Americkej Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Odesláno 4. května 2021 Ahoj, máme tu člena, který by mne po telefonu provedl elektronickým podáním daně? Bude to minimalistické, jen pár minut hovoru. Spíš se mi jedná o způsob a formu podání, ve vyčíslení mám jasno. Díky za SZ.
warann Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 Nasli jsme na pude takovej zebrik, netusite na cotoe?
warann Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 No, na odlozeni cehosi mi to taky prijde. Ale krome toho, ze zebrik je taky nejak prapodivne skladaci, tak lze preklopit cast sprucli - viz 3. fotka. A to uz mi na trhani jablek ci jinyho ovoce prijde dost slozity.
sorondo Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 V jednom filmu s Vlastou Burianem, bylo neco podobného k žehleni.
Americkej Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 No, určení nevím. Ale trochu to okartáčovat a napustit olejem, tak to v tý pergole udělá parádu. A sem tam něco usušit přírodně je taky fajn.
Dave123 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 V 9. 5. 2021 v 13:09, sorondo napsal: V jednom filmu s Vlastou Burianem, bylo neco podobného k žehleni. Rozšířit Bylo to ve filmu Zlaté dno. Na youtube je obarvená verze a ve 26:36 začíná scénka.
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 Tvl, zkus na to vylyzt, jestli se na ty plosine da postavit....!
Micey Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 V 30. 4. 2021 v 19:04, Micey napsal: Pribehla za mnou holka, ze si hrala na archeolozku a na zahrade za kompostem naslo tudlecto. S tim, ze je to asi z dinosaura. To asi spis ne:), ale co to sakra je? Trochu se zacina rozplyvat ta iluze, jakoze tatinek vi vsechno. A to ji neni ani sest, cafra.. Rozšířit Tak kdyby to jeste nekoho zajimalo, tak to byly nejaky zadni zuby z amura. Dik za tipy:)
Micey Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 (upraveno) Jak jako rybu, dyk pisu z amura, to je opice ne.. Jo pockej:) Upraveno 9. května 2021 uživatelem Micey
Prochy68 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 Jednou jsem ho chytil a sezral, jako opice nevypadal
Prochy68 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 Dej do googlu amur pozerakove zuby, vypada to tak.
Dez123 Odesláno 9. května 2021 Nahlásit Odesláno 9. května 2021 Fakt že jo ono to dává smysl, nic jiného se zubama než rybu domů člověk nekoupí (k jídlu).
Cin Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Odesláno 11. května 2021 Potřebuji dostat 2,5 kg balíček z Irska do ČR, dodavate chce dodat jen na místní adresu. Pomůžete někdo, prosím, s adresou, odtamtud už si to zařídím. Odměna (nebo aspoň pochvala) :-)
warann Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Tak zebrik jsme nevyresili a nevim doted na co to je. Videli to i tri mistni takovy vseznalci (mysleno v dobrym), z toho jeden vymetac ruznejch burz s vetesi a nikdo nic. Tak ted neco snazsiho. Kluk ma v RC bugine tuhle baterku a uz moc nevydrzi. Pro me je to spanelska vesnice. Tahle baterka se uz asi nedela, ale narazil jsem na nabidku repasi. Predpokladam ze kapacita Ah by pri ty repasi sla zvednout. Takze jo nebo jinak? Dik.
Návštěvník Oplt Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Odesláno 16. května 2021 Nechat zrepasovat a dát lepší članky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se