eskimak Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Macallan 19y first edition. Dobre pitie.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 zaujimave.a chutna to dobre?ja mam tak trochu strach z tychto sladkych napojov a tak uz radsej len voduobcas zhresim s colou s ladom, aj ked viem, ze je to hrozny humus
Návštěvník dabelM Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Z nabídky Nestea asi to nejlepší... Lehká chuť broskve ve spojení s chutí čaje je pro toto období velmi příjemná...
filo-boxer Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Já si ice tea dělám sám, aspoň je z čaje. Zelený čaj do petky, zalít studenou vodou a přes noc do ledničky. Na druhý den přelít přes sítko a pak dle libosti dochutit. Já dáván trochu cukru a šťávu z citrónu. Fertig. Pár minut práce, ale stojí to za to. Příprava Polotovar a finální výrobek Na zdraví
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 ta domaca mi pride ako fajn napad!
roura74 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Dneska light večer. Sent from my iPhone using Tapatalk
filo-boxer Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 ta domaca mi pride ako fajn napad! No hlavně to je fakt dobré a je tam jen čaj, voda a to co tam dáš (místo cukru třeba stevia, med. ovoce...), žádná chemie. A je to za pár minut hotové.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Já si ice tea dělám sám, aspoň je z čaje. Zelený čaj do petky, zalít studenou vodou a přes noc do ledničky. Na druhý den přelít přes sítko a pak dle libosti dochutit. Já dáván trochu cukru a šťávu z citrónu. Fertig. Pár minut práce, ale stojí to za to. Jaké množství čaje davas na ty 2 litry? Diky
filo-boxer Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 To je petka 1,5 litru a dávám 6 takových naběraček z TeeGschwendner, je to taková větší kávová lžička. http://www.teegschwendner.de/tee/products_detail.mfpx?selected_products_id=2663 To množství odpovídá plus mínus tomu co by se dalo na uvaření stejného objemu čaje. Ale třeba když dáš míň a necháš to dýl louhovat, bude výsledek podobný. Taky záleží jaký zelený čaj použiješ, chce to vyzkoušet.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 No hlavně to je fakt dobré a je tam jen čaj, voda a to co tam dáš (místo cukru třeba stevia, med. ovoce...), žádná chemie. A je to za pár minut hotové. prave ten bod ma najviac zaujima, lebo minule som prebehol zopar testov o roznych akoze limonadach a cajoch a bolo mi az zle z tych udajov, co tam namerali a to tam boli zastupene pomerne zname uz spominane firmy.Robis to rozumne!Ja uz som stary pes, ale ked pozeram tie deti a vnucata, ze co vsetko by do seba tlacili ovplyvnene tou agresivnou reklamou.....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 a samozrejme za volantom zijem ako prasa - kofein v kave a hnusnej Cole.... fujky!!!
Návštěvník eloga Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Já si ice tea dělám sám, aspoň je z čaje. Zelený čaj do petky, zalít studenou vodou a přes noc do ledničky. Na druhý den přelít přes sítko a pak dle libosti dochutit. Já dáván trochu cukru a šťávu z citrónu. Fertig. Pár minut práce, ale stojí to za to. PřípravaIMG_7630.JPG Polotovar a finální výrobekIMG_7632.JPG Na zdraví IMG_7634.JPGto je dobrý, vyzkouším, ze zdravotního hlediska to vypadá nadějně **
martinzberatel Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 akurat sa pustam do toho ice tea akurat ma napadlo, ci je rozdiel medzi zaliatim studenou vodou a dlhym luhovanim v chladnicke vs. zaliatim teplou/horúcou a scedenim po 10 minutach a vychladnuti... ? plus kedysi bol taky hoax ze zeleny caj studeny je jedovaty? :-P z coho to plynulo, nevie niekto?
filo-boxer Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 To byl urcite jen hoax, jedna z tradicnich japonskych metod pripravy caje je zasypat jej ledem a pak pomalu usrkavat to co se rozpusti. Zkus to se studenou vodou, chutna to pak jinak, nez kdyz ochladis "uvareny" zeleny caj. O vikendu zkusim ice tea z Puerhu.
martinzberatel Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 uz sa chladi v studenej vode mozno stihne do vecera dat trochu chut, ked nie, bude na zajtra :-) dik za inspiraci
montemar Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 .. rikam tomu pracovne "norske dny" ..
warann Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Dorazil kurýr s várkou IPA & ALE (sklenička od Matušky vypadá umsoleně, ale je jen opláchlá a neutřená).
Wagoneer Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Jen tak ke grilovanému kuřátku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se