Přejít na obsah

Nespresso

Doporučené příspěvky

Když tady řešíte to Nespresso cestování, nemáte někdo doporučení na cestovní šálky? Představoval bych si něco na způsob nerezových cestovních panáků, kónických, skladných do sebe, dvouplášťových o objemu cca.1,5-2 dcl. Měl jsem na víkend na chatě svůj Citiz a s dostupnými klasickými čajovými hrnky to byla fakt pakárna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když tady řešíte to Nespresso cestování, nemáte někdo doporučení na cestovní šálky? Představoval bych si něco na způsob nerezových cestovních panáků, kónických, skladných do sebe, dvouplášťových o objemu cca.1,5-2 dcl. Měl jsem na víkend na chatě svůj Citiz a s dostupnými klasickými čajovými hrnky to byla fakt pakárna.

Tyhle byly v Lidlu a občas se to opakuje a jsou fajn.

cdccd4321c304759b0041a5b73f49809.jpg

Odkaz ke komentáři

U mně je fajnovej porcelán prostě fajnovej porcelán.

Jen pro ten pocit. Pod stanem si klidně dám čaj z hliníkovýho ešusu ;)

Ale pro ten pocit . . . třeba . . . https://www.royalcopenhagen.com/Series/FlutedContrast/Espresso---Latte-8-cl/p/1016832

Upraveno uživatelem tommas4
Odkaz ke komentáři

Já to nechci na doma, ale do kabele do auta, doma jsme zvyklí na skleněné šálky. Když si chci vzít kávovar někam ssebou, nesmí se to rozbít, když se to trochu natřásá a převaluje v kufru, musí se to vejít do kávovaru, nesmí to být těžké. Ty origo Nespresso vypadají super, ale nějak se mi nechce vyhodit 2kkč za 6 hrnků. No, ale možná to tak vzhledem k lenosti nakonec dopadne s další dávkou kapslí.

Odkaz ke komentáři

Keep Cup jsou super, používám často. Jen škoda, že netěsní lépe, plný Keep Cup dát třeba do tašky mezi věci a pak jí položit, to si člověk hodně zahrává. Ovšem na nějaké jednodušší přenesení, nebo do držáku v autě ideál, stejně tak i místo cestovního hrnku kamkoliv s sebou.

Odkaz ke komentáři

Pitomý DPD, už 17. posílali zprávu o doručování, dřepěl jsem doma jak puk do devíti a nic. V pondělí další zpráva o doručování mezi šestou a sedmou, dřepim zas jak puk a zase nic.

To mám z toho, že jim to platim předem. Jak já mám bez toho kafe fungovat, himbajs?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...