spineshank Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 btw kdyz jim das starej kavovar jako vymenu, tak dostanes 20-30% slevu z noveho edit: ale na datartu, mall, alza vlastne koupis levneji nez v Nespressu. tak nic jj to jsem řešil na lince,daj mi slevu,ale voucher už jen na 800,- takže ta nabídka přímo od nich nebyla tak zajímaváTakže pešek,vzal jsem to na datartu a je to na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak novej pracant je doma,káva je z něj nějak víc lahodnější a je taky mnohem tišší při práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Limitka Harrar - velmi prijemne prekvapenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Zkoušeli jste někdo ty Starbucks kapsle? http://www.starbuckscapsules.com/cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Tohle jeste ne, ale nakoupil jsem tu limitku Robusta Uganda. Mi to chutna. Piju ted hlavne to a Indriyu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Zkoušeli jste někdo ty Starbucks kapsle? http://www.starbuckscapsules.com/czAno. A z neoriginalov co som skusal jednoznacne najlepsie. A taky pri-vysokej-teplote-prazeny-starbucks-styl, co mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Zkoušeli jste někdo ty Starbucks kapsle? http://www.starbuckscapsules.com/czjaká je cena?nějak to nemůžu najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 jaká je cena?nějak to nemůžu najít3.5? za 10ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Mají to i u nás? Nebo jen v zahraničí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Mají to prý i v českých kafárnách Starbucks, v sobotu to v Brně zkusím koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Ja som to kupil normalne v Starbucs v BA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Jojo, dnes jsem si zrovna koupil po jednom balení od každýho, tak jsem zvědavej jaký budou....cena 99,-Kč za balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2018 Tak pak dej nějaký postřehy, popř. Porovnání, chuť atd.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Zatím vyzkoušena Keňa, Kolumbie a Guatemala- Keňa má bídnou pěnu a je nakyslá, takže mě nebere, ale to jsem víceméně čekal. Kolumbie je jiný kafe, jemná chuť, ta mi opravdu chutná. Guatemala lepší než Keňa, ale Kolumbie asi vede. Celkově nejsou jako alternativa špatný, na zpestření ideální. Jsou lepší než Rioba (to jsou jediný kapsle krom origa, co jsem doteď vyzkoušel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ok díky za info,jak je to se sílou a intenzitou? lze k něčemu přirovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Moc si to predstavit neumim (jakoze prohnat uz namletou smes znovu mlynkem?). To mi dava vetsi smysl pouzit prekapavac nebo french press. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ibe Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Ne mlýnkem. Vsypat jí do otvoru pro mleté kafe. Řada autokávovarů umí vařit ze zrna i z mleté.Překapávač a spol. je jasná věc, ale tohle by se mi líbilo z praktických důvodů.Aha, tak tohle muj automat neumi. Jen zrnkovou pres mlynek. Pokud ale tedy muzes delat i z mlete, tak by nemel byt problem. Asi je jedno, jestli je to namleta kava nebo obili, pokud je hrubost srovnatelna. Upraveno 6. února 2018 uživatelem Ibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Pokud má obě možnosti, tak to samozřejmě jde, jen je trošku škoda si kupovat namletou kávu, když můžeš mít zrnka a ty namlít.Jinak ses asi trošku seknul s vláknem, zde jsi v kapslích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Sorry, blbě jsem si to přečetl, s Meltou zkušenosti nemám, takže to netuším, ale myslím si, že by to mělo být OK. Respektive mě nenapadá, proč by ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Leda by ta tráva, nebo z čeho to je, měla v sobě nějaký lepivější bordel který by to mohl ucpat. Z logiky věci by to jít mělo, ale čert ví...nezbývá než vyzkoušet. Ptát se výrobce myslím nemá moc smysl - z principu ti to nedoporučí, co kdyby se to fakt ucpalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se