Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Abych jen nekecal, tak vřele doporučuji totok, teď to cucám. Ty sedmičky se nějak dobře promítají do vína. 1947 a 1997, jedny z nejlepších ročníků minulého století. A ten 2007 je taky skvělý.

post-606-1423332842,54.jpg

Odesláno (upraveno)

To první bude dobré, ale zatím je mladé. Těžší červené by mělo zrát v sudu aspoň 5 roků. Obzvláště ty z Bordeaux, která mají svou tříslovinovou specifičnost.

Co se týká červeného tak moc znalec nejsem, ale chutnalo mi moc. Obe byly velmi jemne, bez výrazných trislovin, to se mi práve líbilo.

To Campo Viejo zkusim , diky

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)

U nas posledni ctyri tydny frci rumy. Z tech na fotkach uz zbejva jen pul Presidente a celej UNHIQ. Budu muset zase nakoupit :).

Z vyobrazenych pokladam za nejlepsi Cubaney Centenario - neuveritelny piti!

post-6759-142335061736.jpg

post-6759-142335062555.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Brunello rulez!

Ochutnal som v krcme zacapa 23yo a teda, riadna pecka, toto tromflo seckych tych par rumov co som doteraz ochutnal.

Odesláno

Prave objednany Diplomatico Reserva Exclusiva 12y.

Skvela volba :) keby som mal viac casu dnes isiel by som si pre Ron Zacapa Centenario 23YO :)

Odesláno

Ani s jedním neuděláš chybu Diplomatico Reserva Exclusiva 12y teď dopíjím na řadě je Diplomatico Reserva 8y a pak bych chtěl vyzkoušet El Dorado 12y (bylo mi doporučeno).

Odesláno

DIpolomático a Zacapa jsou iba super. Ani netuším, který bych dal na první místo. Někdy mám chuť na sladší Diplomático, někdy na dospělejší Zacapu.....opravdu fajnový pití. 

Odesláno

DIpolomático a Zacapa jsou iba super. Ani netuším, který bych dal na první místo. Někdy mám chuť na sladší Diplomático, někdy na dospělejší Zacapu.....opravdu fajnový pití. 

a niekde tam este Pyrat :) aspon u mna bol tiez pozitivne vnimany :)

Odesláno

Diplomatico Reserva Exclusiva, uchovávám si pak špunty a je jich pěkná řada. Mimo jiné - pěkný špunt má i poměrně sladký Private Stock od Cpt. Morgan  ;-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...