Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

UPDATE apka na sledování polohy potomka:

Mám Samsung S23, dcera Redmi Note 9 Pro.

Koupil jsem SmartTag2, jak psal kolegy výše, funguje, pouze pokud je v dosahu nějakého telefonu Samsung Galaxy, který má něco aktivovaného, po Praze funguje sporadicky, nárazově.

Nainstaloval jsem Family Link, dlouho mi trvalo, než jsem rozchodil, fungovalo pouze dnes dopoledne, pak už nic. Fungovala pouze poloha (což mi stačí), ostatní funkce ani boha. Bohužel, fungovalo jen cca 4 h dnes dopoledne. 

Dal jsem sdílení polohy dcery v Google mapách, super, ale také fungovalo pouze dnes dopoledne. Dcera nic nevypínala, nezapínala (dušovala se, že ne). 

Tak zatím mám rozpačité pocity. Chytnu nerva, vše odinstaluju a budu doufat. Nebo to zkusím u ní na mobilu vše povypínat a zase pozapínat. Ale je možné, že dcera má netušené IT schopnosti, které mi jsou skryté. Restart obou mobilů samozřejmě proběhnul, bez úspěchu. 

Konec reportu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 hodinami, Strocek napsal:

Tak sem gůglil a soubory STL by měly být do 3D tiskárny. Každopádně díky za tip.

Stl soubory se otvírají v pc ve Sliceru, což je program, kde si v podstatě přednastavíš tisk, a v něm potom vygeneruješ soubor s koncovkou gcode, který jde přímo do tiskárny.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, filltos napsal:

Zajímavý, mě to jede přes Family Link. Ještě mě napadlo, že Xiaomi mívají dost drsnej management ohledně procesů, tak jestli ti to neshazuje po čase - zkus na to kouknout.

Diky za tip, zkusim. Jen e nevim, kde to v mobilu hledat...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, kloubik napsal:

Zkus Life360 appku. Je to firma co koupila Tile, jedna největších na sledování polohy celosvětově. Základní verze je free.

Edit: @slabak

Dik, dam posledni sanci Fam.Linku, pak zkusim Life360. Jako myslel jsem, ze to bude vic easy...

Odkaz ke komentáři

Dík za tip, bylo to přesně tím. Nicméně to polohu stejně neukazovalo ani po restartu. Stále dokola vyskakovala hláška, že na dětském mobilu musí být jen 1 gmailový účet, nutno smazat ostatní, přitom tam byl jen 1. Takže kompletní odinstalace Family Linku, dále to pokoušet nebudu, zřejmě mé slabé IT skills nebo kompatibilita Samsung-Xiaomi. Nechal jsem jen sdílení polohy na Google maps a to zatím funguje. Life360 nechávám v záloze. Moc všem děkuji za pomoc.  

Odkaz ke komentáři

Potřebuji poradit s přechodem mezi operátorem Vodafone do T-mobile. Jde o tv a internet. Mobil už mám. 

Rád bych věděl zda budu platit nějakou pokutu od Vodafone. Teď mi zrušili Komfort a přehodili na základ Vodafone TV, kde nic není. Dobu zrušení odchodu jsem asi propásl a tak mě zajímá, zda se musí doplatit jakási jejích sleva, co mi dali, nebo doplatit něco do konce roku.

Díky za pomoc. Roman 

Upraveno uživatelem revue gt
Odkaz ke komentáři

V 8. 10. 2024 v 14:26, revue gt napsal:

Potřebuji poradit s přechodem mezi operátorem Vodafone do T-mobile. Jde o tv a internet. Mobil už mám. 

Rád bych věděl zda budu platit nějakou pokutu od Vodafone. Teď mi zrušili Komfort a přehodili na základ Vodafone TV, kde nic není. Dobu zrušení odchodu jsem asi propásl a tak mě zajímá, zda se musí doplatit jakási jejích sleva, co mi dali, nebo doplatit něco do konce roku.

Díky za pomoc. Roman 

Přesně to mi Vodafon také udělal, měl jsem TV Komfort + a Net 300 za 581,-. Náhodou jsem vlezl na Můj VDF a koukám najednou 676,-. Volám infolinku, a dozvěděl se, zrušili Net 300, tak mi dali 500 a TV jen základ, což se mi nelíbilo, tak mne přepojili na retenční a výsledek je ten, že mám totéž co předtím (jen Net je 250, což mi bohatě stačí) a jsem stále pod 600,-. Navíc mi nabídli komplet neomezený telefonní tarif za 420,-. Jenže já chci mít stále připojení diverzifikované, tak infolinka T-Mobile, přepojení na retenční a za komplet neomezený tarif platím místo 735,- nyní 470,-... Shodou okolností to bylo přesně v ten den, kdy to VDF změnil...

Odkaz ke komentáři

Přestalo mi makat Disney+ na tv Panasonic a zkusil jsem už asi všechno, restart TV, instalce aktualizací, odinstalace Disney aplikace + nová instalece, restart routeru....jsem v koncích 😆 Na všech ostatních zařízení jde, nemáte tip co ještě s tím? Vždycky se chvíli točí načítací kolečko a pak tma....

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, slabak napsal:

Me takhle prestal fungovat Netflix, delal jsem to same a nic. Na mobilu bezeli, tablet taky ok, tv za boha ne. Koupil jsem novou tv, nainstaloval a bezelo a bezi. Varianta zkusit se prihlasit na jine tv. 

Povedlo se... přímo v Panasonicu na infolince mi řekli odpojit televizi přímo ze zásuvky na dvě minuty a začalo to makat :guitar: Tzv. hard reset, můj model tv má 90 vteřin, jinak vše zůstalo při stejném, nebylo třeba nic nastavovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...