Lion Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Potrebuju utahnout kliku na bocnich dverich u opela vivaro ( renault trafic), ty plastovy zaslepky uz vim jak vyndat a jak tam drzi klika zevnitr? Co je potreba jeste sundat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) A kde máš kolo? ukaž.Tady! Myslivecký kanón. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 vole hrášková zelená .... ty seš vocas
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Stejně jezdím vod posedu k posedu.
orol Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Je možné naučit pětiletého kluka aby udělal to o co ho žádám na poprvé, jako mého psa? Říkám mu, vem si bačkory, pětkrát, pojď k obědu, desetkrát, běž do vany, osmkrát... Napadl mě už i elektrický obojek, řekl bych oběd, nic, dálkové ovládání, pic, desetisekundový klepec a myslím že by to brzy šlo. No, manželka nechce, používáte ho někdo? Na mimi.cz se mi s tímto dotazem moc nechce :-)Já bych to na ten mimi.cz dal. Obojek na psa jsem měl a zkusil jsem si, jak moc je to "příjemné". Na dítě bych to asi neaplikoval. Na vlastní určitě ne
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Stejně jezdím vod posedu k posedu.tak já ti rozumím ..... měl sem takovoudle esku skládačku ..... koupil mi jí děda .... takže prsty v tom nemám, ale měl sem jí rád
tommas4 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Paráda, vlez taky občas s nějakou fotkou do bike vlákna. Jako Zmizík, Ypo video když sejme cyklistu.
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Paráda, vlez taky občas s nějakou fotkou do bike vlákna. Jako Zmizík, Ypo video když sejme cyklistu.ze mňe nic nevypadne .... jezdím poslušně za cyklistama .... páč sou to nevyzpytatelní blbouni
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Musíš jet na cyklostezku dík .... mně stačí todle ..... to prej vymyslel náš přítel kuncák
guzmic Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 No tvl. a jakou pěknou značku ti cyklisti mají.
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 no .... a tady vlastně nevíš kudy ten kretén pojede .... jestli vlevo nebo fpravo .... prostě česko .... no .... ale zřejmě je to podle regulí, když to tam někdo voptisk
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Ne..r, ja to byl nucenej jen stanovit pres nesouhlas policie.I to parkovaci misto pro skutry za krizovatkou.Vyssi politika
Návštěvník YPO Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Ne..r, ja to byl nucenej jen stanovit pres nesouhlas policie.I to parkovaci misto pro skutry za krizovatkou.Vyssi politikato já tě jenom tak pošťuchuju .... já sem rád, že ta práce (moje) má taky trochu adrenalinu ...... jinak bych usnul po pěti minutách Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem YPO
Návštěvník Kamil Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jéé tam to znám. Sem si říkal, kterej dobrák to vymyslel a on kuncák.
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 to já tě jenom tak pošťuchuju .... já sem rád, že ta práce (moje) má taky trochu adrenalinu ...... jinak bych usnul po pěti minutách Jasny, tohle reseni je fakt desny i pro ridice osobaku, natoz pro vas.Ale koordinator cyklostezek magistratu to vidi jinak. Uz jsem mu to i rekl a pritele sem si z neho neudelal ( stezoval si na me u starosty ). Sorry, vic ti rict neumim.
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Jinak klidne do me, a berte to s humorem ( myslim me reakce ), nemuzu najit smajliky.Je to proste strasnej paskvil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se