brett Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Vzhledem k tomu, že se ještě nesetmělo tak čerstvě vylisovanou jablečnou šťávu vylepšenou pomerančem. Fotit to ale nebudu, aby se někomu neudělalo nevolno jak to je zdravý :-) My gentlemani totiž před setměním nepijeme, avšak po setmění neodmítneme žádnou skleničku :-)
Gilius Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 chjo....nejsem gentleman.....cucám si tu slivovičku. Sice kupovanou,ale dobrou.....je třeba vypálit červa.
filo-boxer Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 Vřele doporučuji www.Teanet-CN.cz Čaje je možné objednat po internetu nebo koupit přímo v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze. Majitel je Číňan, čaje si sám dováží a nabídku mívá vynikající. To jsou hezké stránky, dík za tip. Dneska jsem na oběd pekl králíka a na omáčku jsem potřeboval decku červeného. No a když už jsem ji otevřel... Ve víně se nevyznám, co to je nevím, ale chutná mi
filo-boxer Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 Vřele doporučuji www.Teanet-CN.cz Čaje je možné objednat po internetu nebo koupit přímo v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze. Majitel je Číňan, čaje si sám dováží a nabídku mívá vynikající. Přes ty tvoje stránky jsem se oklikou dostal na tento čajíčkový shop. Má tam hodně zajímavých čajů, stojí to za nahlédnutí.
Stepino Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Odesláno 1. března 2010 do tohdle tematu nemam moc co prispet ale kdyz je moznost tak Grand Marnier nebo Cointreau oboji je proste parada. prilezitostne Martell Gordon Bleu.
sagDEG Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 u mna vedie vodka a pivo a na relax bavorák
pandice73 Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Ja lemtam Plzen a 14ku Bechera.....Dost dobry.
tombed Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 posledních 10 dní hlavně Horubadhoo Lizard v jakémkoli množství a k tomu singapurského tygra
bil Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Taková domácí slivovička není k zahození
chandler Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 (upraveno) Vlákno music od steel mě inspirovalo k otázce. Co k té muzice třeba pijete? Já zrovinka Starou mysliveckou. Poslední dobou je to moje preferovaná kořalička. slivovice, ron zacapa centanario, dobre bile a cervene, plzen, budvar, bernard... ale proboha jen ne vsechno najednou Upraveno 13. března 2010 uživatelem chandler
Milis Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 piju vsecko hlavnekdyz se motam Tak si tady od těch hodinek raději na pár dnů odpočni. Ban7.
Tibb Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Zrovna jsem si zkusil udělat drink coly a slivovice ze zbytků v obouch lahví, je to kupodivu fakt dobrý a narazím na přesně tematický vlákno..
brett Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Dnes jsem načal lahvinku 25 letého panamského rumu Malecon. No, co Vám budu povídat ... :-)
Chumpus Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 Dnes jsem načal lahvinku 25 letého panamského rumu Malecon. No, co Vám budu povídat ... :-) mmmm...esplendida. pán je opravdu labužník Loni jsem skoro koupil normální 25yo, ale nakonec jsem to rozložil do Angostury a další lahvinky... Něco bys k tomu ale přecejenom mohl povědět
Jakubisko Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Já nejradši tohle Pěkná flotila! Nesedět ještě v ústavu, tak bych už taky něco vypil...
Juraj11 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Teď zrovna cumlám Bernarda a občas slivovičku.Nevím proč,ale poslední dobou mi každý dává v práci skleněný razítka v podobě slivovice.No nestěžuju si
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se