M10 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Já nevím, možná jsem něco podcenil, ale poslední dobou si všímám, že spousta lidí má otočené pásky na hodinkách, čili ten kus se sponou na spodní straně hodinek (stěžejky u 6 hodin). No a dnes mě dorazil tenhle obrázek ORISek...ale třeba je to nějaká jiná spona, nicméně dírkovaná část řemínku je zase, podle mě, na špatné straně hodinek... A to teda trpím jak zvíře (navíc jsem si minulý týden všiml, že má takhle špatně řemínky na jedněch hodinkách i moje žena! A že je jí to fuk ). Vám nic takového nevadí?
Frostie Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Já nevím, možná jsem něco podcenil, ale poslední dobou si všímám, že spousta lidí má otočené pásky na hodinkách, čili ten kus se sponou na spodní straně hodinek (stěžejky u 6 hodin). No a dnes mě dorazil tenhle obrázek ORISek...ale třeba je to nějaká jiná spona, nicméně dírkovaná část řemínku je zase, podle mě, na špatné straně hodinek... A to teda trpím jak zvíře (navíc jsem si minulý týden všiml, že má takhle špatně řemínky na jedněch hodinkách i moje žena! A že je jí to fuk ). Vám nic takového nevadí?hodinky v této úpravě by měly zaručen hodně dlouhý průlet dvorem bez ohledu na jejich značku, takže vadí, a hodně...
Horhe Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Já nevím, možná jsem něco podcenil, ale poslední dobou si všímám, že spousta lidí má otočené pásky na hodinkách, čili ten kus se sponou na spodní straně hodinek (stěžejky u 6 hodin). No a dnes mě dorazil tenhle obrázek ORISek...ale třeba je to nějaká jiná spona, nicméně dírkovaná část řemínku je zase, podle mě, na špatné straně hodinek... A to teda trpím jak zvíře (navíc jsem si minulý týden všiml, že má takhle špatně řemínky na jedněch hodinkách i moje žena! A že je jí to fuk ). Vám nic takového nevadí?U této překlápěčky je to poměrně bežná věc. Vůbec bych se tím neznepokojoval. Ono to nakonec bude i pohodlnější, když ruka nebude ležet na dvou vrstvách řemenu plus očka... Upraveno 23. března 2014 uživatelem Horhe
M10 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 o.k. děkuji za vysvětlení. Jsem holt ještě začátečník...
PetrM Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Asi jsem to tady neměl číst, mám skoro všechno - zalepenou čočku web kamery na všech počítačích, skoro denně se vracím, abych se ujistil, že jsem zavřel vrata u garáže (a to si to při odjezdu rekapituluju - alarm-zaalarmováno, vrata-zavírám) a pak za hoďku si říkám, bylo to dneska nebo včera, když jsem si to rekapituloval ?, nechodím těsně kolem domů (kdysi jsem byl svědkem, jak jedné paní spadl na hlavu nějaký květináč), nešlapu na kanály, denně rovnám šňůru u telefonu atd. Ale jinak pohoda....
JaRooN Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Ty jo, to je pecka. Taky splnuji mnozstvi "uchylek" tady popsanych. Co jsem si jeste vsiml dnes: vzdy si prvni nazouvam levou botu a kdyz to schvalne udelam obracene, tak se mi to nejak prici.Kdyz jdu po chodniku, ktery je slozeny z nejakych kostek, snazim se neslapat na spary Ujete...
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) A to tu ještě nebylo: Vezmu si jablko, opláchnu ho, jím ho a celou dobu si kladu otázku, jestli jsem ho opláchl. Někdy to nevydržím, musím jít a to nakousané jabko strčit znovu pod kohoutek. Upraveno 23. března 2014 uživatelem siwi
pandice73 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Bagruju ty jabka a vůbec je nemeju............. jsem asi úchyl,koukám.
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Bagruju ty jabka a vůbec je nemeju............. jsem asi úchyl,koukám. To bych se zbláznil hrůzou, že z toho něco chytnu. A dobrý, jo?
villain83 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 A to tu ještě nebylo: Vezmu si jablko, opláchnu ho, jím ho a celou dobu si kladu otázku, jestli jsem ho opláchl. Někdy to nevydržím, musím jít a to nakousané jabko strčit znovu pod kohoutek. tak ho zer ve sprse a mas klid.
Marcus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Občas sem zabrousím, abych se ujistil, že jsem vlastně téměř normální. V některých věcech jsem se tady samozřejmě našel a potěšilo mě, že naštěstí nejsem jediný. Dnes jsem si ale po delší době musel připomenout jednu věc, kterou opravdu k smrti nesnáším celý svůj život: dotýkat a brát do rukou polystyren. Takže když něco přijde zabalené v tomto matroši, hned mám o zábavu postaráno.
nicename Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Chlapi este som nepocul o polystyrene ale vzdy ked budem nasadzovat tabulu do masiny na vyrezavanie tak si na to spomeniem a mozno to chyti aj mna lol snad nie lebo mam po biznise Odoslané z GT-P3100 pomocou Tapatalku
siwi Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 tak ho zer ve sprse a mas klid. To stojí za úvahu Občas sem zabrousím, abych se ujistil, že jsem vlastně téměř normální. V některých věcech jsem se tady samozřejmě našel a potěšilo mě, že naštěstí nejsem jediný. Dnes jsem si ale po delší době musel připomenout jednu věc, kterou opravdu k smrti nesnáším celý svůj život: dotýkat a brát do rukou polystyren. Takže když něco přijde zabalené v tomto matroši, hned mám o zábavu postaráno. Polystyren je fakt hnus. Hlavně ten jeho zvuk. Leze mi pod nehty.
Marcus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Copak polystyren....ale JMELÍ!Jmelí? Co ti na něm vadí? Navíc s ním člověk moc nepřijde do styku, vlastně nemusí vůbec, ne?
Hasňa Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Copak styk, ale jmeli! Vsimli jste si co se letos urodilo jmeli?<br /> Upraveno 23. března 2014 uživatelem Hasňa
Tittus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 To s tím pořadím obouvání si bot je taky zajímavý a platí to i pro ponožky. Jen tak pro legraci jsem zkusil začít pro změnu levou a připadal jsem si jak kdyby mi někdo amputoval pravou nohu.
sibirnaya Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Copak styk, ale jmeli! Vsimli jste si co se letos urodilo jmeli? Strasne, v korunach stromu to vypada jako nejaka orli hnizda.
panedge Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Vždycky jak vidím jmelí(u nás není,ale teď jak jsem byl v Olomouci,tam ho bylo fuj)tak mi naskakuje husí kůže.Je to parazit!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se