Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak 20r ak sa nejedna o archivne vino (to na obrazku evidentne nie) je uz len o nahode. Ale podla etikety... ked takto vyzera po 6 rokoch - pochyboval by som o vhodnosti danej pivnice.

Odesláno

Jj mas pravdu, mam problem s vlhkosti v jeskyni, ale asi nebudu jedinej :D

Vše delší než 3-8 let je o náhodě. Jinak s tebou nesouhlasím- v poslední době ( jedná se o cca 7 let) se Winzerschule v AT prezentuje vhodnost rýňáku na - pro nás neznalé- poměrně dlouhou dobu pravé těch 20 a vice let.

Odesláno

Fiha, tak to ma prekvapuje (tych 20rokov) Mas pravdu, nevyznam sa nejak moc v archivacii vina. Jasne ze ak vies o konkretnom vine ze sa dobre archivuje tak to je ine. Ja som to myslel skor vseobecne, maloktore vino ma zmysel cielene odkladat na 6+ rokov.

Odesláno (upraveno)

Dám to tématicky sem - skvělý rozhovor s Žufánkem na iHNed.czhttp://archiv.ihned.cz/c1-65037550-martin-zufanek-jsem-takovy-alkoholovy-underground

Skvělý článek, díky za něj!

Je fajn vidět, že jsou ještě nadšenci, kteří mají koule jít do neznámého a přesto berou svůj byznys tak nějak jako "hlavně se z toho nepo*rat".

Ten jeho absinth bych celkem koštnul.

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník YPO
Odesláno

Žufánky jsem začal taky podporovat .... vod tý doby už máme v mrazáku jídlo .... Žufánek se mrazit nemusí páč dá se vypít teplej .... a ta jejich Kontušovka .... mňam :)

*výbornej článek

Návštěvník YPO
Odesláno

Jsme tu oba ;)

YPO, jsem moc rád, že ti chutná !

:cheers:  vlastně takhle  :wine:  .... :)

Návštěvník
Odesláno

:cheers:  vlastně takhle  :wine:  .... :)

Njn. to tady můžeme založit fanclub. Já bych zabíjel pro ořechovku, manželka miluje višňovku a švagr horující pro C.K. mocnářství kontušovku. Když jedeme rodinka z hor do Polabí, zastavujeme v pivovaru Clock na dobrou IPU, paní si dá kafe  a než ho dopije, já do sebe mrsknu jeden  OMG a předávám klíče od vozu 

post-1551-0-87136700-1451764054_thumb.jpg

Odesláno

jedeme dal

Plantation XO 20y

nepoznám kvalitné koňaky ale predstavujem si ze takto nejako chutia. kandidát na najbližšiu fľašu.

post-21258-0-15684000-1451765243_thumb.jpg

Odesláno

mám rád krčmy. nemusím si kúpiť celú fľašu ale predaju aj malý pohár. ja zistím či mi chuti a až potom kúpim fľašu. férovo vymyslené, páči sa mi to.

Odesláno (upraveno)

mám rád krčmy. nemusím si kúpiť celú fľašu ale predaju aj malý pohár. ja zistím či mi chuti a až potom kúpim fľašu. férovo vymyslené, páči sa mi to.

Ta tvoje krčma je ale studená jak psí čumák, to tam nemáš nikde pobl?ž pořádný bar? Jinak abych nebyl offtopic, bílá sedma Zélanďana, Španěla a teď jsem vyštrachal ve sklsklepě Taliána, tak hurá do nedněho :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Ta tvoje krčma je ale studená jak psí čumák, to tam nemáš nikde pobl?ž pořádný bar? :-)

Nemam. To je vohuzial hotelovy lobby bar a siroko daleko nic ine neni. Ale maju tu asi 15 druhov rumov z toho polovicu nepoznam :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...