Marty35 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Lumi - miluju jeTak to se nedivím.., velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Lumi - miluju jeParadni ! Jak to, ze takhle stary hodinky mají takovou lumi? Byls u doktora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 libe - to je trik - svítím na ně pár sekund spešl baterkou, po pár minutách je to někde jinde - ale důležitý je přece efekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 libe - to je trik - svítím na ně pár sekund spešl baterkou, po pár minutách je to někde jinde - ale důležitý je přece efekt Tak jasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Tady, pane. Prostě máš korunku v 1. poloze, kdy s ní nehneš, 2.poloha - povytáhneš a šteluješ datum, 3. poloha štěluješ čas (mají i HACKING - plně funkční) - zpátky jdeš stejnou cestou, s tím, že korunku musíš otočit - zamknout a zacvaknout zpět. Líp to popsat neumím, kdyžtak mě instant doplní. Ještě jeden pěkný odkazWow! Skvělé! Byl tento systém použit také u jiných modelů? Nejlépe ze současné produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Ano, hovori sa tomu aj rusky zavit Btw, pridu mi povedome.. od niekoho z fora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 .. od niekoho z fora?burnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 6105-8110 - 1970 březen Vše plně funkční, korunka zamykací - klasika největší. ..ale no jasne, to su tie moje, uz som pri PC, uz to vidim inac cim si na to svietil - ved ten dial je takmer mrtvy.. suvenir z Pripjati? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 burnout jak ze to bolo v the Platoon.. "kym ti stoji a mas plny zasobnik, bud v klidku bracho...." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Teď už vím že ty 6105 taky hrozně potřebuju.Že já jsem sem vůbec lezl:crying_anim02:(jsou nádherný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Nádherné fotky 6105 zdroj/source: http://www.forum-mdp.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Podle mě nejkrásnější vintage potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Ahoj, když na tvé fotky Peta-Biker koukám, tak pomalu zapomínám, proč seiko nemusím a začínám přemýšlet o tom, proč už vlastně nějaké pořádné nemám ? Máš opravdu pěkné kousky a fotkama to umíš prodat- závidím a přitom upřímně gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Podle mě nejkrásnější vintage potápky. Kdy budou ty vlevo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Podle mě nejkrásnější vintage potápky. Mně se na první pohled nelíbily, připadaly mi hodně poplatný době vzniku, ovšem teď se mi líbí moc. Na těch fotkách z Apocalypse Now vypadají parádně. Na svoji obranu napíšu, že ty fotky jsem viděl až teď někdy, ale ty čísla 6105-8110 mám přilíplý na monitoru už delší dobu. Něco je k vidění tady:http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=6105-8110&_sacat=0&_odkw=6105+8110&_osacat=0&_from=R40 A pozoruju na sobě, že se mi při pohledu do historie těchto potápek líbí víc i moje SKX007. Nebo, líbí se mi furt stejně, ale mám takovej dobrej pocit, že mám zrovna tyhle...když už nemám MM. .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Víš jak to je, Dejve - s vintage hodinkama to je běh na dlouhou trať, nejde je koupit hned, protože nejsou v obchodě, člověk musí být trpělivý. Ale budou, určitě budou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Jak funguje ten zamek korunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) Jak funguje ten zamek korunky? Už jsem to tu, Honzo, psal - je to o pár postů výše, včetně odkazu. Upraveno 8. října 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Nevíte, kde se dá sehnat ta guma??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pery80 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 momentálně nejvíc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se