Nick06 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 V režimu individuál si stlumit ten sound srac...Ahoj, prosím tě jestli je to pro mě, tam vůbec nerozumím. Hrčí to když mám zvuk vypnutý. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 V režimu individuál si stlumit ten sound srac...Ten generator ma jen rsoOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Ahoj, prosím tě jestli je to pro mě, tam vůbec nerozumím. Hrčí to když mám zvuk vypnutý. Odesláno z mého SM-A528B pomocí TapatalkGustaf mysli sound generator supersportu co rso pousti do repraku Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 před 4 minutami, Prochy68 napsal: Gustaf mysli sound generator supersportu co rso pousti do repraku Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Aha...já myslel,že je to i v normálních ofcich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Aha...já myslel,že je to i v normálních ofcich...To bych vyrval repraky , to je jen pro fajnsmekryOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: To bych vyrval repraky , to je jen pro fajnsmekry Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Ale hovno....ten pocit wrc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Do repráků se nic nepouští... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Vůbec! Teď sjíždim v reprákách oldskůlovýho Vanillu Ice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Do repráků se nic nepouští...Opravuji, vyrval bych generator kmituOdesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Poradí mi někdo, kde v Praze rozumně půjčit auto? Shání to známí z Finska, kteří přijedou v srpnu. Nevím, jestli prostě půjčit jednoduše od nějaké standardní firmy, která má zřejmě i kancl na letišti, nebo je lepší se poohlédnout jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Aut už jsem si půjčoval X desítek, u nás i v zahraničí. Největší ksindl je v Praze noname "autopůjčovna" kdy při převzetí vozu zpátky vykuk s chováním mizerného devadesátkového autobazaristy oblejzá auto a snaží se chytit hejla co mu zaplatí ze zálohy už 16x zaplacený škrábanec na střeše nebo na výfuku co tam pane rozhodně nebyl . . . . Nopak fair play u předání i převzetí vozu u velkých autopůjčoven, včetně případného řešení problému s vozem když se mi porouchal apod., osobně bych zvolil (opět) Europcar pokud máš možnost. V zahraničí Budget. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 drnčící přístrojovka jedině komplet vymontovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2022 před 22 hodinami, Tom4 napsal: Aut už jsem si půjčoval X desítek, u nás i v zahraničí. Největší ksindl je v Praze noname "autopůjčovna" kdy při převzetí vozu zpátky vykuk s chováním mizerného devadesátkového autobazaristy oblejzá auto a snaží se chytit hejla co mu zaplatí ze zálohy už 16x zaplacený škrábanec na střeše nebo na výfuku co tam pane rozhodně nebyl . . . . Takhle se mnou vyjebal Renault na Průběžný. Půjčili mi na půlden náhradního starýho Megana (šlupka přes 10 let) za nový auto na garančce. Po půl dni vracím a chlapík, že mám rozbitý obě mlhovky, sepsal škodnou událost. V těch mlhovkách už rostl mech a praskliny byly zvětralý staletíma. Řekl bych, že automotive byznys podobný sráče nějak přitahuje, nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 někdo tip na dobrou žehličku? bez napařování, wifi a dalších blbostí. prostě jednoduchou, ale kvalitní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 to wifi mě pobavilo. Moje mamča měla leta ETA obyč žehličku a dycky si jí hrozně chválila, nevim ani důvod proč sem jí tenkrát pak kupoval novou, ale vybral jsem tu nejzákladnější, zvlášť mě na to upozorňovala. Myslim že s ní žehlí do teďka a byla to klasická základní ETA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 tu etu právě máme. byla dobrá, ale dosloužila. tak bych docela zkusil něco jinýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 Jestli si s ní byl spokojenej a sloužila dlouho, tak já bych šel do tý samý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 ty vole, já to držel v ruce jen když jsem to vybaloval z krabice .. jen bych chtěl pani udělat udělat radost, aby se jí dobře žehlilo. žehlení je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 mě je jasný, že asi doma nežehlíš, ale jestli ty puky řežou, no tak seš spokojenej s žehličkou i ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 prej puky jojo, zlatý osmdesátky. i když já nikdy puky nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se