Chumpus Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Protože jsem nachlazen, tak čaj, momentálně tibetský. A menší dávku než včera večer, protože jsem (překvapivě) nemohl usnout.
quest987 Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Já mám rád čistý alkohol takže nejvice čistou vodku,ted jsem si oblíbil polskou vodku nevim jak se jmenuje to sem si nejak nestačil všimnout,otec ji dostavá jako úplatek od poláku.Jinak potom z toho slabšího soudku mám rád od Berenzenu jablíčka
Návštěvník Tada Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Canadian Club 12ti letou... Chutná mi a vydržím jí pít dlouho
Chumpus Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Já mám rád čistý alkohol takže nejvice čistou vodku,ted jsem si oblíbil polskou vodku nevim jak se jmenuje to sem si nejak nestačil všimnout,otec ji dostavá jako úplatek od poláku.Jinak potom z toho slabšího soudku mám rád od Berenzenu jablíčka Já mám nejradši ruský/ukrajinský. Když dobře koupíš, tak je to úplně něco jinýho než absolut/smirnoff/finlandia apod. Např. Sadko vodka, lahev asi za 700, jedna z nejlepších vodek co jsem kdy pil.
miramax Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 jsem velmi rád, vzhledem k mému povolání, že je zde tolik alkoholiků já jsem právě od borovičky přes hruškovici williams došel k slivovici a chvilku na tom asi zůstanu
Jakubisko Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Já mám rád čistý alkohol takže nejvice čistou vodku,ted jsem si oblíbil polskou vodku nevim jak se jmenuje to sem si nejak nestačil všimnout,otec ji dostavá jako úplatek od poláku.Jinak potom z toho slabšího soudku mám rád od Berenzenu jablíčka Polskou vodku mi ani nepripominej. Tou jsme se zliskali na zatim posledni party. Co jsem tu ale odkoukal zajimaveho - cim blize clovek bydli k Moskve, tim kladnejsi ma vztah k alkoholu a tim vice ho snese. Plati i o zenach... Jinak je tu k dostani toto. Z vlastni zkusenosti pak mohu potvrdit, ze dva panaky vydaji stejne za pul flasky zminovane vodky...
cortes1990 Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 (upraveno) ja sa tesim na mullera z PD Mojmirovce r 2008... 2007 bol uzasny, uz sa ani neda zohnat .... pil ste niekto 2008 na pulte je asi iba mesiac a nemal som moznost zakupit ho.... hmm...? aky je? edit:v porovnani s 2007 Upraveno 2. listopadu 2009 uživatelem cortes1990
Jakubisko Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Od včerejška Margaritu Ma to neco spolecneho s timto? http://revue.idnes.cz/petra-a-jiri-paroubk...argarita-fl8-/h
gas Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 já dnes přechutnávám 11 druhů svatomartinského a vybírám co půjde do prodeje ... už su z té práce ňák unavený
Jay Doll Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 (upraveno) Já už jenom To víte, krize... Upraveno 2. listopadu 2009 uživatelem Jay Doll
brett Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 já dnes Neronet z barrique, opět od Veverky ... a je móóc dobrej!
Murphy97 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 včera Metaxu a moc! a dnes ta hlava.....
Kalifx Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Jinak je tu k dostani toto. Z vlastni zkusenosti pak mohu potvrdit, ze dva panaky vydaji stejne za pul flasky zminovane vodky... Tak tenhle pihovrah dobře znám. V jedný hospůdce rodinného charakteru v Praze jsem se z toho neuvěřitelně sestřelili. Bylo to sladký, tak jsme si říkali "co se může stát..."... A pak už si nic nepamatuju.
hciq Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Podobný dělo je pravej Absint, s vodou a ledem máš pocit, že piješ jen neškodný limonádový sperma. Nástup je ale katastrofální.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se