Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myšlenka dobrá, akorát nevím, jestli se tam kam potřebuju s tím francouzákem dostanu, je tam přístup jen asi z 60% segmentu kruhu. Ale zkusím, díky.

Bohužel jsou to menší dírky než kolíčky klíče na víčka hodinek, ten tam nepasuje.

Odesláno

Díky moc kluci za tipy, ale ty optické věci jsou fakt malé, ty dirky mají tak 0,5mm, tohle je všechno nářadí na auta, kde začínají na velikosti otvoru 1,5mm. Jak jsem psal výš,  i klíč na víčka hodinek má moc silné kolíčky

Odesláno

Ten první odkaz je super, akorát má teda recht s tím trubkovým klíčem, že musí být from metal that’s strong-enough but isn’t too-hard as to mar the surface of your gear a navíc it can be hard to source pipes with the correct size. Pro mě není průchodné si stočit plech do trubky a svařit, to už je nad moje schopnosti, ani na to nejsem vybavený.  A trubka by musela být dost tvrdá na to aby to ty pidizobáčky (je to opravdu 0,5mm) vydržely a zároveň aby se to dalo pilovat. Ten klíč z plechu je stejný problém - myslím, že i když to vypiluji z dvojky, tak 0,5mm zobáček z černého plechu se prostě utrhne. Nezmínil jsem, že se jedná o dost starou a notně zatuhlou záležitost. Ale každopádně děkuju za ten odkaz, jsem zase o něco chytřejší.

Návštěvník Oplt
Odesláno
před 2 minutami, horal napsal:

A tohle už tu bylo?

Rýsovací kružidlo.

381830838_rsovackruidlo.jpg.64248edbcbe42378001192a7526a17aa.jpg

To je to nástrojařské kružítko, jak jsem již psal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...