Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se ještě nesetmělo tak čerstvě vylisovanou jablečnou šťávu vylepšenou pomerančem. Fotit to ale nebudu, aby se někomu neudělalo nevolno jak to je zdravý :-)

My gentlemani totiž před setměním nepijeme, avšak po setmění neodmítneme žádnou skleničku :-)

Odesláno
Vřele doporučuji www.Teanet-CN.cz Čaje je možné objednat po internetu nebo koupit přímo v čajovně v Jeruzalémské ulici v Praze. Majitel je Číňan, čaje si sám dováží a nabídku mívá vynikající.

To jsou hezké stránky, dík za tip.

Dneska jsem na oběd pekl králíka a na omáčku jsem potřeboval decku červeného. No a když už jsem ji otevřel...

Ve víně se nevyznám, co to je nevím, ale chutná mi :)

post-3194-1267375338.jpg post-3194-1267375346.jpg

Odesláno (upraveno)
Vlákno music od steel mě inspirovalo k otázce. Co k té muzice třeba pijete? Já zrovinka Starou mysliveckou. Poslední dobou je to moje preferovaná kořalička.

slivovice, ron zacapa centanario, dobre bile a cervene, plzen, budvar, bernard... ale proboha jen ne vsechno najednou :)

Upraveno uživatelem chandler
Odesláno
Dnes jsem načal lahvinku 25 letého panamského rumu Malecon.

No, co Vám budu povídat ... :-)

mmmm...esplendida. pán je opravdu labužník :) ;) Loni jsem skoro koupil normální 25yo, ale nakonec jsem to rozložil do Angostury a další lahvinky...

Něco bys k tomu ale přecejenom mohl povědět :)

Odesláno

Teď zrovna cumlám Bernarda a občas slivovičku.Nevím proč,ale poslední dobou mi každý dává v práci skleněný razítka v podobě slivovice.No nestěžuju si :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...