Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Pry nemas zač. At to dobre dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak jsem tu, nakonec možná budu rad za tu zasranou pomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Jak to dopadlo? Nejaky "prusvih" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Uvidíme čekám na testy. Doktor mluví narovinu - přemýšlí nahlas. Uvidíme ale nesmím jist a pít ještě než budou testy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak snad bude vse OK, pak dej vedet. Vyridim to i pritulce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Technická otázka - byla to rychlá Tatrapoma s vyteklýma tlumičema (jak říká roura "kulotrh"), nebo ta pomalá ludra s krátkou nezahnutou tyčkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Hele nevím, rychle moc nejela ale byl jsme na snb a to stojíš jakoze nohama za sebou takže by se to stalo asi na jakkykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Aktualizace: upřímně můžu POMĚ poděkovat. Nejspíš mi zachránila život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 aha tak už to napiš celý, zjevně se na něco přišlo včas nemám pravdu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Včas snad ano, přijdu o guly :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Drz sa, nech to vsetko dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak snad to bude dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Drz se chlape!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Všechno zlý je k něčemu dobrý... Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Díky chlapáci! Bojuju, jen to byl šok. Ve 26 letech. V půl 10 se jde do ni, zítra bude lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak to je fofr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tvl, no ještě že Tě Xenomorfus nahnal na tu pohotovost...........tak to je mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Díky chlapáci! Bojuju, jen to byl šok. Ve 26 letech. V půl 10 se jde do ni, zítra bude lip.Chtěl jsem laxně napsat, je to zánět, neboj se nic protože už to mám za sebou. A koukám že to je o dost horší, šok i pro mě a to se osobně neznáme, sakra :-( Drž se, drž se, drž se...přeji ať to všechno dopadne nejlépe jak to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Mám něco podobného za sebou a umím si to představit. Bude líp, důležité je se neposrat. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se