bohus76 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Stačí nějaký louh či kyselina na vyčištění třeba záchodu a pak brambory budou opravdu " lahůdkové".
Xenomorfus Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 3 minutami, bohus76 napsal: Stačí nějaký louh či kyselina na vyčištění třeba záchodu a pak brambory budou opravdu " lahůdkové". No, to tam prave nesmi prijit. Uz to samo o sobe znici bakterie v COV. Domacnost s jakoukoliv cistirnou musi na myti, na cisteni, na prani atd. pouzivat pouze specialni prostredky, ktere jsou urceny pro COV. Dale specificke leky, drogy apod. Take velikost cistirny a "vyvazeny" prisun produktu, jakoz i vlastni serizeni musi byt presne. A dalsi aspekty. Je to na dlouhe vypraveni a je toho spousta, aby cisticka fungovala jak ma.... Nicmene tento jeden konkretni pripad, ktery sem uvedl vyse, ma pouze okrasnou zahradu.
bohus76 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Právě proto jsem to napsal, někteří to neřeší, mají čističku a valí do ní vše hlava nehlava a pak s tím ( rádoby) vyčištěným odpadem ( vodou) zalévají vše na zahrádce se slovy šak je to čistá voda.
Gustaf Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna S dovolenim dám i sem Mám dotaz.... dneska jsme měli nehodu u Vrchlabí. Auto poputuje do servisu WV Olfi car v Trutnově. Buď totalka nebo oprava za ranec převoz do domácího servisu v Porsche Plzeň vyjde na ranec. 1. Bude něčemu vadit, že auto bude hodnotit zdejší likvidátor a bez mé přítomnosti? Bude mě k tomu potřeba? Vůbec si to nedovedu představit. Tak jestli máte někdo zkušenost. 2. Řeším, jak se dostat s rodinou domů, páč na náhradní vozidlo nemám nárok, páč mám u Generali balíček M a náhrada je až od L. Tak nevím, jestli někomu zavolat, ať nás stáhne nebo jestli funguje nějaká půjčovna aut, abych si ho tady půjčil a třeba v Plzni vrátil? Díky za odpověď... Jo a díky Bohu všichni účastníci nehody jsou v pořádku
filltos Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Hele zkus zavolat sem, třeba se nějak dohodneš https://www.pujcsime.cz/
African Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna (upraveno) 8 minutes ago, Gustaf said: Mrknu.... případně zavolám.. Díky Ach šajze, to je zase průser, no hlavně že jste v pořádku Co zkusit taxi službu? Jezdí tam hafo transportérů co jsem tam pobýval a jezdil s nimi směr Špindl....ale možná nechápu co přesně potřebuješ, tak to nech když tak plavat. PS, Jo a likvidátor bez tvé přítomnosti je blbost, ani nevím jestli to jde. Ale jestli jo, stejně musíš být u toho a krotit je jak divoké šelmy. Upraveno 27. ledna uživatelem African 1
Gustaf Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 1 minutou, African napsal: Ach šajze, to je zase průser, no hlavně že jste v pořádku Co zkusit taxi službu? Jezdí tam hafo transportérů co jsem tam pobýval a jezdil s nimi směr Špindl....ale možná nechápu co přesně potřebuješ, tak to nech když tak plavat. No v sobotu máme jet domů a není čím ( páč moje havarijní pojištění neposkytuje zapůjčení náhradního vozidla) ....tak nějakou půjčovnu aut, kde si tady půjčím a případně v Plzni vrátím. Myslel jsem třeba vozidlo v rámci VW značkových servisů. Zítra zkusím ten Olfi car, jestli něco neposkytujou.... V rámci jiného pojištění asi není šance. Ješte mám auto rok v záruce, ale to mi servis asi nedá
gunman Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Mám v Trutnově kamaráda a ptá se, jestli jste 4 nebo míň a vaše věci se vejdou do Kodiaqa?
Gustaf Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 7 minutami, gunman napsal: Mám v Trutnově kamaráda a ptá se, jestli jste 4 nebo míň a vaše věci se vejdou do Kodiaqa? Jsme 4...2+2. Já mám Tiguana a vešli jsme se, ale lyže a helmy v rakvi.
gunman Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna Zítra zjistím a napíšu, jestli má jak chytit rakev na střechu.
Gustaf Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 8 minutami, gunman napsal: Zítra zjistím a napíšu, jestli má jak chytit rakev na střechu. Bohužel moje rakev odcestovala s autem. Nějaký věci jsou možné dát do auta je švagrové. Takže by toho nemuselo být tolik. Díky moc, případně písní SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna @Gustaf tak hlavně že jste v pohodě všichni. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne. 1 1
Gustaf Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna před 4 minutami, spineshank napsal: @Gustaf tak hlavně že jste v pohodě všichni. Tak držím pěsti ať to dobře dopadne. Díky moc... zdravotně a snad i psychicky jsme na tom dobře a paní z druhého auta snad také. Teď už jde o to ostatní.... 3
DavidLC Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Zdravím, komplikuju si život tím, že jsem nechal kus pozemku "chovateli" ovcí, jeho matka tam k nim dala kamerunský ovce a teď se dohadují kdo a jak se bude starat, ona má řešení je zastřelit.... já se s nima už tak nějak sžil a je mi jich líto a rád bych aby dožili v klidu. Klidně jinde, ale dožili, nemáte někdo někoho, kdo by je chtěl ?? Popřípadě nějaká malá farmářská zoo... sponzorovaní samozřejmostí. Druhá varianta je že udělám oplocení, i teda pro ty jeho ovce a pak se s ním budu dohadovat, což může hrozit průserem.....já jeho buch... Kdyby vás něco napadlo (kromě klobás) děkuji................
DavidLC Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ještě foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lamizol Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Pánové mám kožený černý pásek již vybledlý a rád bych mu dal oživovací kůru. Samozřejmě sem prolít internet a něco bych vybral, ale kdyby mi někdo doporučil něco konkrétně, že má dobrou zkušenost byl bych rád. Pásek je poctivá ruční práce mám ho již léta, takže žádnej aušus.
juk Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 5 hodinami, lamizol napsal: Pánové mám kožený černý pásek již vybledlý a rád bych mu dal oživovací kůru. Samozřejmě sem prolít internet a něco bych vybral, ale kdyby mi někdo doporučil něco konkrétně, že má dobrou zkušenost byl bych rád. Pásek je poctivá ruční práce mám ho již léta, takže žádnej aušus. Na koženou galanterii, řemínky hodinek a kožené podrážky společensko - tanečních bot používám Collonil Nilfett. Měl by být z přírodních surovin bez sloučenin flóru, které mi dráždí pokožku. https://www.collonil.com/schuhpflege/nach-produktart/pflege/nilfett Ale pokud chceš do ošetřování usní zahučet jako do hodinek a dalších místních koníčků, tak doporučuju produkty Tomáše Kabary https://festovniveci.cz/
lamizol Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Já se omlouvám, protože to z toho asi nevyplynulo, ale chtěl bych ho znova začernit. Tak jestli by někdo měl tip na konkrétní černou barvu na kůži
juk Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 7 minutami, lamizol napsal: Já se omlouvám, protože to z toho asi nevyplynulo, ale chtěl bych ho znova začernit. Tak jestli by někdo měl tip na konkrétní černou barvu na kůži Zkus oslovit na renovaci někoho z místních borců, kteří tu šijí řemínky. Ať už s poptávkou anebo prosbou o radu. Bude to chtít nějaké mořidlo/barvu na kůži. Klasické barevné krémy na boty pouští pigment a to by na opasku byla tragédie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se