Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,mám dotaz ohledně antény pro příjem DVB-T. Existuje nějaká anténa,kterou si koupím, přidělám na střechu a budu spokojeně chytat dostupné kanály,nebo si mám pozvat anténáře? Prostě jestli existuje blbuvzdorná anténa,kterou nainstaluji sám.

Odesláno

Díky,ted jsem to dočetl. Antény na baráku mám,jenže budu dělat novou hydroizolaci a potřebuji to předělat,zhodit stožár s anténami a koupit něco menšiho a doufám i lepšího.Chytám všechno,jen multiplex 3 nemůžu chytnout na stávající anténu.

Odesláno

Kluci, není tady někdo od Čezu?  :clap: Přišla mi nabídka fixace plynu na tři roky, jmenuje se to Čez s odměnou a nevím zdali nabídky využít, aby to zase nebyla nějáká bouda. ČEZ s odměnou garantuje slevu oproti základnímu produktu hlavního konkurenta v rozsahu 7% první rok, 8% druhý rok, 10% třetí rok. U Čezu chci s plynem zůstat, jsem tam spokojený, ale jestli mám podepsat tento produkt, to opravdu nevím :eek: Děkuji za každý postřeh  :cheers:  

Návštěvník Mitak
Odesláno

Najdi si na netu srovnávač cen plynu. U nás to v případě elektřiny bylo jasné: EON si může ty fixace a slevy strčit ....... protože i tak jsou mezi nejdražšíma a cena leze pořád dolů.

Odesláno (upraveno)

Využil bych probíhající diskuse na téma energ. průkazu budov - je průkaz poteba při bezúplatném převodu nemovitosti (darování)

nebo jen při prodeji?

Díky.

Už jsem to našel, není potřeba, sorry za plevelení.

Upraveno uživatelem Klokan
Odesláno

Už jsem chtěl přejít dle srovnávače plynu ke konkurenci před dvěmi lety, ale naštěstí mě předběhl kamarád, který nakonec zjistil že platí ještě víc, tak jsem to vzdal, nakonec mě ta cena od Čezu vyhovuje a bylo by ještě lepší kdybych platil méně, ale záráží mě tam ta hláška o hlavním konkurentovi, co to jako má znamenat? Proč nenapíšou slevu ze stávajícího produktu, který jsme si poctivě vydupal, podepsal a vyhovuje mě.

Najdi si na netu srovnávač cen plynu. U nás to v případě elektřiny bylo jasné: EON si může ty fixace a slevy strčit ....... protože i tak jsou mezi nejdražšíma a cena leze pořád dolů.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Počkej - oni napsali, že "sleva bude oproti hlavnímu komkurentovi" ? :-))))))) Tak takovou flignu jsem ještě neviděl. Já jsem měnil elektřinu EON za nějaké EP energy trading a jsem velmi spokojený s úsporou, ale možná se najdou i horší případy.

Odesláno

Přemýšlím nakonec přejít s plynem od Čezu k E.onu. Máte s nimi dobré zkušenosti? Co jsem se ptal v okolí, tak nějak to vyznělo všechno pozitivně.

Odesláno

Zdravím, 

rád bych se zeptal místních kutilů či lidí co mají zkušenost s pokládám plovoucí podlahy.

Rád bych položil plovoucí podlahu na starší zašlé parkety, na parketách byl koberec a uprostřed se udělalo trochu plísně, takže to budu řešit Savem, ale pak by mne zajímalo jestli nebude vhodné parkety něčím natřít, předtím než se položí pěna, na které půjde plovoucí podlaha.

Odesláno

Pokud jsou ty parkety v dobrem stavu tak nechat vybrousit a pouzivat.

Jestli nejsou (vrzou, rozeschle, nekompletni, ponicene zatekou vodou apod.) tak je dej pryc a podlahu dej az na podklad - nebo - dej na podklad osb desky (dve vrstvy krizem) a pak plovoucku.

Pokladani plovoucky na parkety je spatne, bude to vrzat, bude to krivy plus je tam evidentne vlhko, takze to bude dal plesnivet a v tom bydlet nechces.

Odesláno

Někdo tu nedávno řešil tvorbu firemních webových stránek. Hledáme též někoho. Prosím SZ, pokud tu někdo takový je nebo může doporučit. Děkuji

Odesláno

Někdo tu nedávno řešil tvorbu firemních webových stránek. Hledáme též někoho. Prosím SZ, pokud tu někdo takový je nebo může doporučit. Děkuji

Take se pridam. Akutni. Specha... Dik

Odesláno

Pokud mi do provozovny "někdo" pošle ČOI, která " v rámci šetření (kontroly) shledá podnět číslo xxxx neopodstatněný",
mám právo v rámci svobodného přístupu k informacím získat opis "podnětu číslo xxxx"?
Nebo mě pošlou do pérdele s tím že nemám možnost zjistit na co si stěžovatel stěžoval?
A kdo to byl, že áno . . . . :D

Odesláno

Pokud mi do provozovny "někdo" pošle ČOI, která " v rámci šetření (kontroly) shledá podnět číslo xxxx neopodstatněný",

mám právo v rámci svobodného přístupu k informacím získat opis "podnětu číslo xxxx"?

Nebo mě pošlou do pérdele s tím že nemám možnost zjistit na co si stěžovatel stěžoval?

A kdo to byl, že áno . . . . :D

my měli kontrolu na udání z FÚ že máme na výloze neco nezákonýho ale co se běžně dělalo a ten bonz byl přiloženej k tomu. byl to právník z vedlejší ulice. pak jsem mu napsal mejl že je buzerant

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...