Gustaf Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Valihrach má pěkná vína.. je to výborná chutovka...tohle mužu
MadButcher Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2015 Tak jsem si pustil film a otevrel Legendario, pohodicka! Temer idealni vecer.
KarlosPF Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Já jsem tedy na bílá polosladká vína ..., ale taky mám rád rum Zacapa, Diplomat reserva .... jojo, jdu si dát ...
Roland Sands Odesláno 6. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2015 Nedávno se tu řešily zajímavé sklenky. Taky jsem na jednu takovou narazil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Asparagus Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Dnes ještěrku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Neskutečné italské červené - GAS umí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krakonosh Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2015 Tak dnes padla další, nějak se zásoba ztenčuje ... Směs ze všech sedmi povolených odrůd oblasti Rioja, pět modrých a dvě bílé (Malvasia a Garnacha blanca).Velice povedená záležitost! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Kabinet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 http://www.badatel.net/studia-zistila-ze-vino-sa-vyrovna-hodine-v-telocvicni-nie-vsak-hocijake-a-nie-hocikolko/
Roubass Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 U nás vládne vdova [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 kamaratka priniesla z Kuby nejake dobroty a tak sme to popili a pofajcili ( lebo amerika ked tam nabehne....)
laskajefajn Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 (upraveno) Tak do čeho půjdeme ted? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2015 uživatelem laskajefajn
Potkan Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Je potreba si osladit zivot.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Fotka mizerná, víno skvělý, bohužel poslední lahev ze starých zásob. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 17. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2015 Dneska Kanonkop Paul Sauer, 2009, taky hodně slušný vínko!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Tak jsem se zpožděním ochutnal velikoční zelené. Celkem mi to sedlo. Kvalita fotky ovšem odpovídá cca druhé hodině ranní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 chobotničku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Ja taky Krakena, ale s Colou, samotnej mi nechutna :-)
Jeronimo Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2015 Už jsem vypil Davida Moravce a teď si dávám Jardu Špačka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se