Quido Morava Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 právě teď úžasný Merlot - výběr z hroznů 2007 - od pana Halma z Velkých Pavlovic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 fajne to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 31. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2012 Toto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 merlot 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) 2010, to bych byl ostrazity I u lehkeho bileho, ale na Merlot je to uz teprve cholerne mlade. :-) Upraveno 12. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Mladé víno staré ženy, čertovo je nadělení ? Pravda teprve se rozpíjím a poznávám, ale úplně špatný to nebylo a hlavně, ráno dobrý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dneska bílou z vlastní produkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Se mi to po vikendu nejak rozrostlo, sice monotonni, ale zato to nejlepší Ježíš kde si to sehnal. Moje zamilované pití + Glendeveron. edit - trochu pozdě, ale dotaz platí Upraveno 15. února 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Dnes tuhle bombu. Exploze vůně a chuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr82 Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Panamsky rum Abuelo 7 let starý - v této ceně jsem lepší rum nepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Anglický punč s citronádou a ladom, je to fantastické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Kterou dnes ochutnam? Asi tu desetiletou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 Dnes tuhle bombu. Exploze vůně a chuti. Po létech mi leží už jen zbytek na dně láhve. Když si sušili ponožky , tak tam přhodili i kus celuloidového pravítka, neníliž pravda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2012 (upraveno) Dnes jsme se savou koštli - v pořadí zleva :-) edit:chybka :-) Upraveno 25. února 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Díky Lexo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Někdo si může myslet, že je moc brzo. Já ne, hlavně když se kolegovi narodila holka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Někdo si může myslet, že je moc brzo. Já ne, hlavně když se kolegovi narodila holka. Co říct? Tak hezkej den, Horhe! ...a já si jdu udělat čaj, je mi zima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Klesnul jsem asi až na dno, březňáka z pet flašky.No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Poslední ozvěna Vánoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 totok mě čeká na březen v Zermattu Já mám za sebou tento týden toto a musím říct, že konkrétně ten LAPHROAIG je velice přísná rašelina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se