Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mám rád čistý alkohol takže nejvice čistou vodku,ted jsem si oblíbil polskou vodku nevim jak se jmenuje to sem si nejak nestačil všimnout,otec ji dostavá jako úplatek od poláku.Jinak potom z toho slabšího soudku mám rád od Berenzenu jablíčka

Odesláno
Já mám rád čistý alkohol takže nejvice čistou vodku,ted jsem si oblíbil polskou vodku nevim jak se jmenuje to sem si nejak nestačil všimnout,otec ji dostavá jako úplatek od poláku.Jinak potom z toho slabšího soudku mám rád od Berenzenu jablíčka

Já mám nejradši ruský/ukrajinský. Když dobře koupíš, tak je to úplně něco jinýho než absolut/smirnoff/finlandia apod. Např. Sadko vodka, lahev asi za 700, jedna z nejlepších vodek co jsem kdy pil.

Odesláno

jsem velmi rád, vzhledem k mému povolání, že je zde tolik alkoholiků :thumbsup_anim:

já jsem právě od borovičky přes hruškovici williams došel k slivovici a chvilku na tom asi zůstanu :speak_cool:

Odesláno

Polskou vodku mi ani nepripominej. Tou jsme se zliskali na zatim posledni party.

Co jsem tu ale odkoukal zajimaveho - cim blize clovek bydli k Moskve, tim kladnejsi ma vztah k alkoholu a tim vice ho snese. Plati i o zenach...

Jinak je tu k dostani toto. Z vlastni zkusenosti pak mohu potvrdit, ze dva panaky vydaji stejne za pul flasky zminovane vodky...

Odesláno (upraveno)

ja sa tesim na mullera z PD Mojmirovce r 2008... 2007 bol uzasny, uz sa ani neda zohnat :(.... pil ste niekto 2008 na pulte je asi iba mesiac a nemal som moznost zakupit ho.... hmm...? aky je?

edit:v porovnani s 2007

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno
Jinak je tu k dostani toto. Z vlastni zkusenosti pak mohu potvrdit, ze dva panaky vydaji stejne za pul flasky zminovane vodky...

Tak tenhle pihovrah dobře znám. V jedný hospůdce rodinného charakteru v Praze jsem se z toho neuvěřitelně sestřelili. Bylo to sladký, tak jsme si říkali "co se může stát..."... A pak už si nic nepamatuju.

Odesláno

Podobný dělo je pravej Absint, s vodou a ledem máš pocit, že piješ jen neškodný limonádový sperma. Nástup je ale katastrofální.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...