Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

"Budeme doslova přístavem pro osamělé duše, ostýchavé stydlivé partnery nebo řešením potlačovaných fantazií. Pro některé páry možná i přípustnou nevěrou a cestou, jak zachránit uvadající manželství,"
Zdroj: https://prazsky.denik.cz/podnikani/nevestinec-trochu-jinak-nabizi-realisticke-silikonove-panny-20181107.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tam by moh bejt někdy sraz lepších lidí ..... to vypadá dobře ..... tam se nemůžeš ztrapnit :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potrebuju nejakej rucni sikovnej vysavac, recenze mam nacteny, sekci jak vybrat taky, ale jeste se zeptam, zda tady nema nekdo s necim dobrou zkusenost a doporucil by.

Zn. 3 hafani a jen tvrde povrchy, zadne koberce.

Libi se mi neco takoveho, stoji to trojku.

Nevadilo by mi neco levnejsiho, ale tech za petibabu se trochu bojim...

post-8128-0-62138400-1542614408_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Potrebuju nejakej rucni sikovnej vysavac, recenze mam nacteny, sekci jak vybrat taky, ale jeste se zeptam, zda tady nema nekdo s necim dobrou zkusenost a doporucil by.

Zn. 3 hafani a jen tvrde povrchy, zadne koberce.

Libi se mi neco takoveho, stoji to trojku.

Nevadilo by mi neco levnejsiho, ale tech za petibabu se trochu bojim...

Ahoj, ty levné nefungují. Máme čtyři psy a jediný vysavač který je k něčemu je Dyson - máme ve dvou provedeních - klasický na220V a tyčový bateriový - ta tyč jde vyndat a koncovku dát přímo k tělu a máš ruční malý. Ale cena je cca 10 000+. Méme je léta a určitě bych neměnil.

Odkaz ke komentáři

Máme nějakej Electrolux Ergorapido, stál tuším taky tak kolem 2500 nebo lehce nad (dělaj se i dražší, zřejmě podle typu baterie), je to tyčovej vysavač na baterku, s poháněným kartáčem a oddělitelným ručním vysavačem. Máme to v kuchyni na nabíjecím stojánku a používáme to na zametání drobků na linoleu a dlažbě a na vysávání drobků na stole a židlích po dětech (tu oddělitelnou část). Psa a jiný chlupatý zvíře teda nemáme, tak chlupy nevím, ale ženy dlouhé vlasy to sbírá spolehlivě, má to i takovej jako nůž na čištění těch vlasů a chlupů z kartáče, jednou za čas se ale stejně kartáč musí vyjmout (jde jednoduše rukou) a obrat rukou, jo a vyčistit od nahromaděného prachu ta hlavice, tam to zalejzá, to je snad jedniná výtka, co k tomu mám. Je to bez pytlíku, asi s dvěma filtry, zásobník / nádobu na bordel vysypáváme do koše, je opět jednoduše vyjmutelná, jednou za čas vyperu filtr z nádoby ve vodě. Dvě rychlosti na tyči, diodové světlo na hlavici (celkem šikovný, posvítí na drobky pod stolem a tam kde není moc světla). Za tu cenu to byl ten z levnějších, takže asi není problém koupit i lepší, ale dražší. Máme to cca tři roky (nevim, možná už dýl), používá se to téměř denně a bez problémů, baterka pořád drží (vydrží to běžet cca 20 - 25 min celou dobu, co to máme, ale většinou s tim tak dlouho nikdo nevysává a stojí to furt v nabíječce). Říkáme tomu smeták.

Odkaz ke komentáři

Ergorapido máme už 4. kus- využití úplně stejné jako geometr, 3 ženský doma s dlouhejma vlasama- no problem.

Ale vždy po 2 až 3 letech kaput- buď slabá baterka nebo něco s elektrikou- vadný vypínač či co, mechanicky se nic nekazilo.

Braly jsme vždy tu levnější verzi, jednou jsme s tím byli v servisu, ale oprava vzhledem k ceně nového kusu se nevyplatí.

Za cenu kolem 2 tis. to neřešíme a vzhledem k pěknému designu žena jiný nechce.

Praktické jsou výměnné nástavce, ale pozor, u levnějších verzí, ikdyž jsou třeba v popisu k produktu, někdy nejsou součástí balení! (já to neřešil, protože jsem je měl od předchůdce).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...