Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady ještě přidávám porovnání Essenza vs Lattissima Pro. Škoda, že se nedělá klasický automat ve velikosti Lattissima Pro :-(

Jinak, jak jsem psal o té akci s Aeroccinem 3 zdarma, tak pokud to jěště u Mall.cz nakombinujete se slevou pro členy kávového klubu (stačí zaregistrovat jakýkoliv email, na který pak přijde slevový kupón), tak máte dalších 10% ceny dolu, tedy za cca 1800,- Kč dostanete Essenza + Aeroccino 3 + těch 14 testovaích kapslí (https://www.mall.cz/espressa-kavovary/krups-nespresso-essenza-mini-xn110b).

post-50350-0-53176100-1531354111_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nezaznamenali jste problem s objednavkou pres aplikaci?

Vsechno tam mam nastavene, vyplnene, vsechno dosud bezproblemove fungovalo. Dneska jsem nasypal kapsle do kosiku, zadam doruceni, vyplnim kod ke karte, pokracovat a konec - vybehne hlaska, ze ?pri zvolenem zpusobu dopravy je nutne zadat telefonni cislo? a nejde s tim nic udelat. Telefon v adrese samo je. Po te hlasce nikam zadat nejde. Kdyz ho napisu do poznamky, nema to zadny vliv. Smazal jsem a znovu zadal adresu a taky prd. Proste si neobjednam.

Ne webu jsem to nezkousel, nechce se mi. Vzdycky mi apka fungovala. Psal jsem jim mail tak uvidim co mi reknou. No jestli si chcou hrat, ja to muzu zavrit do krabice a odnest do sklepa...

Odesláno (upraveno)

Možná blbý formát telefonu?

Jinak, včera jsem na test zkusil pořídit kapsle od Starbucks a jedním slovem tragedie. Chuť hodnotit nebudu, to je subjektivní, ale kapsle nekupujte ani omylem. Horší, než když to dělá číňan. Po vhození do zásobníku nejde nabít, protože hlaveň se nedokáže nasunout na kapsli. Aby se to povedlo, je potřeba lehce zatlačit na kapsli, aby se dostala níže, pak už zasunout lze. To je díke více plichému dnu, proti originálu. Dále, páka jde tězko dostat do poslední pozice, dle všeho ten věnec je tlusčí a tak je potřeba větší síly.

Ať se na mně nikdo nezlobí, ale tohle je prasárna a tvrzení, že jsou kapsle komtabilní je nesmyl, možná přímo lež.

Jinak, ještě k Aeroccino. Kolega si pořídil ve slevě ten Essenza a zatím v práci nechal Aeroccino 3, co k tomu bylo a musím říct, že mi přijde komfortnější, než 4ka, kterou jsem měl. Jednak stačí pouze jedno zmáčknutí a hned se pustí (4tka 2x, protože nejříve zapnout a pak volba priogramu) a jednak i mytí mi přijde jednodušší, jakoby byl jiný povrch a většinou stačilo opláchnout. No a kupodivu ani nepíská základna.

post-50350-0-79346300-1532241384_thumb.jpg

post-50350-0-18174900-1532241392_thumb.jpg

post-50350-0-39272100-1532241397_thumb.jpg

post-50350-0-39584400-1532241774_thumb.jpg

Upraveno uživatelem swenak
Odesláno

Od sratbucks bych čekal, že to na každou kapsli napíšou jméno. Tohle je zklamání.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odesláno

Od sratbucks bych čekal, že to na každou kapsli napíšou jméno. Tohle je zklamání.

Se podepíšeš sám :-)

Jinak, když už jsem se do toho vrhnul, tak tady i vnitřek kapslí. Na dnu originállu je ještě nějaký paírek, možná jako filtr vody, ač kdo ví. Starbucks jenom ta hliníková folie. Nimochodem jak přední, tak zadní část, je jemnější, ten hliník je tenší a jednodušeji se poškodí. Pokud tedy máte kapsle jako já nasypané v šuplíku a pak se v tom hrabete, tak .. :-)

post-50350-0-82335900-1532246215_thumb.jpg

post-50350-0-29429000-1532246220_thumb.jpg

post-50350-0-58616800-1532246224_thumb.jpg

post-50350-0-70593800-1532246228_thumb.jpg

Odesláno

Jméno je přece problém kvůli GDPR :-D

Někde jsem četl, že to už nemůžou kvůli GDPR psát na kelímky.. nevím co je na tom pravdy - reálně jsem to nezkoušel :-)

Odesláno

Tak jsem samozřejmě neodolal a když jsem byl v Mountfieldu tak jsem kapsle koupil. Naštěstí vždy jen jeden druh a jak Itálie tak i Portugal tragédie a utvrzeni v tom že originál je originální. Jediné využití mě snad napadá v tom, dávat to lidem kteří to míchají s mlékem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Akorát jsem dokončil objednávku po telefonu, nefunguje jim ani aplikace ani on-line na netu, na 150 kapslí mi dali dopravu zdarma, nicméně budou končit kapsle Pure Origin, takže moje oblíbená Indria, na začátku srpna budou vědět kdy a čím to nahradí a budou zřejmě do vyprodani, takže si udělejte zásoby

Odesláno

Tak ja to nakonec udelal on-line na jejich webu. Apka furt nejde. Indriye jsem vzal 40, taky mi mizi nejdriv ;) Kdybych to vedel, vzal bych 100 :lol2:

Odesláno

Jako kompet Pure Origin? Shit, v tom mám Dulsao, které beru jako TOP, společně s Ristretem a Arpegiem. Tak mohu akorát doufat, že náhrada bude adekvátní a ne nějaký hnus. Zásobu samozřejmě pro jistotu udělám, to zase půjdu s tou největší taškou plnou kapslí :D

Odesláno (upraveno)

Tak jsem psal na zastoupení Starbucks ohledně kvality kapslí a docela jsem je asi urazil, když jsem označil výrobek jako šmejd. Tak jsem radši pořídil video, ať to nevypadá, že kecám a rovnou ho sem i přikládám. Na Amazonu jsem se dočetl taky, že jsou kapsle mechanicky provedeny levně a mají problémy. Ale asi to tedy šmejd není a mám jenom smůlu.

Upraveno uživatelem swenak
Odesláno

Tak jsem psal na zastoupení Starbucks ohledně kvality kapslí a docela jsem je asi urazil, když jsem označil výrobek jako šmejd. Tak jsem radši pořídil video, ať to nevypadá, že kecám a rovnou ho sem i přikládám. Na Amazonu jsem se dočetl taky, že jsou kapsle mechanicky provedeny levně a mají problémy. Ale asi to tedy šmejd není a mám jenom smůlu.

Starbucks to udělal blbě - je jasný že to je pravda, horší je že mlží.

Odesláno

Divné, ale i na netu snad někdo psal, že u nějakého druhu to bylo OK a u jiného ne. Já otevřel jenom jednu krabici, 5 kapslí bylo nanic, jednu jsem rozebral a dál už netestuju. To vkládání bych přežil, ale zavírání je, nerad bych, aby se tam udělala vůle a pak mi originál kapsle protékala kolem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...