Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Nechci zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. Hledám ubytování na týden někde v okolí Jindřichova Hradce (spíše na jih, JV nebo JZ od něj). Ubyování by mělo splňovat tyto požadavky: Pro 2 dospělé +2 děti, ideálně již nikdo jiný, maximálně další jedna rodina. Ne ve městě, ale v nějaké klidné lokalitě, může být nějaká samota, stačí pokoj + kuchyňka, venku nějaké posezení. Nehledám luxus, ale klid. Díky za tipy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Potřeboval bych doporučit někoho, kdo by zvládl KVALITNĚ vytáhnout a vyklepat nabouraný blatník, opravit chromovanou mřížku a kvalitně nastříkat s minimálním množstvím kitu. Jedná se o raritní Chrysler kabrio, tak by to mohlo trochu vypadat. Zezadu o to vzal bohužel jeden horkokrevný motorkář. Mělo by to být někde v jižní části Vysočiny, Znojemsko, Brněnsko. Díky za každý tip.

Odkaz ke komentáři

Potřeboval bych doporučit někoho, kdo by zvládl KVALITNĚ vytáhnout a vyklepat nabouraný blatník, opravit chromovanou mřížku a kvalitně nastříkat s minimálním množstvím kitu. Jedná se o raritní Chrysler kabrio, tak by to mohlo trochu vypadat. Zezadu o to vzal bohužel jeden horkokrevný motorkář. Mělo by to být někde v jižní části Vysočiny, Znojemsko, Brněnsko. Díky za každý tip.

Dělám to na veteránech, ale jen když mám čas a náladu :) (dokážu udělat i nový kus kaste) , takže to trvá u mě na dvorečku déle. Bohužel s koncem podnikání jsem nějak zlenivěl. Ale asi jsem i mimo tvůj akční radius :) .

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Prosím o radu:

je možné vycestovat do zemí EU (konkrétně Itálie) na OP s ustříženým rohem? Po víkendové svatbě mě ho takto znehodnotili a přiložili k němu kartičku o změně údajů. V případě pohybu po ČR to je funguje jako jako normální OP, ale jak se k tomu zachovají v cizině netuším. Nemáte někdo zkušenost či odpověď jak to je? Cestovní pas nemám a nerad bych ho teď na rychlo dělal, nebude-li to nezbytně nutné....

Odkaz ke komentáři

Prosím o radu:

je možné vycestovat do zemí EU (konkrétně Itálie) na OP s ustříženým rohem? Po víkendové svatbě mě ho takto znehodnotili a přiložili k němu kartičku o změně údajů. V případě pohybu po ČR to je funguje jako jako normální OP, ale jak se k tomu zachovají v cizině netuším. Nemáte někdo zkušenost či odpověď jak to je? Cestovní pas nemám a nerad bych ho teď na rychlo dělal, nebude-li to nezbytně nutné....

kolego, to asi nepůjde. Sice, možností kontroly moc není, ale v případě problémů nebo nehody a následné kontroly dokladů by ses pohyboval po EU s neplatným dokladem /se sankcemi/. Navrhuji buď na rychlo dát do pořádku OP nebu nechat udělat pas nebo s cestou trochu posečkat...

Odkaz ke komentáři

a kurňa, přeně tohle jsem nechtěl slyšet. 0djíždím 6.7., bohužel musím čekat, až nám dorazí oddací list a pak teprve zažádat o nový OP, takže tohle určitě do odjezdu nestihnu...Tuším, že na nový OP se čeká měsíc. Takže asi ten rychlopas...holt vyšpulim 1,5k a nechám si ho, ač nerad, udělat...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Já bych se zkusil zeptat na úřadě, jestli tu dočasnou kartičku neuměj nějak "zmezinárodnit", možná? Jinak já si před měsícem na svatbě liboval, že už mám novej OP bez údajů o svazku - žádný stříhání :)

to je taky možnost...to asi zkusím nejdříve. Jinak jsem se rozhodl, že na nějakej pas kašlu a risknu to s občankku. Však sebou budu mít i řidičák....:-)

Odkaz ke komentáři

Tak i ja mám jeden, kolegovia a kolegyne. Ktorá rada/konkrétny model z G Shock famílie je podľa Vás najodolnejší, že vydrží celkovo najviac, úplne že "svinské" zaobchádzanie?

Premýšľam totiž, že čo odolné na ruku...už tu nejakú dobu dosť fyzicky pracujem s mojími lacnými Laco B-Uhrami, a predpokladám že pôjdu skoro "do kytek". A to sa budem potom snažiť kúpiť niečo fajné, čo už takto bohapusto nebudem chcieť zničiť...a k tomu do komba budem chcieť niečo, čo veľa znesie :-)

Vďaka za reakcie  :notworthy:

F.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...