Přejít na obsah

Seiko Divers - fotky

Chumpus

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tady, pane.

Prostě máš korunku v 1. poloze, kdy s ní nehneš, 2.poloha - povytáhneš a šteluješ datum, 3. poloha štěluješ čas (mají i HACKING - plně funkční) - zpátky jdeš stejnou cestou, s tím, že korunku musíš otočit - zamknout a zacvaknout zpět. Líp to popsat neumím, kdyžtak mě instant doplní.

Ještě jeden pěkný odkaz

Wow! Skvělé! Byl tento systém použit také u jiných modelů? Nejlépe ze současné produkce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, když na tvé fotky Peta-Biker koukám, tak pomalu zapomínám, proč seiko nemusím a začínám přemýšlet o tom, proč už vlastně nějaké pořádné nemám ? Máš opravdu pěkné kousky a fotkama to umíš prodat- závidím a přitom upřímně gratuluju.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník eleven

Podle mě nejkrásnější vintage potápky.

Mně se na první pohled nelíbily, připadaly mi hodně poplatný době vzniku, ovšem teď se mi líbí moc. Na těch fotkách z Apocalypse Now vypadají parádně. Na svoji obranu napíšu, že ty fotky jsem viděl až teď někdy, ale ty čísla 6105-8110 mám přilíplý na monitoru už delší dobu.

Něco je k vidění tady:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=6105-8110&_sacat=0&_odkw=6105+8110&_osacat=0&_from=R40

A pozoruju na sobě, že se mi při pohledu do historie těchto potápek líbí víc i moje SKX007. Nebo, líbí se mi furt stejně, ale mám takovej dobrej pocit, že mám zrovna tyhle...když už nemám MM. .-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...