geometr Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Na to přišli až teď. Sorry, ale to nešlo jinak. 1
abraka111 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) před 33 minutami, gunman napsal: Určitě tady je pár lidí, co dělá v korporátech.. Zažili jste audit, kvůli kterýmu byste museli mít na kancelářským stole namalované okénko s nápisem káva, abyste věděli, kam si položit kafe, další okénko s nápisem pití, abyste věděli, kam si položit skleničku? Nůžky ani nože( na svačinu) aby nesměli mít ostrou špičku, cukr vysypaný vedle cukřenky by byl v zápisu uvedený jako neznámá krystalická látka bílé barvy? Magnety na nástěnce, aby byly vyrovnané podle barvy a tužky a pastelky aby nebyly ořezané moc do ostra? To vypada, ze ve vasi firme vse funguje bez problemu. Vsechny procesy probihaji dle platnych norem, predpisu a legislativy. Audit se ani nesnazi hrabat a hledat nedostatky "v te opravdove naplni prace". Nic by nenasli, proto resi kvadranty a tuzky na stole...V kancelari mam svuj stul. I pani uklizecka vi, ze mi ten muj organizovany neporadek na nem nesmi preusporadat. Prach na klavesnici si utiram sam Jako nejsem nejmladsi, ale nepatrim ani mezi ty starsi. Ale auditor neauditor, neodpustil bych si rict neco od plic. Sveho nadrizeneho bych se pred auditem zeptal, jestli na tuhle sikanu existuji nejake vnitropodnikove smernice, predpisy. Nejlepe i s nazornymi grafickymi prilohami. Jestli je to jen, ze na tom nekdo baziruje a nema k tomu prislusnou dokumentaci, tak bych se mu slusne vysmal. Neni podle ceho kontrolovat. Ustni zvyklosti me nezajimaji. Upraveno 27. února uživatelem abraka111 1
kloubik Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února gunman - jo, nejmenovaná energetická firma. Přijela 30ti léta holka z kanclu a podle nějakého papíru začala vysvětlovat chlapům jak si mají přeuspořádat nářadí v montážní dodávce na vestavěné ponku
gunman Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února to byla možná ta samá, co se snažila údržbářům vysvětlit, že je zbytečné mít 13tku klíč 2x
Eiffeltom Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února před 19 hodinami, gunman napsal: Určitě tady je pár lidí, co dělá v korporátech.. Zažili jste audit, kvůli kterýmu byste museli mít na kancelářským stole namalované okénko s nápisem káva, abyste věděli, kam si položit kafe, další okénko s nápisem pití, abyste věděli, kam si položit skleničku? Nůžky ani nože( na svačinu) aby nesměli mít ostrou špičku, cukr vysypaný vedle cukřenky by byl v zápisu uvedený jako neznámá krystalická látka bílé barvy? Magnety na nástěnce, aby byly vyrovnané podle barvy a tužky a pastelky aby nebyly ořezané moc do ostra? Takový až ne, ale měli jsem audit, kde byl problém, že na skříni jsem měl schované krabice, ve kterých mi přicházely vzorky, a které zase používám na odesílání vzorků - že je to nebezpečí požáru. Nejlepší bylo, že do kanceláře přišli jen náhodou, protože si k nám přišli umýt ruce. No a u umyvadla bylo také erární tekuté mýdlo na hrubou špínu (taková tekutá solvina). No a na obalu byla žena, hezká, v pracovním oděvu s kraťasy. Prý dehonestace žen a že musíme změnit dodavatele mýdel nebo ho přesvědčit o změně obalu. No a pak si všiml kalendáře Playboy a to šel do mdlob, a to už šlo do zápisu a pak se to řešilo celopodnikově. Dehonestace, potlačování ženských práva svobod a já nevím co. A to mi ten kalendář dala tchyně A to pak později ještě našel u zámečníků na dílně ty dodavatelské kalendáře, kde ty holky ukazovaly ještě víc 1 2
papun Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) Zdar, já jsem dost paranoidní a nikomu nevěřím. A už vůbec né těm co po mě chtějí 1,- Kč. Je to v pohodě, nebo to je zase nějaký poděl? Jen jsem chtěl podat nový inzerát. Už se v tom ztrácím...... Děkuji. PS: to začerněné je můj telefon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března uživatelem papun
Koprisalov Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 7 minutami, papun napsal: Zdar, já jsem dost paranoidní a nikomu nevěřím. A už vůbec né těm co po mě chtějí 1,- Kč. Je to v pohodě, nebo to je zase nějaký poděl? Jen jsem chtěl podat nový inzerát. Už se v tom ztrácím...... Děkuji. PS: to začerněné je můj telefon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi měsíc zpět jsem prodával lyže a nic to po mě nechtělo, ale podvodníků co chtěli vylákat číslo karty mraky.
Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Často tam dávám inzeráty a nikdy to po mně platbu nechtělo. Max ověření telefonu a nebo mejlu.
vwtyp11 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 42 minutami, papun napsal: Zdar, já jsem dost paranoidní a nikomu nevěřím. A už vůbec né těm co po mě chtějí 1,- Kč. Je to v pohodě, nebo to je zase nějaký poděl? Jen jsem chtěl podat nový inzerát. Už se v tom ztrácím...... Děkuji. PS: to začerněné je můj telefon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rikas, to začerněné je tvůj telefon:) tak ja ti zavolam na to červené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Prochy68 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papun Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Kdysi jsem slyšel, že v rámci podvodu se za koruna používá k autorizaci účtu, ale jestli to je pravda, prd vím. Divná doba. Nejsem úplně starý a naivní, nicméně čím dál tím složitější poznat co je podvod a co ne. Se nedivím, že to starší naletí.
papun Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 22 minutami, Gustaf napsal: Často tam dávám inzeráty a nikdy to po mně platbu nechtělo. Max ověření telefonu a nebo mejlu. Tak zkus jakože teď něco prodat. Skočí to na tebe na samém začátku.
shaggy Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března https://zive.aktuality.sk/clanok/DRViFw5/bazossk-chce-obmedzit-podvodnikov-nasadil-novinku-ludia-sa-pytaju-ci-nemozu-prist-o-peniaze/
Gustaf Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března před 50 minutami, papun napsal: Tak zkus jakože teď něco prodat. Skočí to na tebe na samém začátku. Minulý týden jsem dával inzerát a nic....
VS Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března (upraveno) Po zveřejnění telefonního čísla a čísla účtu ti bude volat Ivan z kriminální policie a bankéř ČNB Abdul, aby sis vzal půjčku milion, peníze vybral, strčil do igelitky a položil pod lípu na hřbitově o půlnoci při měsíčním úplňku. Upraveno 10. března uživatelem VS
Klotzman Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března Už jsem na to téma četl diskuzi, ze které vyplynulo, že to jednak mají v podmínkách a že to vyžadují zatím jen u některých kategorií. Pár lidí tam psalo, že to absolvovali a že to žádná skrčka není. Já jsem tento postup s minimální částkou osobně někde zažil taky, je to celkem běžné. Kdysi dávno, když jsem zakládal účet na E-bay, tak to chtěli taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se