tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Noo . . . jmenuje se to "ZOO Svatý kopeček"
nividic Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Tak dnesni zkusenost *u volka* uplne napohodu. Dobra Plzen, skvelej Kozel (to deti oceni predevsim) a jidlo taky dobre, byt mensi porce.
lib Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Bol som na veceri v restauracii a dali sme si po veceri dezert. K stolu nam ho priniesol sefkuchar, s ktorym sme chvilu pokecali. Dava sa v takejto situacii nejake sprepitne kucharovi priamo pri stole? Napadlo mi to v tej chvili, ale mal som u seba len 50tku. Casnikovi som samozrejme sprepitne dal a je mozne, ze si ho delia s kucharom a celym personalom...Kdybys sefkuchari cpal dysko, normalne by se mel urazit. Takze urcite ne. Kdyz sefkuchar nebo kuchar vyjde ven, jde pro pochvalu. Nebo jen tak na vzduch.
mondeo2 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Bol som na veceri v restauracii a dali sme si po veceri dezert. K stolu nam ho priniesol sefkuchar, s ktorym sme chvilu pokecali. Dava sa v takejto situacii nejake sprepitne kucharovi priamo pri stole? Napadlo mi to v tej chvili, ale mal som u seba len 50tku. Casnikovi som samozrejme sprepitne dal a je mozne, ze si ho delia s kucharom a celym personalom...Doufám, že to nebyl tenhle..................... :lol2: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Noo . . . jmenuje se to "ZOO Svatý kopeček" Proc vesechny ZOO krom Dvora Kralove jsou do krpalu?ja chtel jit s kavou a retkem a ne,zas kluk nebude moct,tak si ho loupnu na krk a budu stahanej jak krava:-)
Ondrej71 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Proc vesechny ZOO krom Dvora Kralove jsou do krpalu?ja chtel jit s kavou a retkem a ne,zas kluk nebude moct,tak si ho loupnu na krk a budu stahanej jak krava:-)Cele je to na Kopečku ale v samotne ZOO je to to pohoda, myslim jen jedno větší převýšení. To dáš
StefanM Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Dakujem za usmernenie. Prijemne ma to prekvapilo, len som mal obavu ci to z mojej strany bolo ok. Ak by niekto chcel tip na restauraciu 15 km od Bratislavy, kde sa personal sprava profesionalne a jedlo je kulinarsky zazitok, pricom sa ceny za hlavny chod pohybuju okolo 11 eur, tak mi napiste sz.
odjinud Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Ahoj, měl bych dotaz k daňovému přiznání (z příjmů fyz. osob). Jelikož jsem v měsíci s prémiema (kauza sociální daň) spadl do povinnsti si ho poprvé dělat sám, řeším teď jeho podání. Vyplněno mám, nicméně jak jsem byl v pátek na FÚ pro formuláře, fronty na podatelně (jsem Praha 9, ale to bude všede podobné), jsou nemilé a pondělí to asi bude ještě horší. ... zvažuju to teda poslat poštou, stejně tam mám hodinky z aukra :-)... jaký jsou plusy / mínusy? (pominu-li poštovný).Jde mi hlavně o to, aby se to někde neztratilo po cestě, ať už na poště nebo na FÚ. To stačí doporučeně, ne? Je rozhodný datum razítka (odeslaní), že? Předem díky za info.
Hasič Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Staci doporucene. Nech si jen podaci listek. Stejne socka a zdravka. Delam to tak porad!
Hasič Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Díky všem...ta ZOO doufám,že to není všude do kopce jak v Praze..?Chces si uzit prevyseni kilometr? Zkus usti nad labem , nahore potkas jen šerpy a tibetany!
Z. Paul Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Chces si uzit prevyseni kilometr? Zkus usti nad labem , nahore potkas jen šerpy a tibetany!
mondeo2 Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Chces si uzit prevyseni kilometr? Zkus usti nad labem , nahore potkas jen šerpy a tibetany!O tý mi ani nemluv, jel jsem tam jednou s malou kocovinou a nahoře jsem myslel že chcípnu.
