eskimak Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2016 Tak 20r ak sa nejedna o archivne vino (to na obrazku evidentne nie) je uz len o nahode. Ale podla etikety... ked takto vyzera po 6 rokoch - pochyboval by som o vhodnosti danej pivnice.
vwtyp11 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jj mas pravdu, mam problem s vlhkosti v jeskyni, ale asi nebudu jedinej Vše delší než 3-8 let je o náhodě. Jinak s tebou nesouhlasím- v poslední době ( jedná se o cca 7 let) se Winzerschule v AT prezentuje vhodnost rýňáku na - pro nás neznalé- poměrně dlouhou dobu pravé těch 20 a vice let.
Viktor Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Dám to tématicky sem - skvělý rozhovor s Žufánkem na iHNed.cz http://archiv.ihned.cz/c1-65037550-martin-zufanek-jsem-takovy-alkoholovy-underground
eskimak Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Fiha, tak to ma prekvapuje (tych 20rokov) Mas pravdu, nevyznam sa nejak moc v archivacii vina. Jasne ze ak vies o konkretnom vine ze sa dobre archivuje tak to je ine. Ja som to myslel skor vseobecne, maloktore vino ma zmysel cielene odkladat na 6+ rokov.
Maxel Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) Dám to tématicky sem - skvělý rozhovor s Žufánkem na iHNed.czhttp://archiv.ihned.cz/c1-65037550-martin-zufanek-jsem-takovy-alkoholovy-undergroundSkvělý článek, díky za něj!Je fajn vidět, že jsou ještě nadšenci, kteří mají koule jít do neznámého a přesto berou svůj byznys tak nějak jako "hlavně se z toho nepo*rat". Ten jeho absinth bych celkem koštnul. Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem Maxel
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Žufánky jsem začal taky podporovat .... vod tý doby už máme v mrazáku jídlo .... Žufánek se mrazit nemusí páč dá se vypít teplej .... a ta jejich Kontušovka .... mňam *výbornej článek
nividic Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jak sem to čet, hned jsem si tady na tu tvoji fotku vzpomněl. Jinak super přístup, jsem rád, že se jim daří. Za link díky, Viktore.
Džanek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jsme tu oba YPO, jsem moc rád, že ti chutná !
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Jsme tu oba YPO, jsem moc rád, že ti chutná ! vlastně takhle ....
clockyclock Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Tak jsem si usporadal italsky vecer
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 vlastně takhle .... Njn. to tady můžeme založit fanclub. Já bych zabíjel pro ořechovku, manželka miluje višňovku a švagr horující pro C.K. mocnářství kontušovku. Když jedeme rodinka z hor do Polabí, zastavujeme v pivovaru Clock na dobrou IPU, paní si dá kafe a než ho dopije, já do sebe mrsknu jeden OMG a předávám klíče od vozu
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 jedeme dal Plantation XO 20ynepoznám kvalitné koňaky ale predstavujem si ze takto nejako chutia. kandidát na najbližšiu fľašu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Plzen, du nacnout Sauvignon a doladim to rumajzlem.
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 mám rád krčmy. nemusím si kúpiť celú fľašu ale predaju aj malý pohár. ja zistím či mi chuti a až potom kúpim fľašu. férovo vymyslené, páči sa mi to.
Martin Žufánek Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Děláte mi radost, přátelé, děláte
African Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 (upraveno) mám rád krčmy. nemusím si kúpiť celú fľašu ale predaju aj malý pohár. ja zistím či mi chuti a až potom kúpim fľašu. férovo vymyslené, páči sa mi to.Ta tvoje krčma je ale studená jak psí čumák, to tam nemáš nikde pobl?ž pořádný bar? Jinak abych nebyl offtopic, bílá sedma Zélanďana, Španěla a teď jsem vyštrachal ve sklsklepě Taliána, tak hurá do nedněho :-) Upraveno 2. ledna 2016 uživatelem African
ivan_989 Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Ta tvoje krčma je ale studená jak psí čumák, to tam nemáš nikde pobl?ž pořádný bar? :-)Nemam. To je vohuzial hotelovy lobby bar a siroko daleko nic ine neni. Ale maju tu asi 15 druhov rumov z toho polovicu nepoznam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se