swenak Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 To, že mají horší chutě bych i bral, to je individuální, co nechápu je, že to jsou vše zavedené značky a mechanicky to stojí za ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nové limitky Istanbul a Venezia, objednáno, tak jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nějak mi začíná haprovat po 3 letech kávovar. Asi to nebudu řešit a koupim za dvojku novej. Stejně k němu dostanu za 800,- kapsle zdarma. Takže za 1200,- upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Nemaj ještě akci za 500 kapslí kávovar zdarma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Nemaj ještě akci za 500 kapslí kávovar zdarma?Nikde to nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Hledej to jako předplatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Po dotazu na známou prodavačku už akce není a je jen akce 20 procent sleva plus voucher podle kávovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Jo koukal jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Právě mi dorazila krabice,vzal jsem k tradiční objednávce 50/50/30/30 na zkoušku i tu limitku Istanbul dvě štangle,večer se uvidí jak bude chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Kucí, je tu někdo kdo častěji pije Colombia? Dorazila mi šarže 8341378613 a chutná... no nevim, nějak přepáleně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 novej kousek,ale za ty prachy https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/master-origin-costa-rica-kavove-kapsle?utm_id=d48b3dbb-5b3e-4c6c-bc1b-1fe25a613976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 No tenkrát tak káva z Galapág, byla ještě dražší (myslím 33,-), ale s odstupem času mě mrzí, že jsem nevzal o dvě štangle víc a pěkně si ji v klidu šetřil. Byla fakt dobrá a když si vezmu, že někde si dám kafe za 40 - 50 a nechutná mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 No na mě je tato limitka slabá.takže ji ani zkoušet nebudu,ale je jasný že cena je oproti tomu když si člověk dá někde kafe ještě v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 No tenkrát tak káva z Galapág, byla ještě dražší (myslím 33,-), ale s odstupem času mě mrzí, že jsem nevzal o dvě štangle víc a pěkně si ji v klidu šetřil. Byla fakt dobrá a když si vezmu, že někde si dám kafe za 40 - 50 a nechutná mě :-)Jo, Special Reserve: Hawaii Kona byla taky tak nějak přes třicet a byla vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Za ta léta, co jsem v klubu, tak mi nejvíc chutnaly limitky Trieste a Napoli. A to nestály dardu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 No tenkrát tak káva z Galapág, byla ještě dražší (myslím 33,-), ale s odstupem času mě mrzí, že jsem nevzal o dvě štangle víc a pěkně si ji v klidu šetřil. Byla fakt dobrá a když si vezmu, že někde si dám kafe za 40 - 50 a nechutná mě :-)Já si odkládal limitky pro speciální příležitosti do doby, než jsem zjistil, že kapsle mají taky datum spotřeby a žel, starší opravdu chutnají tak nějak hůř, míň intenzivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tohle stálo někde kolem 110 Kč / kapsli Nespresso Maragogype Grand Cru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Pořád vzpomínám na limitku z roku 2008 Special Club Jinogalpa, žádná další se jí už potom nepřiblížila, zřejmě proto, že byla první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Ne, nej bylo Onirio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Docela by mě zajímalo proč neudělali znovu nějakou limitku,myslím ze by to hodně lidi uvítalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se