Vladino125 Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Ten zrovna pohar nebol moj…Pohar som este ako tak strpel ale lad by som uz nedal, to by som rumu uz nespravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 18 hodinami, moco napsal: Já za sebe mohu říct, že k černému jsem se zatím asi nepropil, klasika mi chutí víc . Spíše "Na hulváta" ... s ledem Tak ten černý ochutnej. A led by ho zabil, ten musi mít "pokojovou teplotu". před 18 hodinami, Vladino125 napsal: Ten zrovna pohar nebol moj… Pohar som este ako tak strpel ale lad by som uz nedal, to by som rumu uz nespravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 před 5 hodinami, Honza.manta napsal: Tak ten černý ochutnej. A led by ho zabil, ten musi mít "pokojovou teplotu". Já ho už právě měl a hned druhej se pil ten klasický, takže přímé srovnání mám, ale mám asi toho černého málo vypitého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 14letý rum z Barbadosu který dozrával v sudech po koňaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Dneska jsem si dal v práci oraz, tak ucucávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Dnes prosecco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Dnes som nechcel piť, ale čo narobíš ked ťa obchodny partner nasere. A hned 2x ako kkt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Neni marnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) Víkend plný akce, tak konečně trochu toho klidu a pohody u láhvinky plné šišek Jaj, to je veget..... Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Ty ses v tom kraji pěkně nakazil A co trachtenhosen, už máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Jeden z dánské flotily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Když se smíchají čistě sladové jako například Blair Athol, Glen Garioch, Glengoyne a další, výsledek nemusí být vůbec špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Preslávené ale korenisté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Dnes po dlouhe dobe armagnac Tariquet XO, dobrota Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Cider ze Znovína. Suchej. Dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Metaxa Reserve. Fajnový pití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huno Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 27. 8. 2023 v 20:36, moco napsal: Jeden z dánské flotily Aky je? Lebo ma celkom rozporuplne recenzie. Ze vraj strasne vela pridaneho cukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Já nejsem odborník, mě jen chutná Taky jsem četl, že patří mezi nejvíce slazené rumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 To A.H.Riise je opravdu hodně sladké, ale pořád ne tak jako třeba Legendario 7y. Rum to vlastně ani není, ale dám si ho rád! Já momentalně toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Advent moze zacat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se