lucid Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 Sou parádní!Dělaly se ve spoustě barev a provedení,oni to ale v podstatě divery nejsou.Je to takový Seiko sport.Jinak divers Seiko 6105/8*** 150m,se začaly vyrábět v roce 1968,tedy tři roky po uvedení první plnotučných potápek Seiko 6217. Dle dobového katalogové označení jsou řazeny mezi potápky, proto jsem je dával i sem, i když dnešní kritéria pro divery jsou samozřejmě někde jinde Nicméně ještě na upřesnění: verze A kalibru 6106 je z r. 1967, kalibr 6105, jak uvádíš, je z r. 1968. Je to něco podobného jako s kalibry 6139 a 6138 mezi chrono. Ostatně základ většiny těch nejzajímavějších modelů Seiko, a to nejen té doby, je právě z řady kalibrů 61xx.
Návštěvník tonytrubka Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2014 (upraveno) Dle dobového katalogové označení jsou řazeny mezi potápky, proto jsem je dával i sem, i když dnešní kritéria pro divery jsou samozřejmě někde jinde Nicméně ještě na upřesnění: verze A kalibru 6106 je z r. 1967, kalibr 6105, jak uvádíš, je z r. 1968. Je to něco podobného jako s kalibry 6139 a 6138 mezi chrono. Ostatně základ většiny těch nejzajímavějších modelů Seiko, a to nejen té doby, je právě z řady kalibrů 61xx.Ano,je to skutečně takKatalogové označení 6106 je Sport Divers,tedy hodinky pro sport a plavání,ale to už je slovíčkaření Z kalibru 6106 vychází 6105 (bez ukazatele dne a ovládání vnitřní lunety) a je používán v plnokrevných modelech řady Divers určených pro potápění.Každopádně krásné staré stroje,byly to zlaté časy. Upraveno 14. ledna 2014 uživatelem tonytrubka
Mila_T Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Dám tu forku ještě sem, stejná je ve vlákně "Co máte dnes na ruce".SKX009 u vody, pod vodu jsem je nebral nemám prodlužovací díl na řemen abych je oblíkl na sucháč a hlavně pod ledem hrozí riziko zamotání se do vodících šnůr a tak je lepší mít toho na sobě co nejmíň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SakalMarty Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Taky postnu jednu z dneška PEPSI rulezz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Jestli zase někdy půjdu do SKX, tak konečně prubnu pepsiny...a to jsem je dřív nemohl ani vystát
SakalMarty Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Jestli zase někdy půjdu do SKX, tak konečně prubnu pepsiny...a to jsem je dřív nemohl ani vystát Já jsem je taky nemusel a vlastně toto jsou moje druhý seika Každopádně mě mile překvapily. In-house, vodotěsnost, možnost "tuningu" a navíc za úplně směšný peníz
lub Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 já pepsi měl a stejská se mi po nich.těch červených 20 minut na lunetě jim dodává šťávu.
RobertPlant Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Jenom u Seiko můžu Pepsinu, jinak jsem na klasiku coca colu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 jj, něco na tom bude...nedá se nic dělat, už tuším co budu za pár měsíců shánět na léto
rommir Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 trocha sumo mobilem. ..............(a ty pepsiny na léto ,tak ty já taky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Moje první Seika - jsou skvělé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Eman2208 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Moje první Seika - jsou skvěléKam tebe ten chronovítr zavál
Ondrej71 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Kam tebe ten chronovítr zavál jj, zkusit se má všechno :-)
Mapo Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Sledujem toto fórum už moc dlho, aj keď neprispievam. Ale pomaly začnem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Jen klidne do toho :-) ... ten letecky remen na potapkach je ale trochu neobvykla kombinace..<br /><br />z mobilu...<br /><br />
Mapo Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Zatial mi sedi, je prijemny, lahky, vodeodolny a paci sa mi. Ved ja to zas pomenim :-) Odoslané z GT-S7562
Ondrej71 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Kluci, sorry za OT, ale kde sezenu nove stezejky na 007 v CR?
ondra.palas Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 (upraveno) Byly v nabídce azwatch, origo SEIKO bez hrany http://azwatch.cz/katalog/seiko momentálně nejsou, zkus napsat p. Šafářovi. edit: možná mám jedny doma navíc, kdybys chtěl...ale musím se podívat Upraveno 12. února 2014 uživatelem ondra.palas
Micey Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Vyměnim! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se