VS Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Verze Basic by měla stačit. https://www.alza.cz/unitree-g1-basic-d13079626.htm?o=3 1
Gustaf Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května (upraveno) Zdravím, je tu někdo poblíž z níže uvedených dostupných prodejen Mountfieldu? Chci něco objednat (chytrou závlahu) a bohužel jsem z druhého konce republiky a oni to neposílají. Jen osobka. Zkouším, jestli se nenajde někdo, kdo by koupil a poslal nebo měl cestu na západ Čech a přivezl díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. května uživatelem Gustaf
Bimbac Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Ahoj, do Vyskova Ti pro to rad zajedu a poslu vice asi pres SZ před 34 minutami, Gustaf napsal: Zdravím, je tu někdo poblíž z níže uvedených dostupných prodejen Mountfieldu? Chci něco objednat (chytrou závlahu) a bohužel jsem z druhého konce republiky a oni to neposílají. Jen osobka. Zkouším, jestli se nenajde někdo, kdo by koupil a poslal nebo měl cestu na západ Čech a přivezl díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 6 minutami, Bimbac napsal: Ahoj, do Vyskova Ti pro to rad zajedu a poslu vice asi pres SZ Oukej super, díky za nabídku.... ještě koukám po jednom systému. Dám po SZ vědět. Díky moc
Gustaf Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 21 hodinami, Bimbac napsal: Ahoj, do Vyskova Ti pro to rad zajedu a poslu vice asi pres SZ Tak jsem nakonec vzal jinde....ale ještě jednou díky moc za nabídku pomoci
Bimbac Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Před hodinou, Gustaf napsal: Tak jsem nakonec vzal jinde....ale ještě jednou díky moc za nabídku pomoci V pohode hlavne, ze to mas vyreseny 1
FantasticFabio Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Chtěl bych se zeptat , poptávám opravu laminátového kitu ( původní Geiger Mnichov ) na tomhle youngtimeru …. Aby to nestálo megamajlant ! Díky moc všem za tip. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května zdravím všechny, podědil jsem ČR a ČSR známky po dědovi a chci je prodat a nevim o nich nic...jen že jich je dost Poradíte prosím, kde nacenit, prodat (Případně jak? Jako celek? Po částech?) a tak? Diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zacik Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května @vanderB. riesil som nieco podobne asi 2 roky dozadu. Mas viacmenej tri moznosti: 1. predat to komplet cele najblizsiemu obchodu so znamkami za nimi ponuknutu cenu. Kludne mozes skusit 2-3 obchody 2. predat to komplet cele na bazosi/aukre za cenu z bodu 1 plus +30% 3. chodit na zrazy a predavat to od najcennejsieho po jednotlivych kusoch. Tak z toho vytlcies najviac. Samozrejme ti niekto musi povedat co je najcennejsie. Tu sa kludne dostanes na dvojnasobok ponuky od obchodu. Ja som to poriesil cez bazos, trvalo cca 1/2 roka kym to zobral asi treti zaujemca. Keby moj otec vedel za kolko som to predal, tak ma chodi strasit 2
Klotzman Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Ona je to strašná drbačka to nacenit, i pro odborníka, v takovém množství. Když to koupí obchod, tak za cenu, na které vydělá. Někdo na Bazoši nebo Aukru dtto. Takže z mého pohledu dobré řešení v podstatě neexistuje. Snad jen zkusit vybrat z toho nějaký špeky - pokud tam jsou - a pokud jsi schopný je aspoň rámcově identifikovat. To, co vidím na fotkách, jsou věci v řádu desítek korun. Ale podle toho množství bych tipoval, že děda kupoval tzv. novinky, tedy všechny známky (nebo většinu), které byly v daných letech vydány, tekže to bude sice korunka ke korunce, ale dokupy pár tisích určitě.. Jo, a ty poslední bločky Vánoce můžeš eventuálně klidně použít, platí furt.
siki Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Ahoj, mám takový dotaz pro právně zdatné. Můžu si dát na svou garáž bez postihu ceduli s tímto nápisem: V PŘÍPADĚ NEOPRÁVNĚNÉHO VNIKNUTÍ HROZÍ TĚŽKÉ ZRANĚNÍ NEBO SMRT. Děkuji za odpověď 1
JR_2010 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Dát si to tam můžeš, ale v reálu tam nic z toho nesmí hrozit. 2 1
Klotzman Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Zdravím vespolek - nemohl by mi zde někdo doporučit nějakou firmu nebo šikulu, který by uměl v Brně nebo blízkém okolí opravit máčklý blatník? Nacouval jsem do sloupu v hypermarketu, blbec... Tipuju, že by se to dalo provést i tou vytahovací metodou bez lakování, je to celkem malá promáčklina, ale nevím.
David Siska Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 7 minutami, Klotzman napsal: Zdravím vespolek - nemohl by mi zde někdo doporučit nějakou firmu nebo šikulu, který by uměl v Brně nebo blízkém okolí opravit máčklý blatník? Nacouval jsem do sloupu v hypermarketu, blbec... Tipuju, že by se to dalo provést i tou vytahovací metodou bez lakování, je to celkem malá promáčklina, ale nevím. Ahoj, nevím, jak moc Olomouc splňuje podmínku "blízké okolí", ale mám osobní zkušenost s panem Spáčilem provozující firmu AUTOPROMÁČKLINY.cz | PDR - Opravy karoserií bez lakování, opravoval mi už několik promáčklin na několika vozech a toho člověka považuji za kouzelníka... Pokud není narušený lak, tak jsem po jeho zásahu nebyl schopen přesně identifikovat, kde přesně promáčklina byla. Zároveň nezruinuje peněženku.
Klotzman Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května No blízké okolí to není, počítám, že bych tam auto musel nechat. Ale i tak díky za tip.
David Siska Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Určitě záleží na rozsahu poškození. Menší promáčkliny je schopen udělat na počkání, na větší pár hodin potřebuje. Ale rozumím, že jezdit kvůli tomu do Olomouce je asi zbytečné, v Brně určitě někdo taky bude.
Gustaf Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 18 hodinami, Klotzman napsal: Zdravím vespolek - nemohl by mi zde někdo doporučit nějakou firmu nebo šikulu, který by uměl v Brně nebo blízkém okolí opravit máčklý blatník? Nacouval jsem do sloupu v hypermarketu, blbec... Tipuju, že by se to dalo provést i tou vytahovací metodou bez lakování, je to celkem malá promáčklina, ale nevím. Nějakej ten dr důlek by měl v Brně být...
Moty Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května V 16. 5. 2026 v 19:54, FantasticFabio napsal: Chtěl bych se zeptat , poptávám opravu laminátového kitu ( původní Geiger Mnichov ) na tomhle youngtimeru …. Aby to nestálo megamajlant ! Díky moc všem za tip. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zkus Jirku Fengla https://www.renover.cz/kontakt 1
FantasticFabio Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Prosba o informaci - aku pila Greenworks asi si ji budu muset koupit ….. asi jí potřebuju ( pro práci na zahradě) , ale všimnul jsem si , že se objevuje na bazoši ….. lidi jí prodávaji …. Tak bych se někoho rád zeptal , jestli s ní má někdo “ špatnou , nebo jakoukoliv “ zkušenost? Volba padla na Greenworks , protože baterii už mám na nůžkách na živý plot ….
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se