JaRooN Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 To jste jeste kluci nebyli asi v ZOO Bojnice na Slovensku Ta je cela v kopci a cely den nedelas nic jineho, jen nahoru a dolu a nahoru a dolu a... Vecer jsem se v laznich nalozil do horke vody a nemohl jsem z ni pak vylezt
Povidláček Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Zdravím všechny! Mám takový dotaz, který možná úplně nespadá do tohoto vlákna, ale tak nějak nevím kam jinam ho dát a zakládat kvůli tomu vlákno nové se mi nechtělo.Dnes jsem měl takový menší "incident" se šroubovací korunkou, který mě jakožto hodinkového začátečníka malinko vyděsil. Dnes kolem oběda jsem zjistil, že se mi z nedostatečného nošení zastavily mé automaty (certina ds action diver). Datum bylo správné a podle ručiček se zastavily někdy kolem deváté ráno. Protože jsem měl však dost práce a odpoledne měl jít do školy, řekl jsem si že čas nařídím až tam a tak je dal jen na ruku aby se mezitím trochu rozeběhly a natáhly. Ve škole kolem jedné hodiny jsem si sedl, vyšrouboval korunku, vytáhl rovnou do pozice II na seřízení času, nastavil je, vrátil zpět do pozice 0 a když jsem chtěl korunku zatlačit a začít ji šroubovat, nechtěla se vůbec zamáčknout, respektive šlo to, ale byl cítit takový pruživý odpor a nebylo možné ji vůbec začít šroubovat. Prostě se ani nehla. Párkrát jsem zkusil ji znovu z pozice 0 zamáčknout a pootočit, ale když to nešlo raději jsem se rozhodl to nechat být a někam to zanést. Dal jsem hodinky do přihrádky u batohu, ale po chvíli mi to nedalo a řekl jsem si, že zkusím párkrát otočit korunkou v pozici 0 jako když se ručně natahuje (i když to nemám rád a skoro nedělám) a pak už to najednou šlo. Korunku jsem zašrouboval a v pohodě. Teď se jen ptám, co to mohlo být? Mám s tím někam jít? Nebo šlo třeba o nějaké chvilkové zatuhnutí (mazivo-smítko...?) Trochu jsem při tom znervózněl. Díky za názory
Speedster Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Doufám že to není moc OT. Tušíte někdo kde je v Brně velký výběr stojacích nebo nástěných hodin? Potřebuji vybrat dárek pro známou k 30tinám a nemůžu na nic originálního přijít. Napadli mě ty hodiny. Ale vybrat to musím během dneška, tak jestli někdo tušíte kam mám mířit ať ve městě nejdu na slepo.Případně pokud máte někdo nápad co by Vám udělalo radost k narozkám tak budu rád za každý nápad:D Díky
Marcus Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Doufám že to není moc OT. Tušíte někdo kde je v Brně velký výběr stojacích nebo nástěných hodin? Potřebuji vybrat dárek pro známou k 30tinám a nemůžu na nic originálního přijít. Napadli mě ty hodiny. Ale vybrat to musím během dneška, tak jestli někdo tušíte kam mám mířit ať ve městě nejdu na slepo.Případně pokud máte někdo nápad co by Vám udělalo radost k narozkám tak budu rád za každý nápad:D DíkyAsi pozdě, ale kdyby náhodou: http://www.hodinarstvi-strnad.cz/index.php HodinářstvíPavelStrnadVeveří 36602 00 Brno
mr.BSE Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Nebyl odsud někdo na Kick Off 2014? :-)
Speedster Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Asi pozdě, ale kdyby náhodou: http://www.hodinarstvi-strnad.cz/index.php HodinářstvíPavelStrnadVeveří 36602 00 BrnoDíky, přesně tak to dopadlo. Hodiny jsou koupené a právě v tomto hodinářství
obrbobr Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Ahoj,měl by někdo zdejší typ na dobrou a osvědčenou firmu z Prahy na tvorbu webových stránek? předem díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se