mondeo2 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 no a to jseš z Prahy............. ..............a jak to pak mám chápat já z vesnice kdybych tam zcela vyjímečně chtěl jet............. no asi bych si vzal Afrikánce sebou.........
Hasič Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Jojo, je to Havířská ulice......, koukl jsem do mapy, pražáci jedni liný
African Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Teď jsem z toho jelen, je to tedy v tom odkazu ono? :-) Podle fotek to tak vypadá, ale už moc tedy nevím. Jo mondeo, se mnou by jsi to vyhrál, hi hi
vanderB. Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Zdravím vás pánové. Mám takový hloupý dotaz, ale nidky jsem ještě nedostal pokutu za stěrac. Parkujeme na Praze 10, kde nejsou zóny, ale v minulém týdnu čistili chodníky a my dostali lístek za stěrač od MP o podezření ze spáchání přestupku: DZ B28 (zákaz stání). Lístek je opršelý, razítko smyté - nevím, kam zavolat nebo jak to řešit. Nebo mám čekat na vyzvání? Dik za rady
Klotzman Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Jak pravil Liqid, zahodit. Takhle to jen zkoušejí na blbečky, kteří přiběhnou zaplatit pokutu.
Micey Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Nevíte někdo čirou náhodou o nějakejch takhle původních českejch kabelkách podobnýho designu, něco jako todle, ale z kůže?http://www.mumray.cz/shop/
vanderB. Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 V 11. 10. 2015 v 14:28, Liqid napsal: zahodit V 12. 10. 2015 v 13:51, Klotzman napsal: Jak pravil Liqid, zahodit. Takhle to jen zkoušejí na blbečky, kteří přiběhnou zaplatit pokutu. Aha...dik, to jsem nevěděl.
Klotzman Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Odesláno 13. října 2015 Potřeboval bych poradit nějaký britský (UK) ekvivalent českého bazoše nebo prostě nějakých čtených inzertních stránek, kde se dá dát inzerát na koupi. Jedná se o sběratelství/starožitnosti. Hledal jsem, ale nic použitelného nenašel. Existuje něco takového?
lolohh Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Odesláno 19. října 2015 Nevíte prosím, kde by mi v Praze byli schopní poradit s koupí vysílačky (PMR radiostanice)? A pochopitelně i prodat.
geometr Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Allamat. Mívali prodejnu na 5. května 31, jestli jí tam ještě mají, nevím. Každopádně nějakou Motorolou nic nezkazíš, používáme leta.
kuncák7 Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 V 11. 10. 2015 v 14:13, vanderB. napsal: Zdravím vás pánové. Mám takový hloupý dotaz, ale nidky jsem ještě nedostal pokutu za stěrac. Parkujeme na Praze 10, kde nejsou zóny, ale v minulém týdnu čistili chodníky a my dostali lístek za stěrač od MP o podezření ze spáchání přestupku: DZ B28 (zákaz stání). Lístek je opršelý, razítko smyté - nevím, kam zavolat nebo jak to řešit. Nebo mám čekat na vyzvání? Dik za radyPřiznám se, že má trochu odlišnej názor něž kolegové. Nicméně máš SZ, nalož s ní případně jak uznáš za vhodné.
franus Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Pánové, nemá zde někdo registraci na epoptavka.cz a byly byste ochotní mi poskytnout 1-2 kontakty? Díky
geometr Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 V 19. 10. 2015 v 10:35, lolohh napsal: Nevíte prosím, kde by mi v Praze byli schopní poradit s koupí vysílačky (PMR radiostanice)? A pochopitelně i prodat. V 21. 10. 2015 v 11:52, geometr napsal: Allamat. Mívali prodejnu na 5. května 31, jestli jí tam ještě mají, nevím. Každopádně nějakou Motorolou nic nezkazíš, používáme leta. Tak jsem se vrátil do kanclu a zkoušel najít Allamat a už zřejmě nefungují, resp. je vlastní teď nějaká jiná firma, se kterou nemám zkušenost. Škoda v Allamatu na té 5. května bývali lidé, kteří byli odborníky. Nicméně mé doporučení je opravdu Motorola (PMR), kterou používáme v terénu leta. Ceny slušných přístrojů dnes kolem 2500 Kč. Dají se koupit PMR pod 1000 Kč, ale jak jsou na tom netuším, kolega nějaké takové má a fungují taky, ale jak daleko a jak dobře, netuším.
lib Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Nevite nekdo, jak uvolnim autobaterii? Je prichycena asi tim bazmekem uprostred. Predem dik!
lib Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Diky za rady! Vyreseno priborovym nozem zasazenym do ctvercoveho bazmeku a usilovnym tocenim doleva
lolohh Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 (upraveno) V 21. 10. 2015 v 13:28, geometr napsal: Tak jsem se vrátil do kanclu a zkoušel najít Allamat a už zřejmě nefungují, resp. je vlastní teď nějaká jiná firma, se kterou nemám zkušenost. Škoda v Allamatu na té 5. května bývali lidé, kteří byli odborníky. Nicméně mé doporučení je opravdu Motorola (PMR), kterou používáme v terénu leta. Ceny slušných přístrojů dnes kolem 2500 Kč. Dají se koupit PMR pod 1000 Kč, ale jak jsou na tom netuším, kolega nějaké takové má a fungují taky, ale jak daleko a jak dobře, netuším.Allamat má/měl pobočku i na mé oblíbené Dobříši, na ty jsem úplně zapomněl. Pošlu tam tchyni, ať zjistí, jak ještě fungují. Vysílačky chci spíš na hraní s dětma, když jdeme do lesa/na kolo/na lyže. Docela se mi líbí tydle DeTeWe. U Motoroly jsem našel podobné, tzn taky voděodolné, ale o dost tlustší, což by mohlo vadit pod bundou/v dětské ruce. Ale kdybys měl tip na něco slušného kolem 2500 Kč, tak bych jím určitě nepohrdnul Časem bych ty šunty nechal dětem a sám sikoupil něco pořádného Díky! Upraveno 22. října 2015 uživatelem lolohh
JaRooN Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Kdysi dávno, když jsme jeli na Island, tak jsem od zdejšího člena jménem Pit (čímž mu ještě jednou děkuji) dostal totok: Od té doby mi jen tak někde v polici leží. Tak je můžu najít, oprášit a darovat zase dále, pokud máš zájem. Já je dostal zadarmo a zadarmo je také pustím. Jediná podmínka: jak já si pro ně musel dojet pár desítek kilometrů, tak i ty by sis pro ně musel dojet do města Tábor (případně je můžu příští čtvrtek, až pojedu do Prahy, vzít sebou). Na poštu s tím vehiklem nepůjdu, je to moc těžké a velké... Je to tento typ: http://www.amazon.de/Motorola-PMR-Familiy-Pack-Funkger%C3%A4te/dp/B0006SQ8PM Jsou tam 4 ks vysílaček - dvě velké a dvě menší, všechny jdou mezi sebou spárovat, takže pokud máš víc jak jedno dítě je to ideální... Ozvi se když tak. Jarda
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Nevíte někdo, čím se dá rozpustit lepidlo z tavné pistole? Aktivně jsem chtěl pomoct manželce s nějakýma ptákovinama do práce a pokydal jsem si vlněnej koberec. Blbec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se