 Dneska jsem jen tak ze zvědavosti ochutnal tu limitku...kokosové se ještě dalo pít (i když bych si to nekoupil), ale lékořicové je strašnej humus. Absolutně nepitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 A nevyhrabal bys konkrétní typ z tý aukce? Asi bude starší, páč na stránkách Samsonite ho nevidim...Jo přesný typ na tom psaný není, ale je to už starší model nejspíš ´´beauty case´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Když tady řešíte to Nespresso cestování, nemáte někdo doporučení na cestovní šálky? Představoval bych si něco na způsob nerezových cestovních panáků, kónických, skladných do sebe, dvouplášťových o objemu cca.1,5-2 dcl. Měl jsem na víkend na chatě svůj Citiz a s dostupnými klasickými čajovými hrnky to byla fakt pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Mě espresso z nerezu nechutná. Ani víno, třeba. Voda jo. Nerez je sice cool, ale já bych šel do nějaké tlustostěnné keramiky z IKEA za pár grošů, moc bych to nedramatizoval. Aspoň doma z takových pijem kávu už dlouho a jsou výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Tak přímo tohle vyrábí nespresso. Ale nechá si to zaplatit Hledej kolekci Pixie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Když tady řešíte to Nespresso cestování, nemáte někdo doporučení na cestovní šálky? Představoval bych si něco na způsob nerezových cestovních panáků, kónických, skladných do sebe, dvouplášťových o objemu cca.1,5-2 dcl. Měl jsem na víkend na chatě svůj Citiz a s dostupnými klasickými čajovými hrnky to byla fakt pakárna.Tyhle byly v Lidlu a občas se to opakuje a jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) U mně je fajnovej porcelán prostě fajnovej porcelán. Jen pro ten pocit. Pod stanem si klidně dám čaj z hliníkovýho ešusu Ale pro ten pocit . . . třeba . . . https://www.royalcopenhagen.com/Series/FlutedContrast/Espresso---Latte-8-cl/p/1016832 Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Já to nechci na doma, ale do kabele do auta, doma jsme zvyklí na skleněné šálky. Když si chci vzít kávovar někam ssebou, nesmí se to rozbít, když se to trochu natřásá a převaluje v kufru, musí se to vejít do kávovaru, nesmí to být těžké. Ty origo Nespresso vypadají super, ale nějak se mi nechce vyhodit 2kkč za 6 hrnků. No, ale možná to tak vzhledem k lenosti nakonec dopadne s další dávkou kapslí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Keep Cup znáš? Do auta ideální a když necháš vršky doma, tak se se to i složí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 Keep Cup jsou super, používám často. Jen škoda, že netěsní lépe, plný Keep Cup dát třeba do tašky mezi věci a pak jí položit, to si člověk hodně zahrává. Ovšem na nějaké jednodušší přenesení, nebo do držáku v autě ideál, stejně tak i místo cestovního hrnku kamkoliv s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 (upraveno) Já používám obyč nerez termo hrnek 3dcl za kilčo z tesca a v pohodě..jinak tady maj celkem výběr i ty zmiňovaný keepcuphttp://www.termohrnek.cz/termohrnky-keepcup Upraveno 20. listopadu 2017 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 Pitomý DPD, už 17. posílali zprávu o doručování, dřepěl jsem doma jak puk do devíti a nic. V pondělí další zpráva o doručování mezi šestou a sedmou, dřepim zas jak puk a zase nic.To mám z toho, že jim to platim předem. Jak já mám bez toho kafe fungovat, himbajs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se