bohus76 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Stačí nějaký louh či kyselina na vyčištění třeba záchodu a pak brambory budou opravdu " lahůdkové".
Xenomorfus Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 3 minutami, bohus76 napsal: Stačí nějaký louh či kyselina na vyčištění třeba záchodu a pak brambory budou opravdu " lahůdkové". No, to tam prave nesmi prijit. Uz to samo o sobe znici bakterie v COV. Domacnost s jakoukoliv cistirnou musi na myti, na cisteni, na prani atd. pouzivat pouze specialni prostredky, ktere jsou urceny pro COV. Dale specificke leky, drogy apod. Take velikost cistirny a "vyvazeny" prisun produktu, jakoz i vlastni serizeni musi byt presne. A dalsi aspekty. Je to na dlouhe vypraveni a je toho spousta, aby cisticka fungovala jak ma.... Nicmene tento jeden konkretni pripad, ktery sem uvedl vyse, ma pouze okrasnou zahradu.
bohus76 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Právě proto jsem to napsal, někteří to neřeší, mají čističku a valí do ní vše hlava nehlava a pak s tím ( rádoby) vyčištěným odpadem ( vodou) zalévají vše na zahrádce se slovy šak je to čistá voda.
Gustaf Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Odesláno před 5 hodinami S dovolenim dám i sem Mám dotaz.... dneska jsme měli nehodu u Vrchlabí. Auto poputuje do servisu WV Olfi car v Trutnově. Buď totalka nebo oprava za ranec převoz do domácího servisu v Porsche Plzeň vyjde na ranec. 1. Bude něčemu vadit, že auto bude hodnotit zdejší likvidátor a bez mé přítomnosti? Bude mě k tomu potřeba? Vůbec si to nedovedu představit. Tak jestli máte někdo zkušenost. 2. Řeším, jak se dostat s rodinou domů, páč na náhradní vozidlo nemám nárok, páč mám u Generali balíček M a náhrada je až od L. Tak nevím, jestli někomu zavolat, ať nás stáhne nebo jestli funguje nějaká půjčovna aut, abych si ho tady půjčil a třeba v Plzni vrátil? Díky za odpověď... Jo a díky Bohu všichni účastníci nehody jsou v pořádku
filltos Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Hele zkus zavolat sem, třeba se nějak dohodneš https://www.pujcsime.cz/
African Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami (upraveno) 8 minutes ago, Gustaf said: Mrknu.... případně zavolám.. Díky Ach šajze, to je zase průser, no hlavně že jste v pořádku Co zkusit taxi službu? Jezdí tam hafo transportérů co jsem tam pobýval a jezdil s nimi směr Špindl....ale možná nechápu co přesně potřebuješ, tak to nech když tak plavat. PS, Jo a likvidátor bez tvé přítomnosti je blbost, ani nevím jestli to jde. Ale jestli jo, stejně musíš být u toho a krotit je jak divoké šelmy. Upraveno před 4 hodinami uživatelem African 1
Gustaf Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 1 minutou, African napsal: Ach šajze, to je zase průser, no hlavně že jste v pořádku Co zkusit taxi službu? Jezdí tam hafo transportérů co jsem tam pobýval a jezdil s nimi směr Špindl....ale možná nechápu co přesně potřebuješ, tak to nech když tak plavat. No v sobotu máme jet domů a není čím ( páč moje havarijní pojištění neposkytuje zapůjčení náhradního vozidla) ....tak nějakou půjčovnu aut, kde si tady půjčím a případně v Plzni vrátím. Myslel jsem třeba vozidlo v rámci VW značkových servisů. Zítra zkusím ten Olfi car, jestli něco neposkytujou.... V rámci jiného pojištění asi není šance. Ješte mám auto rok v záruce, ale to mi servis asi nedá
gunman Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Mám v Trutnově kamaráda a ptá se, jestli jste 4 nebo míň a vaše věci se vejdou do Kodiaqa?
Gustaf Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami před 7 minutami, gunman napsal: Mám v Trutnově kamaráda a ptá se, jestli jste 4 nebo míň a vaše věci se vejdou do Kodiaqa? Jsme 4...2+2. Já mám Tiguana a vešli jsme se, ale lyže a helmy v rakvi.
gunman Odesláno před 4 hodinami Nahlásit Odesláno před 4 hodinami Zítra zjistím a napíšu, jestli má jak chytit rakev na střechu.
Gustaf Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 8 minutami, gunman napsal: Zítra zjistím a napíšu, jestli má jak chytit rakev na střechu. Bohužel moje rakev odcestovala s autem. Nějaký věci jsou možné dát do auta je švagrové. Takže by toho nemuselo být tolik. Díky moc, případně písní SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami @Gustaf tak hlavně že jste v pohodě všichni. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne. 1 1
Gustaf Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 4 minutami, spineshank napsal: @Gustaf tak hlavně že jste v pohodě všichni. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne. Díky moc... zdravotně a snad i psychicky jsme na tom dobře a paní z druhého auta snad také. Teď už jde o to ostatní.... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se