Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potrebuju utahnout kliku na bocnich dverich u opela vivaro ( renault trafic), ty plastovy zaslepky uz vim jak vyndat a jak tam drzi klika zevnitr? Co je potreba jeste sundat?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Je možné naučit pětiletého kluka aby udělal to o co ho žádám na poprvé, jako mého psa? Říkám mu, vem si bačkory, pětkrát, pojď k obědu, desetkrát, běž do vany, osmkrát... Napadl mě už i elektrický obojek, řekl bych oběd, nic, dálkové ovládání, pic, desetisekundový klepec a myslím že by to brzy šlo. No, manželka nechce, používáte ho někdo? Na mimi.cz se mi s tímto dotazem moc nechce :-)

Já bych to na ten mimi.cz dal. :devil:

Obojek na psa jsem měl a zkusil jsem si, jak moc je to "příjemné". Na dítě bych to asi neaplikoval. Na vlastní určitě ne ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

Stejně jezdím vod posedu k posedu.

tak já ti rozumím ..... měl sem takovoudle esku skládačku ..... koupil mi jí děda .... takže prsty v tom nemám, ale měl sem jí rád

Návštěvník YPO
Odesláno

Paráda, vlez taky občas s nějakou fotkou do bike vlákna.

Jako Zmizík, Ypo video když sejme cyklistu.

ze mňe nic nevypadne .... jezdím poslušně za cyklistama .... páč sou to nevyzpytatelní blbouni

Návštěvník YPO
Odesláno

Musíš jet na cyklostezku :lol2:

dík .... mně stačí todle ..... to prej vymyslel náš přítel kuncák ;)

Návštěvník YPO
Odesláno

no .... a tady vlastně nevíš kudy ten kretén pojede .... jestli vlevo nebo fpravo .... prostě česko .... no .... ale zřejmě je to podle regulí, když to tam někdo voptisk

Odesláno

Ne..r, ja to byl nucenej jen stanovit pres nesouhlas policie.

I to parkovaci misto pro skutry za krizovatkou.

Vyssi politika

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Ne..r, ja to byl nucenej jen stanovit pres nesouhlas policie.

I to parkovaci misto pro skutry za krizovatkou.

Vyssi politika

to já tě jenom tak pošťuchuju .... já sem rád, že ta práce (moje) má taky trochu adrenalinu ...... jinak bych usnul po pěti minutách 

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jéé tam to znám. Sem si říkal, kterej dobrák to vymyslel a on kuncák.

Odesláno

to já tě jenom tak pošťuchuju .... já sem rád, že ta práce (moje) má taky trochu adrenalinu ...... jinak bych usnul po pěti minutách 

Jasny, tohle reseni je fakt desny i pro ridice osobaku, natoz pro vas.

Ale koordinator cyklostezek magistratu to vidi jinak. Uz jsem mu to i rekl a pritele sem si z neho neudelal ( stezoval si na me u starosty ). Sorry, vic ti rict neumim.

Odesláno

Jinak klidne do me, a berte to s humorem ( myslim me reakce ), nemuzu najit smajliky.

Je to proste strasnej paskvil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...